zoranb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ε μα ναί με κόντρα πλακέ θαλάσσης λέω να το κάνω απλώς επειδή είπαν τα παιδιά με plexi είπα να την τσεκάρω κ αυτή την εκδοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Οχι ρε, τρελος εισαι! Θαλασσης θαλασσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 βρε τρελός είμαι που έχω μπλέξει σε μονοπάτια δύσβατα, αλλά έλα μου που γουστάρω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Με το καλο οταν αρχισεις την κατασκευη ποσταρε καναν οδηγο με φωτος και λοιπα ε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 εσοχή 61cm πλάτος 26cm βάθος 230cm ύψος (όλο το ύψος του ορόφου, το οποίο δεν σκοπεύω να εκμεταλλευτώ εξολοκλήρου) ντουλαπάκι 60cm μήκος 20cm βάθος 35cm ύψος μέσα θα μπεί ότι μπορεί να έχει ένα ντουλαπάκι μπάνιου γιατί όμως ρωτάς; Σε 15.5 άρι ράφι ούτε σαμπουάν δεν χωράει, στις διαστάσει που δίνεις μόνο μία 12άδα κωλόχαρτο να βάλεις, γέμισε. Μακρόστενο θα το κάνεις και οι πόρτες να ανοίγουν κανονικά. Γενικά συμφωνώ με τον gtroza. Γιατί πιστεύεις πως δεν πιάνει άλατα η λάκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 και γιατί η πόρτα να ανοίγει κανονικά; 2 πορτάκια δηλαδή Σε 15.5 άρι ράφι ούτε σαμπουάν δεν χωράει, στις διαστάσει που δίνεις μόνο μία 12άδα κωλόχαρτο να βάλεις, γέμισε. Μακρόστενο θα το κάνεις και οι πόρτες να ανοίγουν κανονικά. Γενικά συμφωνώ με τον gtroza. Γιατί πιστεύεις πως δεν πιάνει άλατα η λάκα; δεν ήταν για παραπάνω ύψος γιατί γινόνταν μεγάλο το ντουλάπι μετά και στο άνοιγμα έβρισκε πάνω μου, βρε το wc σας λέω είναι πάνμικρο! τώρα όσο για το χώρο, ε οκ δεν χρειάζεται και περισσότερο, τη δωδεκάδα θα την βάζω αλλού στο σπίτι κ μέσα εκεί θα μπαίνουν μόνο τα έκτακτης ανάγκης κολ#χαρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 και γιατί η πόρτα να ανοίγει κανονικά; 2 πορτάκια δηλαδή δεν ήταν για παραπάνω ύψος γιατί γινόνταν μεγάλο το ντουλάπι μετά και στο άνοιγμα έβρισκε πάνω μου, βρε το wc σας λέω είναι πάνμικρο! τώρα όσο για το χώρο, ε οκ δεν χρειάζεται και περισσότερο, τη δωδεκάδα θα την βάζω αλλού στο σπίτι κ μέσα εκεί θα μπαίνουν μόνο τα έκτακτης ανάγκης κολ#χαρτα 12καδα ουτε βδομαδα δε θα βγαζεις...καντο μεγαλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 12καδα ουτε βδομαδα δε θα βγαζεις...καντο μεγαλο.... ε όχι βρε φίλε, έλεος να ρωτήσω κάτι ιδιαίτερα σημαντικό το κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι τετραγωνισμένο κατά την κοπή του, όμως εγώ θέλω λίγο να το λειάνω ώστε οι ακμές του να είναι ελαφρά γλυκές... γίνεται αυτό; και πώς; π.χ. έχω δεί το mdf πως το κάνουν, έχει δύο εναλλακτικές λείανσης, μια ελαφρώς πομπέ και μια πολύ πομπέ, εντάξει εγώ θέλω την ελαφρώς πομπέ, ίσα ίσαι να μην είναι πολύ γωνία οι ακμές του... τί λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ρώτα τον leftermann είναι καλός στα μπομπέ. Γενικά να έχεις υπόψιν σου πως το consultancy είναι επάγγελμα καλά αμειβόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 μπορείς να το κάνεις με αυτό εδώ το εργαλείο, που, για ερασιτέχνες, γαμάει και δέρνει. Επιπλέον και αυτήντην φρεζούλα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, αν ήθελα πομπέ ντουλαπάκι στο μπάνιο μου με αυτό θα το έφτιαχνα. Εναλλακτικά, και οικονομικά, με γυαλόχαρτο και υπομονή, αλλά μέτριο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 1. τι νούμερο γυαλόχαρτο θα πρότεινες; 2. γιατί λες για μέτριο αποτέλεσμα; υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω; 3. τρομερό εργαλειάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ζόραν, σκας γάιδαρο ρε φίλε. Αν πω αυτό που αισθάνομαι για το ντουλαπάκι σου πάω χαλαρά για μηνιαίο μπαν. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zkUms-3bMEY Κοίτα μη πάρεις κανένα τέτοιο. Δεν βλέπω να τελειώνουμε φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Dakonblackblade έγραψες!!!! Ζόραν, σκας γάιδαρο ρε φίλε. Αν πω αυτό που αισθάνομαι για το ντουλαπάκι σου πάω χαλαρά για μηνιαίο μπαν. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. μπορείς πάντα να μου λες ότι θες prive και δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς, ούτε και εγώ, γιατί κατανοώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 σας επισυνάπτω το πρώτο στάδιο από τα υλικά που αγόρασα και το δεύτερο από το τρίψιμο με γυαλόχαρτο (100άρι) στην επιφάνεια του κόντρα πλακέ θαλάσσης, στο επόμενο στάδιο θα βάλω κ χοντρό γυαλόχαρτο (220άρι) για να λειάνω λίγο τις ακμές, δεν ξέρω μόνο πόσο πολύ θα πρέπει να το τρίψω τόσο με το 100άρι όσο και με το 220άρι, υπάρχει κάποιο σημάδι με το οποίο θα καταλάβω ως είναι "κατάλληλα" λείο ότι σχόλιο έχετε περιμένω με ανυπομονησία να το διαβάσω! p.s. μου έφυγε το χέρι από το τρίψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.