gavros10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια ηρεμα με την hathaway. ειναι ενας αγγελος που ηρθε απο τον ουρανο για να μου ταραξει την καρδια την εχω ερωτευτει. ειναι πολυ εκφραστικη και πιστευω θα παρει και oscar για το batman
lalanis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια ηρεμα με την hathaway. ειναι ενας αγγελος που ηρθε απο τον ουρανο για να μου ταραξει την καρδια την εχω ερωτευτει. ειναι πολυ εκφραστικη και πιστευω θα παρει και oscar για το batman Σιγά μην πάρει και Pulitzer...
tritonas00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι πολυ εκφραστικη και πιστευω θα παρει και oscar για το batman :lol:
gavros10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 ενταξει ισως, ΙΣΩΣ ημουν λιγο υπερβολικος. αλλα ρε παιδια ειναι τοσο ομορφη γυναικα που ακομα και gay μπορει να την ερωτευτει εγω απο τον ρολο της στο get smart και μετα στο αγαπη σαν ναρκωτικο ειλικρινα σας μιλαω την ερωτευτηκα
Kasrith Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Και είναι λόγος αυτός να πάρει βραβείο?
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Σεξτέιπ έχει; Εγώ το μόνο που θα πω είναι ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ CATWOMAN;Μακάρι να το σώσει με ερμηνία γιατί από παρουσιαστικό δεν το χει για τέτοιον ρόλο.Για να κάνει κανένα ξωτικό καλή είναι.Για catwoman ήθελε πιο πονηρόφατσα.Λάθος επιλογή.Τέλος.
kurokokoro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχαχαχαχαχαχα....ε όχι κι αυτή σαν κατγούμαν...είπαμε... EDIT:για την πρόταση του nikos21aek λέω...
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ την πρωτη που μου ήρθε στο μυαλό έβαλα.Σίγουρα από την Χαθαγουέι υπάρχουν χιλιάδες καλύτερες.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα ηταν να κανει η Fox την Catwoman τοτε να φερνανε και τον Jim Carrey να κανει τον Riddle, τον Schwarzenegger να κανει τον Mr. Freeze και τον Clooney να κανει τον Batman. Εγω παντως δεν φοβαμαι καθολου. Γελαγα με την επιλογη Ledger για Joker και το'φαγα στη μουρη. Το casting της ταινιας ειναι μια χαρα. Και στην τελικη δεν εχει σχεση αν θα παιξει ο Χ ηθοποιος η ο Ψ αλλα ο σκηνοθετης και to πως θελει να παρουσιασει την ταινια. Π.χ ο Carrey εχει την δυνατοτητα να αποδωσει εναν καλο Riddle υπο τις οδηγιες του Nolan οπως και η Halle Berry μια καλη Catwoman. Μην κολατε στους ηθοποιους. Αυτοι την μια χρονια περνουν oscar και την αλλη βατομουρο (και την ιδια χρονια ενιοτε). Αμα ειναι χαβαλεδες οι παραγωντες και ο σκηνοθετης νομιζει οτι comics ειναι κατι 10σελιδα με εικονες για να καταλαβαινουν ευκολα τα μικρα παιδακια η ξερω'γω οτι ο κοσμος που θα δημιουργησει θα ειναι τελειως φουτουριστικος με φωτακια neon παντου επειδη ετσι την ειδε τοτε κλαφτα, γιατι και τον Marlon Brando να σου φερουν να κανει τον Νονο θα γελαει ολη η Γη.
KilliK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 τα super-hero comics για παιδια ειναι παντως.. εκτος και αν θεωρεις οτι ενας ζαμπλουτος που εγινε νιντζα,ντυνεται ως νυχτεριδα,περναει τον περισσοτερο χρονο του σε μια σκοτεινη σπηλια,εχει για sidekick ενα ανηλικο αγορι και πολεμαει το εγκλημα με μπουμερανγκς,ειναι mature stuff of Shakespearean quality for adults.
DKNI Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 τα super-hero comics για παιδια ειναι παντως.. εκτος και αν θεωρεις οτι ενας ζαμπλουτος που εγινε νιντζα,ντυνεται ως νυχτεριδα,περναει τον περισσοτερο χρονο του σε μια σκοτεινη σπηλια,εχει για sidekick ενα ανηλικο αγορι και πολεμαει το εγκλημα με μπουμερανγκς,ειναι mature stuff of Shakespearean quality for adults. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο εξω πεφτεις
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Άνετα μπορώ να γράψω με τον ίδιο υποτιμητικό τρόπο τα σενάρια του Σαίξπηρ. Ένα πρόχειρο επιχείρημα: συμβολισμοί.
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο εξω πεφτεις επιχειρηματα δεν βλεπω μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα