Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με το κλείδωμα του topic : "Mπράβο στους ΠΛΑΒΙ!

gus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχετε παρεξηγήσει μερικά πράγματα οι περισσότεροι.

Η Insomnia είναι τεχνολογικό site Και η ύπαρξη του μπλα μπλα είναι για να συζητιούνται κυρίως light θέματα για να ξεφεύγουμε λιγάκι. Δεν υπάρχει περίπτωση ένα forum να χαλάσει την εικόνα των άλλων 14. Ο κανονισμός αυτός δεν είναι καινούριος. 'Εγινε απαραίτητος όταν τα πράγματα είχαν ξεφύγει και τα παράπονα έπεφταν βροχή. Και λογικότατο είναι γιατί οι περισσότεροι άρχισαν να διαβάζουν βρισιές γιατί σε αυτή τη κατάσταση είχαμε φτάσει και μέχρι να το πάρω χαμπάρι εγώ και να το διαγράψω είχαν γίνει αλλά 10 replys και είχε ξεφύγει από τον έλεγχο. Αυτά οι περισσότεροι φαίνεται τα αγνοείτε είτε γιατί δεν βλέπατε το forum τότε είτε γιατί είστε νέα μέλη.

Τώρα σας πιάνει μερικούς μια κρίση δικαιοσύνης για μερικά posts που αφήνουν oi moderators

και εγώ γιατί έτσι το κρίνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Σε όλους τους κανόνες υπάρχουν

εξαιρέσεις και θα πρέπει να σεβαστείτε τη γνώμη τους. Αν δεν σας αρέσει συγγνώμη αλλά έτσι

είναι τα πράγματα. Δεν είναι αντιδημοκρατικό όπως είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς θα πείτε. Απλά προφυλάσσει τους άλλους χρήστες από δυσάρεστα παλιά φαινόμενα και κυριώς στο να

μην αλλοιώνει το χαρακτήρα του site. Δηλαδή το topic με τις τελευταίες επιτυχίες του Κέντερη

και της Θάνου εσείς θα το σβήνατε ?

Μερικές προσωπικές απάντήσεις

Madman ακριβώς τα ίδια μου έλεγαν παλιά και πολλοί χρήστες που είχαν σιχαθεί να βλέπουν τις

αθλητικές και πολιτικές διαμάχες που είχαν ξεφύγει. 'Οτι γέμισε το forum πιτσικαρία και δεν

πρόκειται να ασχοληθούν άλλο. Αυτό που λες πιστεύω ότι αδικεί πολύ το forum. Δηλαδή με τα

αθλητικά και πολιτικά posts θα "ενηληκιωθεί" ? Ή μήπως αν κλείσει τελείως το μπλα μπλα?

Εγώ θέλω ο χρήστης που θα μπαίνει στην Insomnia,να μην μπαίνει για να πει τη γνώμη του για την ομάδα του και να σχολιάσει τους αγώνες. Πρωτίστως με ενδιαφέρει να λύσει όλες τις

απορίες για τον υπολογιστή του.

Τα όρια σε ένα forum τα καθορίζει ο κάθε υπεύθυνος.Υπάρχουν σε όλα τα forum και το μπλα μπλα δεν είναι εξαίρεση. Στο forum Hardware θα γράψεις για εισιτήρια αεροπλάνων ? Δε νομίζω .Που θα το γράψεις ? Στο μπλα μπλα επειδή είναι forum γενικής συζήτησης. 'Αρα μόνο από το τίτλο το καταλαβαίνεις. Αν δηλαδή αλλάξει ο τίτλος του forum σε "Mπλα μπλα εκτός αθλητικών και πολιτικών θεμάτων" θα σας φανεί πιο δίκαιο ? 'Η είναι αντιδημοκρατικό και αυτό ?

gus εσύ έχει μπερδέψει αρκετά πράγματα. Πρώτα προτείνεις κάποιες λύσεις λες και ένα forum

είναι δικαστική υπόθεση. Όπως πολύ σωστά σου λέει ο Criter και ο Sean, δεν υπάρχει μέθοδος

αποτελεσματικής τιμωρίας χρηστών που παραφέρονται. Και να υπήρχε ,έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε. Ένα απλό forum είναι και μπαίνουμε για να ενημερωθούμε και όχι για να τιμωρούμε. Κάνεις λάθος αν βλέπεις μόνο πολιτικό το θέμα της 17Ν.

