Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1345836/ Ας ανοίξουμε από τώρα topic, αν και βγαίνει καλοκαίρι 2012 Anne Hathaway για Catwoman? oh come on...! 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 The Dark Knight Rises? Απαράδεκτος τίτλος. Για το casting έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Nolan. Στο πρώτο άκουσμα ούτε ο Ledger μου άρεσε για Joker αλλά...
panagos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μεγάλη η ευθύνη και το βάρος από το Dark Knight. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν..
Kasrith Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν το χει η Hathaway.. Βλέποντας και κρίνοντας όμως
Toufas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ειναι τρομερη ηθοποιος η αννουλα, και μεταξυ αλλων ειναι σαγυνευτρα μονοκερων http://www.youtube.com/watch?v=5rsqeHwmlGc δεν μπορω να βρω το video που κανει την judy garland και ειναι ΙΔΙΑ ακριβως μεχρι και στο κουνημα των χειλιων
kurokokoro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αυτό που με απασχολεί είναι οτί θα έχει πολλούς κακούς. Bane, Catwoman, Talia ...ποιός θα είναι ο βασικός όμως? Ελπίζω όχι ο Bane...
freelancer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Τρίτη ταινιάρα μπάτμαν και μετα Superman.
Genatos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Οπως ειπε και καποιο αλλο παλικαρι ο τιτλος ειναι απαραδεκτος, ελπιζω να αλλαξει... Ας το ονομαζε καλυτερα προσωρινα untitled dark knight project βεβαια ισως εβαλαν ονομα για να γινεται συζητηση...
Aplostra Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τουναντίον,νομίζω πως ο τίτλος είναι ο πλέον πρέπων.
mrpink Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα λεγα πάντως να καθίσουν στ' αυγά τους γιατί το χουν ξεφτιλίσει με τα sequel (και τα remake). Το μόνο που καταφέρνουν είναι να φθείρουν το μύθο. Αν ήθελα να βλέπω συνέχειες θα βλεπα τις ηλίθιες σειρές στην τηλεόραση που παίρνουν μια ιδέα και την κάνουν σαπουνόπερα απ' το ξεχείλωμα
Kasrith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα λεγα πάντως να καθίσουν στ' αυγά τους γιατί το χουν ξεφτιλίσει με τα sequel (και τα remake). Το μόνο που καταφέρνουν είναι να φθείρουν το μύθο. Αν ήθελα να βλέπω συνέχειες θα βλεπα τις ηλίθιες σειρές στην τηλεόραση που παίρνουν μια ιδέα και την κάνουν σαπουνόπερα απ' το ξεχείλωμα Γιατί τα τελευταία 2 Batman του Nolan δεν άξιζαν?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μπα. Το peak ήταν το Batman & Robin. Μετά το franchise πήρε τη κατιούσα.
PCM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα λεγα πάντως να καθίσουν στ' αυγά τους γιατί το χουν ξεφτιλίσει με τα sequel (και τα remake). Το μόνο που καταφέρνουν είναι να φθείρουν το μύθο. Αν ήθελα να βλέπω συνέχειες θα βλεπα τις ηλίθιες σειρές στην τηλεόραση που παίρνουν μια ιδέα και την κάνουν σαπουνόπερα απ' το ξεχείλωμα Δεν σε καταλαβαίνω... Θες να σταματήσουν να βγαίνουν ταινίες βασισμένες σε κόμικ ή sequel αυτών ? Φαντάσου έναν κόσμο που το χόλυγουντ θα βγάζει πια μόνο ρομαντικές κομεντί, οι οποίες είναι ο πάτος των ιδεών και του storytelling, μόνο αυτό σου λέω.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μπα. Το peak ήταν το Batman & Robin. Μετά το franchise πήρε τη κατιούσα. Πωπω. Αυτό "πονάει" να το βλέπεις γραμμένο ακόμα και ως πλάκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα