naruto14 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει κανένα site που να μπορούμε να αγοραζουμε φθηνα games? Κυρίως ps3 και xbox 360? Αλλα σε λογικα πλαισια!
June Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει κανένα site που να μπορούμε να αγοραζουμε φθηνα games? Κυρίως ps3 και xbox 360? Αλλα σε λογικα πλαισια! Δες εδω: http://www.gamestracker.com/
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Πάρε πρώτα την κονσόλα, και μετά θα βρεις και από που να πάρεις παιχνίδια...
naruto14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δες εδω: http://www.gamestracker.com/ Εδώ πέρα απο ότι είδα δεν έχει Ελλαδα? Υπάρχει κανενας τρόπος για να τα παραγγείλουμε εδώ? Πάρε πρώτα την κονσόλα, και μετά θα βρεις και από που να πάρεις παιχνίδια... Ναι αυτό είναι το θεμα αν δεν βρω μια λυση για τα παιχνιδια δεν μπορω να παρω την κονσόλα... Δεν μπορώ να αγοραζω 50 και 60 ευρώ το παιχνίδι!
June Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Εδώ πέρα απο ότι είδα δεν έχει Ελλαδα? Υπάρχει κανενας τρόπος για να τα παραγγείλουμε εδώ? Μπορεις κανονικα να τα παραγγειλεις ελλαδα και να σου ερθουν σε μια εβδομαδα. Ουσιαστικα αυτο το site ειναι κατι σαν το skroutz.gr για παιχνίδια απο την Αγγλια. Αν επιλεξεις ενα παιχνιδι, και μετα βαλεις σαν location: continental europe σου βγαζει την τελικη τιμη σε € μαζι με μεταφορικα. Επισης το zavvi.com καθε δευτερα εχει προσφορες, μπορεις να δεις και εκει!
naruto14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αχα φένεται πολύ καλο! Έχει αγοράσει κανεις απο εσάς απο εκει? Τα Sites που σου δινει μετα για να αγορασεις το προιον υποστιρίζουν ελλαδα?
June Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αχα φένεται πολύ καλο! Έχει αγοράσει κανεις απο εσάς απο εκει? Τα Sites που σου δινει μετα για να αγορασεις το προιον υποστιρίζουν ελλαδα? Ναι υποστηριζουν ολα κανονικα. Ουσιαστικα το site σε ανακατευθυνει στα υπολοιπα καταστηματα. To gamestracker δεν πουλαει τιποτα. Απο τα καταστηματα που αναφερει εχω αγορασει απο zavvi, play, amazon, mymemory απο εκει. Παραλαβη σε μια εβδομαδα συνήθως.
naruto14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ναι υποστηριζουν ολα κανονικα. Ουσιαστικα το site σε ανακατευθυνει στα υπολοιπα καταστηματα. To gamestracker δεν πουλαει τιποτα. Απο τα καταστηματα που αναφερει εχω αγορασει απο zavvi, play, amazon, mymemory απο εκει. Παραλαβη σε μια εβδομαδα συνήθως. Εχει κανενα επιπλεον κοστος αποστολής? Ποιες ειναι οι διαθεσιμες επιλογες πληρωμής?
lefta_yparxoun Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά, τι του λέτε; Ας διαβάσει λίγο στο site να βρει τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής! Αφήστε που σε άλλο νήμα ρωτάει ποια κονσόλα να πάρω το καλοκαίρι, δηλαδή δεν έχει καμία κονσόλα!!! Σας το λεω απο την αρχη να ξερετε: ειμαι ασχετος απο αυτα. Θα ηθελα αν γινοταν να μου στελνατε links για καθε κονσολα ξεχωριστα με το τι βηματα να ακολουθησω για να τα κανω να παιζουν χωρις chip [κατι για softmoding και τετοια δεν εχω καταλαβει τι σημαινουν!]. Δηλαδη εννοω καπως ετσι: Wii: 1ο βημα: http//:www........[και link απο τον οδηγο] 2ο βημα: http//:www........[και link απο τον οδηγο και ουτο καθεξης] Ψαχνω και για τις 3 κονσολες Wii/Ps3/Xbox 360. Οποιος κατσει και με βοηθησει θα του ειμαι αξεπεραστα ευγνωμων γιατι ξερω πως θα ειναι σπαστικα να δωσετε πληροφοριες τοσο απλες σε εναν ασχετο. Παντως σας ευχαριστω εκ τον προτερων! Και εγώ χωρίς να έχω καμια κονσόλα, αλλά έχοντας μελετήσει το πράμα [σκοπεύω να αγοράσω το καλοκαιρι], πιστεύω οτι το xbox live είναι καλύτερο. Δυστηχώς όμως μην κοιτας μόνο τα 40 ευρώ αλλα αφου θα το χεις στανταρ για 4-5 χρονια τότε σκέψουν 40x5=200 ευρώ δηλαδή ένα δεύτερο xbox 360. Είναι πολλά τα λεφτά πραγματι. Κατά την γνώμη μου συμφέρει να πάρεις περισσότερο ps3 μιας και έχεις ήδη ένα xbox. Έτσι θα μπορείς να έχεις τις αποκλειστικότητες και των 2 κονσολων. Και το βασικότερο: θα έχεις both move and kinect!!! Υ.Σ Ποια κονσόλα έχει τα πιο φθηνά games? μήπως ξέρει κανείς καμια ιστοσελιδα που να μπορώ να αγορασω παιχνιδια για αυτες τις κονσόλες σε φθηνες τιμές? Ευχαριστώ! Κάνω μερικά σχέδια για το καλοκαιρι. Σκεφτομαι να αγοράσω ενα Wii. Έχω ακουσει οτι αυτη η κονσόλα ήταν η κορυφαια εδώ και πολυ καιρο. Συντομα ομως η Microsoft και η Sony ανταποκριθικαν με μεγαλες αναβαθμισεις στο xbox 360 και Playstation 3 αντοιστιχα: H Sony έφτιαξε για το PS3 της ενα χειριστιριο που απο ότι καταλαβα λειτουργει σαν το wii. Αντιθέτως η Microsoft εφτιαξε μια καινουργια συσκευη για το xbox 360 το . Στην ουσία έχει πέσει μεγαλος ανταγωνισμος αναμεσα στις 3 μεγαλυτερες κονσόλες του κόσμου. Ποια λετε να νικήσει? To xbox 360 έχει βγαλει σχετικα πολυ λιγα παιχνιδια για Kinect. Αντιθετως η Sony εχει βγαλει παρα πολλα games για το Playstation Move. Το wii παραμένει το ιδιο απλα προσθετοντας καινουργια games. Ποια πιστεύετε θα καταφερει να πάρει τον τίτλο της καλυτερης παιχνιδομηχανης παγκοσμιως? Και αν μπορείτε να μου δώσετε και μια συμβουλη: Το καλοκαιρι σκοπευω να αγοράσω το Wii και να κανω και μια αναβαθμισουλα στο PC. Όμως ξαφνικα προσεξα αυτα τα 2 "μεγαλουργηματα" των αλλων 2 κονσολών! Δυστηχως δεν έχουμε παρει ακομα LCD τηλεοραση και εχουμε ακομα την παλια μας Sony 25". Ξέρω οτι το playstation 3 απαιτει μεγαλες απαιτησεις για να ευχαριστηθεις ενα καλο gameplay με καλα γραφικα. Για το xbox 360 δεν ξέρω. Επίσης ξέρω οτι το Wii και το Xbox μπορουν να τσιπαριστουν πραγμα που βοηθαει ωστε να εχουμε περισσοτερα games. PS3:Αυτή τη στιγμή το πιο ακριβό είναι το PS3 που ανέρχετε στα 300 ευρώ + και κανα ακόμα χειρηστήριο παμε 330-340. Τα παιχνιδια για το ps3 είναι πανακριβα οποτε θα παιρνω σπανια. Τέλος το πακετο για το Playstation Move[που βασικα για αυτο το θελω πιο πολυ] εχει 65 ευρω οποτε φτάσαμε 400αρι ευρω [πωω γυρισαμε στην παλια τιμη του Playstation 3!] Xbox360:Το Xbox ανερχετε 2ο στη τιμή στα 350 ευρώ μαζι με το Kinect. Αν κανουμε και ενα τσιπάκι δεν θα είναι 100 ευρώ πάνω? αρα παμε στα 450. Ξεπερναμε ετσι την τιμη του ps3 αλλα τουλαχιστον θα κατεβάζουμε τα παιχνιδάκια! Wii: Το wii είναι το πιο φθηνο αλλα πιστευω εχει αρχίσει να χανει την ενεργεια του συμφωνα με τα νεα δεδομενα των αλλων κονσολων. Με 200 ευρώ παιρνουμε την κονσόλα. Βάλε και 75 ευρώ ένα δεύτερο χειριστήριο [μαζι με το Nunchunk] και ενα 80 ευρω το τσιπάκι παμε στα 355 ευρώ! Αλλα παλι μπορω να κατεβάζω games απο το internet.[αργότερα μπορει να πάρω και αλλα χειρηστήρια ή accessories] Μην ξεχασετε το βασικο κρητιριο της τηλεορασης μου που ειναι απο τις παλιες [χοντρες] sony 25 ιντσων. Ελπίζω να με βοήθεσετε! Ευαριστω εκ των προτέρων! [/img]
naruto14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά, τι του λέτε; Ας διαβάσει λίγο στο site να βρει τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής! Αφήστε που σε άλλο νήμα ρωτάει ποια κονσόλα να πάρω το καλοκαίρι, δηλαδή δεν έχει καμία κονσόλα!!! Φίλε μου μπορει εσυ να παιρνεις κουτουρου τις κονσολες και να ανακαλυπτεις μετα τι εχει. Εγω επειδη δεν παιρνω και καθε μερα φροντιζω να παρω μια που με ικανοποιεί και για αυτό κανω ολες αυτες τις ερωτησεις. Αν δεν ξερεις καλυτερα να κρατας το στοματακι σου κλειστο.
sephiroth Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ένα ωραίο θεματάκι για φθηνά games βρίσκεται εδώ http://www.enternity.gr/Article/Που-να-βρείτε-φθηνότερα-games/105.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.