Προς το περιεχόμενο

The Dark Knight Rises (2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Οσκαρ και Νομπελ μαζι.

* Αμα ήταν απο μεσόγειο ο σκηνοθέτης θα είχε τουλάχιστον 1' ζουμ στην κωλάρα.

** Γκομενα στα δερματινα, σοβαρός καραφλας και τυπος με κοκκινο καπελάκι με λουλουδακια fail.

Δημοσ.

Εντομεταξυ, θυμαμαι απο το 1ο, που λεγανε οτι το batmobile ειναι πληρως λειτουργικο και με καλες επιδοσεις μαλιστα (δηλαδη δεν ηταν vfx)

Και θυμαμαι συνεντευξη Μπειλ στα commentary του dvd που ελεγε "Τι, νομιζετε οτι εγω εχω την καλυτερη δουλεια επειδη κανω τον Μπατμαν? Φιλε, η καλυτερη δουλεια του κοσμου την εχει ο τυπος που οδηγει το Batmobile" :mrgreen:

Δημοσ.

Μόνος που αυτός ο κώλος του video δεν είναι της Αννούλας, αλλά ‘her stunt double’. ;)

Δεν πειραζει.

Παντως η Hathaway μου εκανε πιο πολυ για ρολο poison ivy.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακόμη ένα video από τα γυρίσματα της ταινίας «The Dark Knight Rises» διέρρευσε στο Διαδίκτυο. Αυτή τη φορά βλέπουμε το Batwing να «πετά» πάνω από περιπολικά στη Gotham City.

Το υλικό είναι αμοντάριστο και δεν έχει υποστεί ακόμα ψηφιακή επεξεργασία, αφού διακρίνονται τα καλώδια στα οποία είναι κρεμασμένο το όχημα.

*SPOILER*

οι φήμες θέλουν το σενάριο της επερχόμενης ταινίας να βασίζεται στο στόρι «Knightfall» των κόμικ της DC. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, οι θαυμαστές του Batman θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα μεγάλο σοκ καθώς είναι πολύ πιθανό να δούμε τον «κακό» Bane να σπάει τη μέση του Σκοτεινού Ιππότη.

http://www.youtube.com/watch?v=H3pBVM5aF_w&feature=player_embedded

Δημοσ.

Προφανως απο τη στιγμη που εχει Bane θα ειναι

πανω στο Knightfall. Για το αν θα δειξουν που του σπαει τη μεση, δεν ξερω γιατι στα comics περασαμε μεσα απο Αζραελ, Ντικ κτλ που ειχαν the mantle of Batman και εδωσαν χρονο να ξαναγυρισει ο Μπρους, στην ταινια πως θα το δειξουν? Εγω παντως γουσταρω να δειξουν τη φαση το Knightfall που ελευθερωνει ο Bane ολους τους εκλειστους για να κουρασει τον Μπατμαν. Θα ειναι πραγματικο μακελειο

Δημοσ.

στον Gordon θα το κανει αυτο ο Bane,αν κρινουμε απο την σκηνη στο νοσοκομειο στο teaser.

εκτος και αν το κανει στον Μπατμαν αλλα θεραπευτει χρησιμοποιωντας την Lazarus Pit,αν οντως ειναι αυτη οπως φανηκε σε καποιες leaked pics απο τα γυρισματα

επισης ειμαι ο μονος που νομιζει οτι ο Νολαν τοχει ξεφτυλισει λιγο;

#OccupyGothamCity - Nolan May Be Shooting THE DARK KNIGHT RISES At Protest Site

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...