KilliK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ελπιζω μονο το Βatwing να μην ειναι το επισημο ονομα,αλλιως αρχιζει η ταινια αρχιζει να θυμιζει επικινδυνα Adam West.
FarCry Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 http://www.muveez.com/news/2483/batwing-crashes-on-dark-knight-rises-set It was confirmed that parts of the wing were indeed torn off the Bat aircraft, but was quickly attended by a large crew of technicians, which were able to fix the broken parts within the hour. Sources also revealed that the shot was attempted for a second time and turned out to be successful. Neither actors or crew members were hurt in the accident.
6xXx6 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Anne Hathaway in Full Catwoman Costume! σσσσσ
KilliK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 ειναι fake η συγκεκριμενη φωτο.εχουν κανει φωτοσοπια μια παλιοτερη φωτο της Τζολι ως Λαρα Κροφτ. επισημη φωτο της Κατγουμαν δεν εχει βγει,εκτος απο την leaked photo που οδηγαει το batpod.
soturin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 συγνωμη αλλα στο TDK,μονο το πρωτο 10λεπτο με την ληστεια του Τζοκερ ηταν γυρισμενο σε ΙΜΑΧ. η υπολοιπη ταινια ειχε γυριστει με κανονικες καμερες. Επίσης στο dark knight rises ο nolan θέλει όσο το δυνατόν περισσότερα πλάνα να είναι σε IMAX. Μόνο οι διάλογοι δε θα είναι σε IMAX, ιδανικά. http://collider.com/david-keighley-imax-interview-the-dark-knight-rises-tron-legacy/66297
KilliK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 o διαλογος ειναι δυσκολο να γυριστει,επειδη οι IMAX καμερες κανουν πολυ δυνατο θορυβο.
Toufas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δεν θα βαλω τα video απο αυτα που εχουν βγει προς τα εξω με την catwoman να οδηγαει το batpod, αλλα γενικα με ολα τα leaks, κατι δεν μου καθεται σωστα. Το προηγουμενο εργο ηταν γυρισμενο σε πιο μεγαλη πολη, και δεν ειχαμε ΤΙΠΟΤΑ προς τα εξω σε σχεση. Εδω εχουμε δει σχεδον τα παντα. Δεν ειναι normal για εργο του nolan, κατι μου λεει οτι ο κεντρικος κακος δεν θα ειναι ουτε ο bane ουτε η catwoman...
KilliK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ναι την ιδια απορια εχουν οι φανς και στα ξενα φορουμς.πως επετρεψε ο Νολαν να διαρευσει τοσο πολυ υλικο προς τα εξω,ενω στο TDK επικρατουσε απολυτη μυστικοπαθεια. γνωμη μου ειναι οτι η Warner εγινε τελειως απληστη μετα την μεγαλη επιτυχια του TDK,και επειδη δυστυχως γιαυτην ο Ledger δεν υπαρχει πλεον για να φερει τον πολυ κοσμο στην ταινια,εχει εστιασει στην,για την ωρα, προωθηση της ταινιας με την δημιουργια hype μεσω ολων αυτων των leaked info. εξου και τα 4-5 tumblers του Βane να συγκρουονται με το ιπταμενο transformer-tumbler του Batman. πρεπει να πουληθουν πολλα νεα παιχνιδια στην νεα ταινια,δεν γινεται αλλιως.
Kasrith Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εχει εστιασει στην,για την ωρα, προωθηση της ταινιας με την δημιουργια hype μεσω ολων αυτων των leaked info. Για μένα όμως προσωπικά λειτουργεί σαν anti-hype. Νιώθω λες και έχω δει την μισή ταινία ήδη (άνθρωπος που δεν γουστάρει καν να βλέπει τραιλερ απο ταινίες)
gavros10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν θα βαλω τα video απο αυτα που εχουν βγει προς τα εξω με την catwoman να οδηγαει το batpod, αλλα γενικα με ολα τα leaks, κατι δεν μου καθεται σωστα. Το προηγουμενο εργο ηταν γυρισμενο σε πιο μεγαλη πολη, και δεν ειχαμε ΤΙΠΟΤΑ προς τα εξω σε σχεση. Εδω εχουμε δει σχεδον τα παντα. Δεν ειναι normal για εργο του nolan, κατι μου λεει οτι ο κεντρικος κακος δεν θα ειναι ουτε ο bane ουτε η catwoman... δηλαδη παμε για επικιλα;
Kasrith Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 δηλαδη δεν θα πας να την δεις; As usual, θα περιμένω πρώτα να ακούσω εντυπώσεις. Αν είναι αυτό που περιμένουμε, ασφαλώς και θα παω. Δεν θα τρέξω όμως στην πρεμιέρα και όλας, επειδή μας έχουν ταράξει στα 'leaks'...
KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 καλα ναι ενταξει,ομως τα leaks δεν γινονται για να σε πεισουν να πας να δεις την ταινια,αλλα πιο πολυ για να δημιουργηθει hype γυρω απο αυτην, τουλαχιστον μεχρι να ξεκινησει η κανονικη marketing campaign της ταινιας.
DKNI Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2577566/anne-hathaway-new-face-tods-01/ Kαλη Σελινα Καιλ Ακομα εχω αμφιβολιες για το αν θα ειναι καλη catwoman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα