Προς το περιεχόμενο

πολλα hec upload errors σε thomson router 585v7

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link Information

Uptime: 0 days, 0:07:46

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 13.169

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,0 / 34,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 15,5 / 9,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 0 / 18

HEC Errors (Up/Down): 24.588 / 12

παιδια εχω πολλα hec errors στο upload με συνεπεια να μου κανει ρεσταρτ το ρουτερ 3-4 φορες την ημερα γιατι;;; thomson 585v7

Δημοσ.

δεν φταινε τα Hec για το restart Του ρουτερ.καταρχην περνα ποιο νεο firmware αν εχεις το 7.4.4.χ που ηταν απο τα αρχικα.και η γραμμη σου ειναι μια χαρα οποτε μην αγχνωνεσαι για τα hec errors.poio firmware εχεις?

Δημοσ.

δεν φταινε τα Hec για το restart Του ρουτερ.καταρχην περνα ποιο νεο firmware αν εχεις το 7.4.4.χ που ηταν απο τα αρχικα.και η γραμμη σου ειναι μια χαρα οποτε μην αγχνωνεσαι για τα hec errors.poio firmware εχεις?

Thomson Gateway

Information

Product Name: TG585 v7

Serial Number: CP0935SFDCC

Software Release: 8.2.2.5

Configuration

Service Name: Routed PPP (modified by user)

Time Since Power-on: 0 days, 1:42:11

θυμαμαι οτι ενας τεχνικος στο σπιτι μ στην αθηνα που χε ερθει μου ειπε οταν ανεβενουν πολυ αυτα κανει ρεσταρτ το ρουτερ ... αυτα νομιζω το φριμ μου ειναι καινουριο δε χρειαζεται κατι ... και υποθετω επειδη τα προληματα ειναι απο το ρουτερ μου στο dslam μηπως γινεται κατι με το μοντεμ ... παντος το ιδιο μου συμβαινει και στηνα θηνα με το ιδιο ρουτερ μονο που ανεβενουν ολα εκει απο τοτε που βαλαμε connextv (ασχετο) ...

α προβλημα με ταχυτητες laging κτλ δεν εχω κανενα απολυτος 1.47mb/s στασιμα ε και εξαρταται το φορτο των servers εκεινη την ωρα βεβαια μερικες φορες

Δημοσ.

to thomson γενικως εχει μια μικρη μανια με τα restart.αυτα ειναι errors πανω στην γραμμη.να εχανε συγχρονισμο ναι να κανει restart οχι.μπορεις να δοκιμασεις το firmware 8.2.6.5 h to πιο νεο που υπαρχει στην σελιδα της forthnet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...