nicolebg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Παιδια χαιρετω.Θελω να ρωτησω για πληροφοριες σχετικα με το σιτε http://www.chinabuye.com/ .Απο οτι εχω ακουσει το σιτε αυτο ειναι στην Κινα.Τα προιοντα που εχει εκει ειναι μουφα η μπορω να τα επιστευτω???Εκτος αυτου θελω να ρωτησω εαν ειναι κατι σαν εβαυ δηλ πουλανε και πωλητες σαν ατομα η τα προιοντα αυτα τα διαθετει στο κοινο μια εταιρεια??Πχ εχω δει κατι κινητα με εξευτελιστικες τιμες και μου προξενησε το ενδιαφερον και μαθω εαν καποιος εχει αγορασει τιποτα απο εκει και τι παιζει λιγο με το τελωνειο γιατι αν τα πραγματα ειναι αυθεντικα τοτε να αρχιζω να αγοραζω....thnx
Jastonas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά στο myphone έχουν έναν θέμα με αξιόπιστα κινέζικα site. Κοίταξε το. Πάντως, το γεγονός ότι δέχεται paypal είναι καλό
kage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 αν πας για κινητο θα ειδες οτι γραφουν κατι 0.3mp camera,χαμηλη αναλυση οθονης κτλ. μαλλον δεν ειναι fake site αλλα θα σου ελεγα μην παρεις κατι αξιας γιατι αν περασει τελωνειο θα το μετανιωσεις στα εξτρα που θα πληρωσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τελωνείο από κινέζο! βάζουν τόσο χαμηλές τιμές στη συσκευασία και σπάνια ανοίγονται! Από Αμερική να φοβάσαι το τελωνείο όχι από κίνα...
amberlulu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το Chinabuye μου το πρότεινε ένας φίλος που είχε κάνει πολλές αγορές και γενικά ήταν ενθουσιασμένος από την ποικιλία πραγμάτων που έβρισκε εκεί. Έχω κάνει και εγώ 2-3 αγορές και τουλάχιστον σε αυτά που πήρα, είναι ακριβώς ότι περίμενα. Είναι καθαρά εμπορικό site. Δεν κάνει δημοπρασίες και δεν μπορείς να πουλήσεις. Δεν θα βρεις brand names, όλα είναι "κινεζιές" αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι παίρνεις. Συγκεκριμένα έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγορά ενός σετ αισθητήρων παρκαρίσματος που τους πήρα 23€ και τους πέρασα μόνος στο Corsa της γυναίκας μου και δουλεύουν ΑΨΟΓΑ και είναι πολύ καλύτερης ποιότητας από αυτούς που μου έβαλε η τοπική αντιπροσωπεία OPEL σαν δώρο όταν είχα πάρει το δικό μου αμάξι. Γενικά, ψάχνε για πράγματα που έχουν reviews αγοραστών και βαθμολογίες (κάτι που το ebay τώρα άρχισε σιγά σιγά να υιοθετεί)
Euphoric Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ειναι εταιρια στη κινα δεν ειναι ebay καμια σχεση,ναι ειναι αξιοπιστο σε οτι πουλα πηρα αρκετα gadget γενικα δεν παιρνουν συνηθως απο τελωνειο αν ειναι μικρα δεματα . παιρνουν περιπου 20 μερες να ρθουν ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.