Προς το περιεχόμενο

συσκευή εγγραφής dvd

freedomman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

ψάχνω να βρω μια συσκευή για εγγραφή dvd από άλλες πήγες εισόδου (tv,video).θα ήθελα να είναι και mpg4. εχει κανεις υπόψιν του εάν υπάρχει κάτι τέτοιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για video εννοείς κασέτες;

Για τv η καλύτερη λύση είναι να πάρεις μια κάρτα τηλεόρασης για pc. Και να κανείς απο κει την έγγραφη και το σημαντικότερο επεξεργασία , μοντάζ κόψε ραψε. Για ρακ δεν ξέρω τι να σου πω. Μπες σε κανά εξειδικευμένο φόρουμ. Γενικώς πάντως δεν νομίζω να αξίζει η αγορά DVD recorder

ρε φιλαράκι ο υπολογιστής μου ειναι πολυ παλιός p4 2.4ghz. αρα δεν νομιζω οτι αξίζει να του βαλω κατι.

εξαλου εαν έβρισκα κανενα και με mpg4 θα ειχα και αποκωδικοποιητή

1 έχω μια βιντεοκάμερα με κασέτα και θέλω να γράψω τις κασέτες σε dvd η σε σκληρό και να τις κάνω μετά στον υπολογιστή.

2 να μπορώ να γράψω απο τη τηλεόραση και γιαυτό θέλω να εχει και ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή mpg4

3 να εχει σκληρό η usb θυρα για να μπορώ να βλέπω τις ταινίες που εχω στο σκληρό

Αγοράζεις αυτό εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/gadgets/decoders/3833-crystal-audio-hd/ και είσαι gg χθες το πούλησα το δικό μου αλλά κάνει τα 2 τελευταία που θες το 1ο δεν ξερω αν μπορεί να συμβεί απο αυτό.

Ισως μόνο αν συνδέσεις το video στον αποκωδικοποιητή και το βρει σαν κανάλι τότε άνετα!

παίρνεις ένα TV tuner και συνδέεις κάμερα και βίντεο

εγώ έχω αυτό: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=7C66074448EF29488725D69D289293DA&pa=985E0BDA4B47EC44965AAFB835B0BCD0

και μου κάνει την δουλειά μου

τα γράφω στον υπολογιστή και τελειώνω

αυτές οι είσοδοι κάνουν την δουλειά (κόκκινο, κίτρινο, άσπρο)

δηλαδή συνδεεις στη θύρα usb το σκληρό σου ή το φλασακι και γράφεις εκει απο τη tv η εχει δικο του σκληρό? εχει μονο rf in? η και rca ή scart

Ναι φιλε μου και αναγνωρίζει και ntfs και fat εγω 500 gb του είχα πάνω αλλα τελικά το έσπρωξα γιατι αγόρασα tv που ειχε mpeg4.

Μπορεις να το βάλεις να γράφει και τις σειρές που θες δίχως να χρειάζεται να είσαι εκει για να το κάνει ολα κλειστά και ανοίγει μονο του και ξανα κλείνει μετα :-D

Απλα φοβερο το μηχανηματακι.

Τωρα για tv tuner δεν θα στο πρότεινα στην καμιά διοτι θα πρέπει να έχεις και το pc σου ανοιχτό!

Τωρα για τις κασέτες πανε και σε ενα βιντεοκλάμπ να στις κάνει αφου αν κατάλαβα καλά θες μόνο οτι υλικό είχες να το κάνεις ψηφιακό. B)

Ο συγκεκριμένος πάντως αποτι ειχα διαβάσει βρίσκετε σε έλλειψη πούλησε παρα πολλα κομμάτια αν θα τον βρεις τωρα κάπου ισως ειναι η ηλεκτρονική.

Καλού κακού παρε ενα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία ca.

Και εννοείτε οτι θα πάρεις το HD μοντέλο ;)

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=83810&page=15

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...