Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά αρχείων και ρυθμίσεων

the_valliant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω φορμάτ και να ξαναπεράσω τα ΧΡ (Pro SP3, greek) αλλά να αποφύγω την τσαγγαροδουλειά που λέγεται επανεγκατάσταση drivers και προγραμμάτων...

Για τους μεν drivers χρησιμοποιώντας κάποιο προγραμματάκι σαν το Driver Genius.

Για τα δε προγράμματα, με το εργαλείο των ΧΡ που λέγεται "Οδηγός Μεταφοράς Αρχείων και Ρυθμίσεων". Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Κάνει αυτό που... υπόσχεται;

Αν προσθέσω στη λίστα των αρχείων που μεταφέρει και τον φάκελο Program Files, θα είμαι κομπλέ; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Υ.Γ. Αν αποφασίσω να... δυσκολέψω κι άλλο τα πράγματα εγκαθιστώντας τα Windows 7 αντί τα ΧΡ που έχω τώρα, θα έχω πρόβλημα;

Εκτός από τους drivers, φυσικά! Για τα προγράμματα μιλάω :fear:

Δημοσ.

Γιατί θες να κάνεις φορμάτ?Αν δεν περάσεις το ένα,αν δεν περάσεις το άλλο...τι σόι φρέσκια εγκατάσταση θα είναι?

Το "Οδηγός Μεταφοράς Αρχείων και Ρυθμίσεων" δεν το έχω χρησιμοποιήσει δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποδοτικό.Αυτό που θες ίσως να γίνεται με κάποιο τρίτο πρόγραμμα (έχω στο μυαλό μου το wincleaner που έχει μέσα μια λειτουργία που λέγεται winsmart mover-κάποιος μπορεί να σου προτείνει κάτι πιο εξειδικευμένο).

Πάντως νομίζω ότι λιγότερο χρόνο θα κάνεις αν τα ξαναβάλεις όλα απ την αρχή και χωρίς κάποιον κίνδυνο conflict.

Και στο τελευταίο μέρος του ποστ σουαν από xp πας σε 7 πολλά προγράμματα θέλουν την έκδοση ειδικά για 7,οπότε συμπεραίνεις και μόνος σου ότι δεν......

Όσο για drivers στα 7 μην σ ανησυχεί,τα χουν όλα μέσα :-D

Δημοσ.

Θέλω να κάνω φορμάτ γιατί έχει πήξει η registry :(

Τα μόνα που θέλω να μεταφέρω είναι οι drivers (προφανώς χρήσιμοι!) και οι πληροφορίες για τα προγράμματα που έχω εγκατεστημένα -και όχι 'κατάλοιπα' από δοκιμές κλπ

Όσον αφορά στα 7άρια τώρα... Τα έχω ήδη εγκατεστημένα σε άλλο pc και ξέρω ακριβώς τι δεν θα τρέχει από τα τωρινά μου προγράμματα, θα το αντέξω :Ρ

Έχεις δίκιο για τους drivers πάντως, σχεδόν δεν χρειάστηκε να εγκαταστήσω κανέναν στο σύστημα με τα 7άρια :))

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.

Κάνε τότε καθαρισμό στην registry.....υπάρχουν αρκετά προγράμματα που κάνουν καλά την δουλειά τους.Στην τελική τελική...κάνε ένα repair απ το cd των xp....

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...