Προς το περιεχόμενο

lg M2262D USB

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την lg M2262D που είναι TV/Οθόνη και θέλω να δω βίντεο η και ταινίες από το usb αλλα δεν μπορώ να βρω τρόπο πως να το κάνω αυτό. Και στο internet έψαξα αλλα βρήκα για κάποιες άλλες που προφανώς δεν ταιριάζουν τα firmware η ότι τους αλλάζουν απότι είδα με μια γρηγορη ματια. Αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει γιατί μου σπάσανε τα νεύρα. :eek:

A και το αστείο

_USB Quick View_

USB Quick View plays various multimedia contents stored in USB devices without the hassle of turning on the PC. Connect a USB storage device containing photos, music, and video clips and you can directly play the contents just with the monitor.

πηγή : Link

Καλά πλακα μου κάνουν αφού μονο μουσική και εικόνες σε αφήνει να δεις, τα video είναι λες και δεν υπάρχουν. :mad:

Δημοσ.

Δες αυτό το post σε ένα άλλο θέμα. Νομίζω ότι είναι για την 23" αλλά φαντάζομαι δεν θα έχει διαφορά. Επίσης να προσέξεις και τι firmware έχει η δικιά σου. Μάλλον δε γίνεται με όλα, ειδικά τα πιο καινούρια. Και μάλλον χρειάζεσαι και ένα χειριστήριο ακόμα.

Πάντως από περιέργεια θα ήθελα να μάθω αν το κόλπο πιάνει και σε τηλεοράσεις της LG. Έχει μια 32" η κοπέλα μου και θα ήθελα να τη ξεκλειδώσω.

Δημοσ.

Δες αυτό το post σε ένα άλλο θέμα. Νομίζω ότι είναι για την 23" αλλά φαντάζομαι δεν θα έχει διαφορά. Επίσης να προσέξεις και τι firmware έχει η δικιά σου. Μάλλον δε γίνεται με όλα, ειδικά τα πιο καινούρια. Και μάλλον χρειάζεσαι και ένα χειριστήριο ακόμα.

Πάντως από περιέργεια θα ήθελα να μάθω αν το κόλπο πιάνει και σε τηλεοράσεις της LG. Έχει μια 32" η κοπέλα μου και θα ήθελα να τη ξεκλειδώσω.

Το πρόβλημα είναι πως εκεί λέει για την M2362D οπότε δεν νομίζω να είναι το ίδιο firmware . :unsure:

στο διαγνωστικό λέει

Μοντέλο/τύπος : M2262D

Εκδ. λογισμικού : V 3.16.0

Δημοσ.

Και εγώ έτσι νομίζω, ότι είναι για την 23". Από την άλλη όμως από ότι καταλαβαίνω πρόκειται ουσιαστικά για το ίδιο μοντέλο απλά διαφορετική διαγώνιος.

Πέρα από αυτό, έχω την εντύπωση από αυτό το ποστ, ότι ο john_who έχει την 22".

Δημοσ.

Και εγώ έτσι νομίζω, ότι είναι για την 23". Από την άλλη όμως από ότι καταλαβαίνω πρόκειται ουσιαστικά για το ίδιο μοντέλο απλά διαφορετική διαγώνιος.

Πέρα από αυτό, έχω την εντύπωση από αυτό το ποστ, ότι ο john_who έχει την 22".

Δεν βγάζω άκρη τα νεύρα μου έλεος. Έχω ένα control extra που είναι από αυτά που ρυθμίζονται και με κωδικό για κάθε τηλεόραση αλλα όταν προσπαθώ να τον εισάγω το 0000 μετά τα δυο μηδενικά στο τρίτο σβήνει το λαμπάκι δεν ξέρω τι στο .. πάντως είναι πολύ σπαστικό αυτό και δεν θέλω να δοκιμάσω με firmware μην γίνει καμια στραβή και μείνω χωρίς tv. :mad: :mad: :mad:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο site της lg λέει ότι μπορώ να βλέπω video με το usb και πρέπει να κάτσω να κάνω όλη αυτή την διαδικασία για να ξεκλειδώσω κάτι που στο site τους μου λέει ότι μπορώ να κάνω. Πλακα μας κάνουν ??? :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...