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by Hal9000:

<strong>Μπορεί το Post να ήταν ενδιαφέρον αλλά τόσο ενδιαφέρον είναι και το post που ήθελα να κάνω εγώ για το Πουέρτο Ρίκο όπως και για την Εθνική Ελπίδων. Πιστεύω ότι μπορείτε να βρείτε άλλα 100 θέματα που να μη προκαλούν αλλά έτσι δημιουργείται μια αδικία για τους άλλους που θα ήθελαν να γράψουν παρόμοια posts και σέβονται την απαγόρευση.

gus εσύ δηλαδή προτείνεις να γράφονται Posts που να μην αφορούν τις μεγάλες ομάδες. Φυσικά αυτό δεν γίνεται.Οι moderators δεν βρίσκονται εδώ για να τιμωρούν τους χρήστες του forum και να κάνουν τους Μπαμπούλες Α.Ε.Αλίμονο αν γινόταν αυτό.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Διαφωνω καθετα μαζι σου σ'αυτο το θεμα κλειδωμα στα τοπικς πρεπει να γινεται απο τι στιγμη που ξεφευγουν και πεφτουν οι βρισιες συννεφο και εν τελει σε οτι αντιτιθεται σε βασικους ευνοιτους κανονες δεοντολογικης συμπεριφορας σε μια συζητηση. Κι οσο για τα σοβαρα θεματα τι να πω αλλα εμενα δεν με απασχολουν θεματα το τυπου "να παρω Easyjet ή Ολυμπιακη για να παω Λονδινο" ή "αν πρεπει να βαλω σκουλαρικί". Οκ να παιζουν κι αυτα τα θεματα αλλα εχω την εντυπωση τελευταια οτι το φορουμ εχει γινει πολυ λαιτ, εχει πλακωσει η πιτσιρικαρια του κερατα, και γενικα γινεται ολο και πιο αδιαφορο στα ματια μου.

Και εν τελει σε ενα φορουμ ανοιχτης συζητησης δεν υπαρχουν ορια στη θεματολογια. αυτα...

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by Hal9000:

<strong>'Εχετε παρεξηγήσει μερικά πράγματα οι περισσότεροι.

Η Insomnia είναι τεχνολογικό site Και η ύπαρξη του μπλα μπλα είναι για να συζητιούνται κυρίως light θέματα για να ξεφεύγουμε λιγάκι. Δεν υπάρχει περίπτωση ένα forum να χαλάσει την εικόνα των άλλων 14. Ο κανονισμός αυτός δεν είναι καινούριος. 'Εγινε απαραίτητος όταν τα πράγματα είχαν ξεφύγει και τα παράπονα έπεφταν βροχή. Και λογικότατο είναι γιατί οι περισσότεροι άρχισαν να διαβάζουν βρισιές γιατί σε αυτή τη κατάσταση είχαμε φτάσει και μέχρι να το πάρω χαμπάρι εγώ και να το διαγράψω είχαν γίνει αλλά 10 replys και είχε ξεφύγει από τον έλεγχο. Αυτά οι περισσότεροι φαίνεται τα αγνοείτε είτε γιατί δεν βλέπατε το forum τότε είτε γιατί είστε νέα μέλη.

Τώρα σας πιάνει μερικούς μια κρίση δικαιοσύνης για μερικά posts που αφήνουν oi moderators

και εγώ γιατί έτσι το κρίνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Σε όλους τους κανόνες υπάρχουν

εξαιρέσεις και θα πρέπει να σεβαστείτε τη γνώμη τους. Αν δεν σας αρέσει συγγνώμη αλλά έτσι

είναι τα πράγματα. Δεν είναι αντιδημοκρατικό όπως είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς θα πείτε. Απλά προφυλάσσει τους άλλους χρήστες από δυσάρεστα παλιά φαινόμενα και κυριώς στο να

μην αλλοιώνει το χαρακτήρα του site. Δηλαδή το topic με τις τελευταίες επιτυχίες του Κέντερη

Madman ακριβώς τα ίδια μου έλεγαν παλιά και πολλοί χρήστες που είχαν σιχαθεί να βλέπουν τις

αθλητικές και πολιτικές διαμάχες που είχαν ξεφύγει. 'Οτι γέμισε το forum πιτσικαρία και δεν

πρόκειται να ασχοληθούν άλλο. Αυτό που λες πιστεύω ότι αδικεί πολύ το forum. Δηλαδή με τα

αθλητικά και πολιτικά posts θα "ενηληκιωθεί" ? Ή μήπως αν κλείσει τελείως το μπλα μπλα?

Εγώ θέλω ο χρήστης που θα μπαίνει στην Insomnia,να μην μπαίνει για να πει τη γνώμη του για την ομάδα του και να σχολιάσει τους αγώνες. Πρωτίστως με ενδιαφέρει να λύσει όλες τις

Τα όρια σε ένα forum τα καθορίζει ο κάθε υπεύθυνος.Υπάρχουν σε όλα τα forum και το μπλα μπλα δεν είναι εξαίρεση. Στο forum Hardware θα γράψεις για εισιτήρια αεροπλάνων ? Δε νομίζω .Που θα το γράψεις ? Στο μπλα μπλα επειδή είναι forum γενικής συζήτησης. 'Αρα μόνο από το τίτλο το καταλαβαίνεις. Αν δηλαδή αλλάξει ο τίτλος του forum σε "Mπλα μπλα εκτός αθλητικών και πολιτικών θεμάτων" θα σας φανεί πιο δίκαιο ? 'Η είναι αντιδημοκρατικό και αυτό ?

