Προς το περιεχόμενο

"κάντε τo site μας αρχική σας σελίδα" πως γίνετε σε joomla?

css03027

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω φτιάξει μια σελίδα με joomla και θέλω να βάλω έναν σύνδεσμο στη σελίδα μου που να λέει "κάντε τo site μας αρχική σας σελίδα" και το site μου να γίνετε αρχική σελίδα στον browser των χρηστών που θα το επιλέξουν, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο module στο joomla που να το κάνει αυτό ή κάποιον άλλο τρόπο να το κάνω?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις μια σελίδα με οδηγίες για το πώς να κάνει ο εκάστοστε χρήστης την σελίδα σου αρχική στον φυλλομετρητή του.

Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι ένα κουμπί όπου θα γίνεται αυτόματα bookmark η σελίδα (πχ/ δες εδώ)

WWW FAQs: How do I set the user's home page with JavaScript?

2007-01-29: In Internet Explorer 6.0 and earlier, it was possible to change the user's home page with JavaScript. Other browsers, particularly Firefox, never offered this feature. Microsoft has removed this feature in Internet Explorer 7.0.

πηγή

Δημοσ.

δυστυχώς δε κατάφερα να το κάνω... βάζω τον κώδικα στο jumi άλλα δε βγάζει κάτι...

Εξαρτάται από το ποιο browser χρησιμοποιεί ο επισκέπτης σου και ποια έκδοσή του. Στον ΙΕ 6.0 γίνεται όπως αναφέρει και η παράθεση που έκανε ο macabre_sunsets. Σε άλλους το ξεχνάς για home page. Τώρα για bookmark, από όσο το είχα ψάξει μια φορά πριν κάτι μήνες, με τον ΙΕ πάλι μπορούσες αλλά με firefox και opera είχε κάποια προβλήματα συμβατότητας. Πχ με firefox όταν φόρτωνες το site από τα bookmarks στο άνοιγε στην πλαϊνή εργαλειοθήκη κι όχι στο κανονικό παράθυρο.

Το παράτησα σχετικά σύντομα το ψάξιμο βέβαια, γιατί ήταν πολύ χρονοβόρο για μένα και μη παραγωγικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...