pagratios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Έχω πρόβλημα με την δημιουργία torrent, δημιουργώ ένα από φάκελο μεγέθους 28gb και μετά ενώ το βάζω στο utorrent μου κάνει επαλήθευση μόνο στο 99.9% με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μην μπορώ να το ανεβάσω. Το έχω δημιουργήσει και με μέγεθος κομματιού 1 και 2 και 4 mb αλλά τίποτα. Πρέπει να προσέξω κάτι για να το κάνω σωστά? με αρχείο μεγέθους 60mb δεν είχα πρόβλημα.
TheELF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Φρόντισε το καθ'αυτού αρχείο .tor να είναι σε άλλο φάκελο,αφού αλλάζει κατά την πορεία οπότε δεν μπορεί να περάσει τον έλεγχο.
pagratios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Φρόντισε το καθ'αυτού αρχείο .tor να είναι σε άλλο φάκελο,αφού αλλάζει κατά την πορεία οπότε δεν μπορεί να περάσει τον έλεγχο. Έτσι και αλλιώς το αρχείο tor το αποθηκεύεις μετά την δημιοργια του αλλά και πάλι το βάζω σε άλλο φάκελο.
TheELF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Έχεις κάποιο από αυτά τα αρχεία ανοιχτά;(μπορεί να κόλλησε κάτι πριν από πολύ καιρό και να είναι μπλοκαρισμένο το αρχείο) τρέξε το lockhunter να σιγουρευτείς.
pagratios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Θα το κοιτάξω και θα δούμε, αλλά ποια είναι ακριβώς η χρήση του? Πάντως επειδή προσπάθησα πολλές φορές να το δημιουργήσω κάθε φορά έλειπαν διαφορετικά mb μία φορα έλεγε ΄το έλειπαν 14 την άλλη 10 κια μία 2
akiz90 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ κάποτε που υπήρχε το γνωστό σε όλους gamato.info και ανέβαζα torrent το έκανα με το μtorrent και δεν έιχα κανένα πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να προσέξεις το path του αρχείου. Και δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση μtorrent μοίπως λυθεί το πρόβλημα.
pagratios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχω την τελευταία έκδοση αλλά τίποτα Το παρακάτω είναι ένα ποστ που έκανα σε άλλο thread Κάνω δημιουργία καινούριου torrent το οποίο είναι 24gb περιέχει 4 φακέλους και ο καθένας έχει 4 αρχεία με μέγεθος κομματιού 512kb. Αφότου το δημιουργήσω μετά μου κάνει επαλήθευση μόνο στο 99,9, έχω κλείσει και τα thumbnails και φυσικά δεν τα χρησιμοποιώ τα αρχεία των οποίων δημιουργώ το torrent. Δεν ξέρω τι να κάνω πια.
pagratios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρει κάποιος τι να κάνω ώστε να το δημιουργήσω χωρίς πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.