Προς το περιεχόμενο

Ποιον απο τους 2?

gRegor86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω καταληξει στους εξης 2

dell Dv7

Dell dv6

Επειδη εχω αποφασισει να παρω εναν απο τους 2 μετα απο πολυ ψαξιμο δεν θελω αλλες προτασεις ..Για να μην μπω στο πειρασμο και στο ψαξιμο παλι :devil: .

Για game ,ταινιες office και κατι λογιστικα προγραμματα..

o 17αρης εχει καλυτερα specs και vga αλλα στην ουσια που θα χρησιμοποιη8ει ενας τοσο μεγαλος επεξεργαστης?

ο 15αρης μου αρεσει περισοτερο και ειναι και πιο βολικος (cpu ο ι5 ειναι αρκετα καλος και vga)..Εσεις τι θα επιλεγατε αηιζει τα 200 ευρω ο 17αρης ή στην ουσια διαφορα δεν θα δω?

ξαναλεω βαρια βαρια προγραμματα δεν χρησιμοποιω..

Ps Εχει κανεις εμπειρια απο hp dv6 και dv7?

Δημοσ.

Φιλε μου αν δεν ειναι προβλημα τα χρηματα θα πηγαινα στον 17αρη..Aν και με ιντριγκαρει η εμφανιση και τα πολυ καλα specs που εχει το 15αρη.

Bασικα απο οτι κοιταξα λιγο πρεπει να εχει τα πιο καλα specs στην κατηγορια τιμης του..Αλλα ειναι hp..Δεν εχω προσωπικη εμπειρα οποτε δεν εχω εμπεριστατωμένη αποψη αλλα δεν ακουγονται ουτε καλα καλα ουτε κακα κακα..Αλλα θα χρειαστεις hp care απο 1 σε 3 χρονια..Γυρω στα 125 εχει..

Κατα τα αλλα για τους επεξεργαστες που λες ναι ο i7 sandy ειναι αρκετα καλυτερος..Μιας και οσο κοντα ειναι οι(i3 i5 και αρχικοι i7) εδω γινετε το αλμα και παμε σε top επεξεργαστη και απο οτι ακουγετε δεν θα εχει και προβλημα θερμοκρασιων..

Απο την αλλη οπως λες και εσυ πουθενα για τις αναγκες σου δεν θα χρησιμοποιηθει αλλα γιατι να μην υπαρχει?

Οντως δυσκολη αποφαση..Ειναι τοπ τα laptopakia που εχεις επιλεξει..Ειπαμε και ειναι σημαντικο κανε επεκταση εγγυησης

Ps Ξερω σε διαφώτισα :mrgreen: .Απλα οντως δεν ξερω ποιον θα επερνα απο τους 2 ουτε εγω.Αν μπορεις πηγαινε δες τους απο κοντα..

Edit oπως ειδα και τα 2 laptop εχουν ενα dimm ram πραγμα πολυ καλο αφου μπορεις να βαλεις οταν και αν ποτε θελησεις αλλο ενα 4αρη και θα εισαι αρχοντας

Δημοσ.

Ειδες αφου ειπα Εψαξα αρκετα και διαβασα αρκετα ωστε να καταληξω..!

Ναι ειναι οντως καλα και τα 2..Και τα χρηματα ειναι 'καπως' προβλημα μιας και θα το παρω και με δοσεις..

Λες δεν αξιζει να παω σε sandy?

Δημοσ.

Ειδες αφου ειπα Εψαξα αρκετα και διαβασα αρκετα ωστε να καταληξω..!

Ναι ειναι οντως καλα και τα 2..Και τα χρηματα ειναι 'καπως' προβλημα μιας και θα το παρω και με δοσεις..

Λες δεν αξιζει να παω σε sandy?

Μονο και μονο για τον sandy,αξιζει να πας στο 17αρι!Που συν της αλλης,εχει και καλυτερη αναλυση(πολυ συμαντικο να φυγεις απο τα 1366χ768 και να πας σε 1600χ900+,αν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια) και καλυτερη καρτα γραφικων(6570>6550)!

Βασικα,για 200ευρο,δε τιθεται διλημμα σε μια τετοια συγκριση,για μενα τουλαχιστων!

Δημοσ.

απλα ειπα να μην αναιβω τοσο πολυ σε θεμα χρηματων και πιστευω οτι τα specs του 15αρη ειναι αρκετα καλα ωστε να κρατασει..

Δημοσ.

Δεν εναι μονο ο επεξ.,εχει πιο δυνατη καρτα γραφικων,πιο μεγαλη οθονη με αρκετα υψηλοτερη αναλυση σε pixel,που θα σου δωσει αρκετη διαφορα σε ποιοτητα εικονας κυριος στα παιχνιδια!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια επαναφερω το θεμα μιας και αγορα λογω και των προβληματων των Sb δεν εγινε.. Εχω καταληξει στα εξης laptop και θελω την συμβουλη σας..

Ο ενας ειναι ο αυτος ο hp

Και ο αλλος αυτος ο dell

AN αγοραστει ο dell θα αγοραστει πακετο με αυτον τον ssd..

AN αγοραστει ο hp θα αγοραστει χωρις ssd ..

Πιστευετε αξιζουν τα παραπανω χρηματα για τα specs του HP ?Μιας και εχει ι5-480 και 6550 εναντι του ι3-370 και της 5650 του dell..

Τον dell τον ειδα και απο κοντα και μου αρεσε..Απο θερμοκρασιες και θορυβο πως παει? Εχει κανεις προσωπική εμπειρια ?

Ξεχασα να πω πως αν αγοραστει ο hp θα παρω και extra εγγυηση με 120 ευρω..

Λοιπον τι λετε ? Αξιζει τα παραπανω χρηματα ο hp? (μου αρεσει και εμφανισιακα)

EΥχαριστω..

Δημοσ.

Πρεπει να χρησιμοποιησω το πιστωτικό π εχω αλλιως θα το χασω..

EDit : Ξερει καποιος αν χανετε η εγγυηση αν γινει αλλαγή σκληρου?Μιας και για να αλλαξεις τον σκληρο στο 15R πρεπει να βγαλες και το πληκρολογιο..

Δημοσ.

Λεω να παω στον αλουμινένιο λογω ποιότητας κατασκευης..

Ξερει κανεις αν χανω την εγγυηση αν κανω αλλαγη σκληρου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...