Προς το περιεχόμενο

Samsung wave 723 vs ZTE blade

panakart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..ανάμεσα σε αυτα τα δυο κινητα ποιό θα επιλέγατε?Απο τη μια το blade εχει android και ειναι αρκτα γρηγορα με καλη αναλυση οθονης...δραμα ομως απο μπαταρια και υψηλο sar και απο την αλλη το wave πολυ καλη μπαταρια αλλα λενε πως ειναι καπως αργο...και δεν ακουγονται και τα πιο θετικα σχολια για τισ εφαρμογες του bada os ..το εχει δουλεψει κανενας να μου πει την γνωμη του;

Ευχαριστώ πολυ!!!

Δημοσ.

Την απάντηση για το bada και τις εφαρμογές του την έχεις δώσει μόνος σου. Σαν λειτουργικο ειναι απλά ανύπαρκτο. Δε θα το ξανά ακούσεις στο μέλλον.

Δημοσ.

Βέβαια η Samsung είχε κάνει κάποιες ημερίδες και στην Αθήνα για το Bada OS, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν φαίνεται να συνεχίσει την όποια υποστήριξη του.

Στα 140€ το Blade είναι ξεφτίλα. Πραγματικά πόσο φθηνότερα να το δώσουν;;;;;

Δημοσ.

Οποτε και με αυτα που μου λετε καταλαβα οτι το blade ειναι πολυ ανωτερο....μονο με την μπαταρια δεν ξερω τι παιζει αλλα με 140 πιστευω αξιζει το ρισκο.

Δημοσ.

Μπαταρία υπολόγισε 1.5-2 μέρες

και ψάξε στο ebay για μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας(5€ υπολόγισε να κάνει).

Δημοσ.

Μπαταρία υπολόγισε 1.5-2 μέρες

και ψάξε στο ebay για μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας(5€ υπολόγισε να κάνει).

Αν Έχεις δοκιμάσει κάποια και είσαι ευχαριστημενος δώσε ένα λινκ.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει.

Για το Galaxy S παρήγγειλα με 5ευρώ στα 1900mAh(1500mAh είναι η stock) και την περιμένω από Δευτέρα.

Αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις, είτε από ebay είτε amazon κλπ...

Δημοσ.

Για 5€ αν κάνει το κινητό να κρατάει έστω και 1 μέρα παραπάνω, μια χαρά είναι.

Τώρα αξιοπιστία σε μπαταρία, δεν ξέρω τι να σου πώ.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει.

Για το Galaxy S παρήγγειλα με 5ευρώ στα 1900mAh(1500mAh είναι η stock) και την περιμένω από Δευτέρα.

Αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις, είτε από ebay είτε amazon κλπ...

Τα 1900 για 5ευρώ είανι εικονικά. Λέτε η Samsung και η HTC να θέλουν να κλείνουν τα κινητά τους στη μια μέρα και τσιγγονευτήκανε τα 5 ευρώ; :Ρ

Απλά δεν γίνεται. Μια μπαταρία μετράει δύο πράγματα αν θυμάμαι καλά. mah + capacity. Αν έχει 1500mah και capacity 95%.. σε σχέση με μια που έχει 1900mah και 50%... φαντάζομαι καταλαβαίνετε πιό είναι το αποτέλεσμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...