dimitris2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Το λογισμικό ανοιχτού κώδικα για media centers, XBMC, κυκλοφόρησε σήμερα για το Apple TV δεύτερης γενιάς αλλά και για iPhone 4/iPad με μόνη προυπόθεση η συσκευή να έχει γίνει πρώτα jailbreak. Προσφέρει αποκωδικοποίηση video πλήρως υποστηριζόμενη από τον επεξεργαστή καθώς χρησιμοποιεί το «VideoToolBox» API της Apple. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέσω του προγράμματος είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί αναπαραγωγή και streaming 1080p video. Ο λόγος για τον οποίο το XBMC δεν μπορεί να εγκριθεί επίσημα στο App Store, είναι ότι το παραπάνω API δίνει απευθείας πρόσβαση στην λειτουργία επιτάχυνσης που διαθέτει ο επεξεργαστής Α4 της συσκευής. Το XBMC διατίθεται μέσω του Cydia για συσκευές iPhone και iPad. Site: xbmc.org
grazzt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Επιτέλους υπάρχει πλέον ένας λόγος να αγοράσεις Apple TV.
JimGer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μακάρι να το έβγαζαν και για το wd live μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Επιτέλους υπάρχει πλέον ένας λόγος να αγοράσεις Apple TV. Δεν ξέρω αν θα προτιμούσα το Apple TV έναντι του WD Live! για media player. Ακόμη και με το XBMC...
Hetfield Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μακάρι να το έβγαζαν και για το wd live μου Αργα η γρηγορα θα συμβει κι αυτο.
JimGer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Αργα η γρηγορα θα συμβει κι αυτο. Αυτά είναι.... Συγγνώμη τώρα δηλαδή το apple tv θα παίζει 1080p?Αν ισχύει ότι απο hardware το υποστηρίζει δεν καταλαβαίνω γιατί η Apple το έκοψε....
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 για να μην βγαίνουν σκάρτα από υπερχρονισμό και πληρώνει εγγυήσεις, για ποιο άλλο λόγο;
grazzt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν θα προτιμούσα το Apple TV έναντι του WD Live! για media player. Ακόμη και με το XBMC... Το 802.11n είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Apple TV για μένα. Θέλω streaming από τo mac κατευθείαν στην τηλεόραση, να χρησιμοποιώ το iphone για τηλεχειριστήριο, να μην μπλέκω με στικάκια και να μην χρειάζεται να κάνω upload τα media files από πριν στο media player. Έχεις δει άλλα media players με 802.11n πόσο κοστίζουν;
ripper386 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Αν και φανατικός Apple προϊόντων και κάτοχος σχεδόν απο τη στιγμή που κυκλοφόρησε του πρώτου Appletv, για όσους επιθυμούν το απόλυτο media center για να βλέπουν πραγματικά τα πάντα στηντηλεόραση του σαλονιού τους, ας στραφούν στο boxee box. Είμαι κάτοχος του εδώ και 20 ημέρες και πραγματικά ψάχνω χρόνο να του γράψω ένα review για να πω σε όλους τις απίθανες δυνατότητες του. Πέρα απο το streaming για οτιδήποτε υπάρχει στο desktop υπολογιστή μας, πολύ σημαντικό είναι να έχεις πρόσβαση σε όλο το υλικό βίντεο που υπάρχει στο Internet.
Lomar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν και φανατικός Apple προϊόντων και κάτοχος σχεδόν απο τη στιγμή που κυκλοφόρησε του πρώτου Appletv, για όσους επιθυμούν το απόλυτο media center για να βλέπουν πραγματικά τα πάντα στηντηλεόραση του σαλονιού τους, ας στραφούν στο boxee box. Είμαι κάτοχος του εδώ και 20 ημέρες και πραγματικά ψάχνω χρόνο να του γράψω ένα review για να πω σε όλους τις απίθανες δυνατότητες του. Πέρα απο το streaming για οτιδήποτε υπάρχει στο desktop υπολογιστή μας, πολύ σημαντικό είναι να έχεις πρόσβαση σε όλο το υλικό βίντεο που υπάρχει στο Internet. Φιλος οντος η συσκευη ειναι μπροστά, αλλά με αυτό τι γίνεται; http://forums.boxee.tv/archive/index.php/t-21749.html έχει περάσει κανένας μήνας από όταν άνοιξε το νήμα, αλλά δεν είδα καμιά θετική ενημέρωση. εσένα το φλας λειτουργεί;
ripper386 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το flash, τουλάχιστον απο τότε που το αγόρασα εγώ, σκέψου ότι παίζω μέχρι και τα flash του mega και του ΑΝΤ1 απο το site τους σε fullscreen.
Nicktgr15 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μακάρι να βγεί για το wd tv live!...Έτρεχε υπέροχα στο xbox...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Το 802.11n είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Apple TV για μένα. Θέλω streaming από τo mac κατευθείαν στην τηλεόραση, να χρησιμοποιώ το iphone για τηλεχειριστήριο, να μην μπλέκω με στικάκια και να μην χρειάζεται να κάνω upload τα media files από πριν στο media player. Έχεις δει άλλα media players με 802.11n πόσο κοστίζουν; και στο WD TV Live κοτσάρεις ένα usb wifi stick wifi-n και καθάρισες...
Lomar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το flash, τουλάχιστον απο τότε που το αγόρασα εγώ, σκέψου ότι παίζω μέχρι και τα flash του mega και του ΑΝΤ1 απο το site τους σε fullscreen. ευχαριστώ φίλε μου πραγματικά ένα review το αξίζει η συσκευή, ότι πρέπει για να ξεκολλήσουν τεχνοφοβικοί άνθρωποι απο τη tv και να γνωρίσουν το internet (και όχι μόνο φυσικά).
marios32 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 και στο WD TV Live κοτσάρεις ένα usb wifi stick wifi-n και καθάρισες... Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο... 3 stick είχα και κανένα δεν το δίαβαζε... Αναγκάστηκα και πήρα ένα από την λίστα που έχει στο site ως compatible, αλλά από εκεί και πέρα όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα