Tyxerukos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα. Πραγματικά εδώ μέσα έχω βρεί ένα θησαυρό θεμάτων που λύνουν πολλά προβλήματα. Αλλά μιας και δεν είδα κατι σχετικό είπα να ανοίξω θέμα. ¨Εχω πεθάνει να ψάχνω πώς να βρώ ένα πρόγραμμα δωρεάν που να αλλάζει την ip διεύθυνσή μου. Στο google βγάζει τα πιο πολλά trial εκδόσεις, εγώ θέλω κάτι δωρεάν και νομιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήση στην απορία που κοντεύει να με τρελάνει. Δεν ενδιαφέρομαι για proxy servers είναι απελπιστικά αργοί και παραμορφώνουν την σελίδα
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Η μόνες λύσεις, αν δεν κάνω λάθος, είναι proxy και VPN. Η ταχύτητα και των δυο εξαρτάται από το πλήθος των συνδεμένων χρηστών και από το διαθέσιμο bandwidth του εκάστοτε server.
isay Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ο καλύτερος δωρεαν τρόπος ειναι να ανοιγοκλείνεις τη σύνδεση του internet απο τον router. Εξαίρεση αν έχεις σύνδεση με ΟΝ.
Tyxerukos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Αρχικά ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις Δηλαδή ούτε και σείς γνωρίζετε κάτι δωρεάν... Η μόνες λύσεις, αν δεν κάνω λάθος, είναι proxy και VPN. Η ταχύτητα και των δυο εξαρτάται από το πλήθος των συνδεμένων χρηστών και από το διαθέσιμο bandwidth του εκάστοτε server. Όπως είπα το proxy δεν με ενδιαφέρει. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το VPN...;;; Ο καλύτερος δωρεαν τρόπος ειναι να ανοιγοκλείνεις τη σύνδεση του internet απο τον router. Εξαίρεση αν έχεις σύνδεση με ΟΝ. Ο πατέρας μου μου είπε ότι έχουμε static ip και ότι δεν γίνεται να αλλάξει.
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Με το VPN μπορείς να συνδεθείς σε ένα απομακρυσμένο δίκτυο και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να χρησιμοποιείς την απομακρυσμένη σύνδεση ADSL. Έτσι ουσιαστικά θα έχεις αλλάξει την IP σου.
isay Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Με το VPN μπορείς να συνδεθείς σε ένα απομακρυσμένο δίκτυο και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να χρησιμοποιείς την απομακρυσμένη σύνδεση ADSL. Έτσι ουσιαστικά θα έχεις αλλάξει την IP σου. Να προσθέσω οτι αν ο topic starter θέλει γρήγορες ταχύτητες τότε το VPN πρέπει να παρέχεται απο κάποια εταιρεία ή πανεπιστήμιο γιατί αν παρέχεται απο κάποια άλλη adsl σύνδεση, τότε απλά το μεγιστο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ download που μπορεί να επιτευχθεί (από τον topic starter) θα ειναι το μέγιστο παρεχόμενο upload της γραμμής ADSL που παρέχει το VPN. Με απλά λόγια: Αν χρησιμοποιήσω VPN σε άλλη adsl σύνδεση, τότε είναι ΣΑΝ να έχω σύνδεση internet 0,1-0,9Μbps
Tyxerukos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ για τις αναλυτικότητες απαντήσεις. Κανά λινκ για ενεργοποίηση και χρήση vpn υπάρχει..;;
nikomas50 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ο καλύτερος δωρεαν τρόπος ειναι να ανοιγοκλείνεις τη σύνδεση του internet απο τον router. Εξαίρεση αν έχεις σύνδεση με ΟΝ. Έχω το Thomson TG585 v7 και έχω "αυτοματοποιήσει" τη Reconnection ώστε να συνεργάζεται με το CryptLoad με ένα αρχείο .cmd Έτσι η αλλαγή ΙΡ γίνεται σε 3 δευτερόλεπτα (όσο διαρκεί η διαδικασία αποσύνδεσης-επανασύνδεσης).
Tyxerukos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Σαν να βρήκα κάτι, ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν
isay Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Σαν να βρήκα κάτι, ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν Και δεν θα το μοιραστείς; Μόνο για να ρωτάμε είναι το forum;
SteveAngello Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Παντως αν ειναι για τον λογο που φανταζομαι δοκιμασε να δημιουργησεις ενα script μεσω του jdownloader. Αν δεν δουλεψει υπαρχει και αυτο.
Tyxerukos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Και δεν θα το μοιραστείς; Μόνο για να ρωτάμε είναι το forum; Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Για δείτε
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Πόσο κοστίζει όμως η υπηρεσία vpn; Το πρόγραμμα είναι δωρεάν αλλά στο screenshot λέει κάτι για billing και subscription. EDIT: Έχω όμως κάποιες απορίες. Το VPN υπόσχεται ανώνυμο σερφάρισμα, δεν αναφέρει όμως για αλλαγή ip. Μήπως η ip που βλέπει ο λήπτης είναι η static ip του vpn server; Αυτό είναι μεν anonymous αλλά δεν εξυπηρετεί την κατάσταση με του file servers τύπου rapid, mu, hf κτλ. Ακόμα όμως και να κάνει αλλαγή ip, το δωρεάν είναι για 1GB τον μήνα (μια ταινία). Για premium θέλει 70€/χρόνο για τον Γερμανικό σέρβερ και για τον Γερμανικό_Αμερικάνικο σέρβερ θέλει 90€/χρόνο. Το λέει ΕΔΩ. Το Rapid είναι πιο φθηνό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.