</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">αν τεχνολογικο καντε το εξειδικευμενο. τι σημαινει δηλαδη το μπλα μπλα οτι πρεπει να ειναι λαιτ δεν το καταλαβαινω. Δηλαδη οταν μπαιλντισω να μιλαω για υπολογιστες παω να πω και καμια βλακεια στο μπλα μπλα? αστειο δεν ειναι?

εγω πχ δεν παω ποτε σε αυτα φορουμ. τι σημαινει οτι ειμαι εκτος φορουμ. Και εν τελει τι παει να πει "Ή μηπως αν κλεισει το μπλα μπλα?"

Αν σε χαλαει κλειστο. Ωραια και θα μεινουν ολοι οι κομπιουτερακιδες, (οπως πχ ειναι οι κινητακηδες στο unwired). Tι ηταν αυτο εμμεση απειλη? θα πεθανουμε δηλαδη. ..

Και εμενω στην αποψη οτι ειναι φορουμ πρεπει να ειναι ανοιχτο στα παντα στην γενικη συζητηση με την προυποθεση οτι κραταμε καποιους βασικους κανονες δεοντολογικης συμεριφορας. Αυτο και τιποτα παραπανω, κι αν δεν τιρουνται τοτε να κλειδωνετε το τοπικ.

Γινετε λιγο ΟΡΕΝ σε καποια ζητηματα...

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by MadMan:

<strong>

Originally posted by MadMan:

[qb]

Originally posted by Hal9000:

[qb]'Εχετε παρεξηγήσει μερικά πράγματα οι περισσότεροι.

</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">αν το σαιτ ειναι τεχνολογικο καντε το εξειδικευμενο. Τι σημαινει το μπλα μπλα πρεπει να ειναι λαιτ δεν το καταλαβαινω.

Δηλαδη οταν μπαιλντισω να μιλαω για υπολογιστες παω να πω και καμια βλακεια στο μπλα μπλα?

αστειο δεν ειναι?

εγω πχ δεν παω ποτε σε αυτα φορουμ. τι σημαινει οτι ειμαι εκτος φορουμ. Και εν τελει τι παει να πει "Ή μηπως αν κλεισει το μπλα μπλα?"

Αν σε χαλαει κλειστο. Ωραια και θα μεινουν ολοι οι κομπιουτερακιδες, (οπως πχ ειναι οι κινητακηδες στο unwired). Tι ηταν αυτο εμμεση απειλη? Δεν θα πεθανουμε κιολας...

Και εμενω στην αποψη οτι ενα φορουμ πρεπει να ειναι ανοιχτο στα παντα στην γενικη συζητηση με την προυποθεση οτι κραταμε καποιους βασικους κανονες δεοντολογικης συμεριφορας. Αυτο και τιποτα παραπανω, κι αν δεν τιρουνται τοτε να κλειδωνετε το τοπικ.

Γινετε λιγο ΟΡΕΝ σε καποια ζητηματα....

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by MadMan:

<strong>αν το σαιτ ειναι τεχνολογικο καντε το εξειδικευμενο. Τι σημαινει το μπλα μπλα πρεπει να ειναι λαιτ δεν το καταλαβαινω.

Δηλαδη οταν μπαιλντισω να μιλαω για υπολογιστες παω να πω και καμια βλακεια στο μπλα μπλα?

αστειο δεν ειναι?

Αν σε χαλαει κλειστο. Ωραια και θα μεινουν ολοι οι κομπιουτερακιδες, (οπως πχ ειναι οι κινητακηδες στο unwired). Tι ηταν αυτο εμμεση απειλη? Δεν θα πεθανουμε κιολας...

Και εμενω στην αποψη οτι ενα φορουμ πρεπει να ειναι ανοιχτο στα παντα στην γενικη συζητηση με την προυποθεση οτι κραταμε καποιους βασικους κανονες δεοντολογικης συμεριφορας. Αυτο και τιποτα παραπανω, κι αν δεν τιρουνται τοτε να κλειδωνετε το τοπικ.

Γινετε λιγο ΟΡΕΝ σε καποια ζητηματα....</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">"...ʼμα θες να φύγεις φύγε,

άμα θες να κάτσεις κάτσε,

να γκρινιάζεις μόνο πάψε,

άλλο πλέον δεν μπορώ..."

Υ.Γ. Οι παραπάνω στίχοι δεν εκφράζουν σε καμιά περίπτωση τους υπεύθυνους του forum... Απλά μου ήρθαν στο μυαλό διαβάζοντας το τελευταίο post....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...