Προς το περιεχόμενο

φτιάχτο μόνος σου το ντουλαπάκι

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις, αφού βλέπετε ότι δεν καταλαβαίνει.

Γιατί δεν τον αφήνετε να κάνει ό,τι θέλει;

Τι κι αν θα του πάρει περισσότερο χρόνο; Τι κι αν θα του πάρει περισσότερα λεφτά; Τι κι αν δεν είναι ίδιας ποιότητας με το ΙΚΕΑ;

Θα έχει την ικανοποίηση ότι το έφτιαξε μόνος του.

facepalm.jpg

βρε φίλε δεν είναι πως δεν καταλαβαίνω, απλώς όλοι μου λένε να μην πάρω έτοιμο γιατί κυρίως δεν θα αντέξει τα νερά επειδή δεν θα είναι κόντρα πλακέ θαλάσσης και νομίζω πως έχουν δίκιο

30490214.jpg

έχει και section με έπιπλα μπάνιου.

έλα πλάκα κάνεις; υπάρχει τέτοιο βιβλίο και δεν το έχω; :-D κορυφαίος! thanx man

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βρε φίλε δεν είναι πως δεν καταλαβαίνω, απλώς όλοι μου λένε να μην πάρω έτοιμο γιατί κυρίως δεν θα αντέξει τα νερά επειδή δεν θα είναι κόντρα πλακέ θαλάσσης και νομίζω πως έχουν δίκιο

Σαφώς και έχουν δίκιο. Πως να αντέξει κάποιο έπιπλο για αυτήν ακριβώς την δουλειά στα νερά;

Δημοσ.

ME THN KAMIA. Στοίχημα εδώ και τώρα πως θα αγοράσεις και δεύτερη φορά τα ξύλα.

Πριν αγοράσεις οτιδήποτε, βρες λουστραδόρο που θα δεχτεί να κάνει το μερεμέτι με λάκα και τριψίματα και διπλές στρώσεις πάνω σε κόντρα πλακέ. Μόνο το χρώμα, οι στόκοι και τα διαλυτικά θα πάνε πάνω από 40ευρά και το συγκεκριμένο λούστρο δε νομίζω να είναι ανθεκτικό στο νερό.

εάν όλα πάνε καλά, το επόμενο έπιπλο θα είναι αυτό για την lcd tv μου, βάζουμε στοίχημα τη κατασκευή αυτού; πρόσεξε... ξέρεις που λένε "begginers luck!" :mrgreen:

πλάκα κάνω βρε χεχε, κοίτα ομολογώ πως μου φαίνεται πιό δύσκολο τώρα που το συζητάμε περισσότερο, το είχα ψιλολύσει το ζήτημά μου με τα παρακάτω χρυσά βήματα που άντλησα από τους απανταχού φίλους/βοηθούς στο φόρουμ, προσέξτε τα βήματα και διορθώστε με...

1. αγορά και κοπή ξύλων κόντρα πλακέ θαλάσσης

2. ενημέρωση στον κόπτη για τις θέσεις που θα γίνουν οι τρύπες του μεντεσέ στο πορτάκι

3. τρίψιμο με χοντρό γυαλόχαρτο των κομματιών

4. συναρμολόγηση ντουλαπιού (βίδωμα με άλεν ξυλόβιδες αφού θα είχα πρώτα φρεζάρει τις τρύπες) και τοποθέτηση ξυλόκολας κατά το βίδωμα ώστε να πιάσει

5. στοκάρισμα στις τρύπες

6. παράδοση στο λουστραδόρο για βαφή λάκας και συνενόηση για την απαραίτητη προετοιμασία που θα κάνει πριν τη βαφή

7. παραλαβή ντουλαπιού και βίδωμα πορτακίου

8. τρύπες στη πλάτη επίπλου για τη κρέμαση στο τοίχο

9. σιλικόνη περιφερειακά στο ντουλάπι ώστε να μην το γλύφει το νερό που θα πιτσιλιέται πάνω του (σημ. το ντουλάπι μπαίνει σε εσοχή τοίχου)

10. έτοιμο και με χαρά τοποθετώ πράγματα μέσα

11. μετά ξύπνησα :mrgreen:

τί λέτε; περιμένω παρατηρήσεις (σοβαρά ε! ^_^ )

Δημοσ.

δώσε διαστάσεις απο την εσοχή

και πες τι θα βάζεις στο ντουλαπάκι

.

Προβλέπω θέμα "κατασκευή ηλιακού θερμοσίφωνα" next up.

γίνεται εύκολα !

.

Δημοσ.

δώσε διαστάσεις απο την εσοχή και πες τι θα βάζεις στο ντουλαπάκι

εσοχή

61cm πλάτος

26cm βάθος

230cm ύψος (όλο το ύψος του ορόφου, το οποίο δεν σκοπεύω να εκμεταλλευτώ εξολοκλήρου)

ντουλαπάκι

60cm μήκος

20cm βάθος

35cm ύψος

μέσα θα μπεί ότι μπορεί να έχει ένα ντουλαπάκι μπάνιου

γιατί όμως ρωτάς;

Δημοσ.

μπορουσες να βάλεις πλακάκια στην εσοχή

και να το κάνεις με τζάμι ή πλεξυγκλάς

60 πλάτος , είναι πολύ για αυτόν τον στενό χώρο

πρέπει να είναι 2 καπάκια

.

Δημοσ.

η εσοχή έχει πλακάκια, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γίνει με τζάμι ή plexiglass, έχεις κάποιο παράδειγμα; ακούγεται ενδιαφέρον :huh:

Δημοσ.

η εσοχή έχει πλακάκια, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γίνει με τζάμι ή plexiglass, έχεις κάποιο παράδειγμα; ακούγεται ενδιαφέρον :huh:

Κάντο με plexiglass. Kοστίζει παραπάνω, είναι διαφανές ωραίο αισθητικά και θέλει κάποια ειδικά εργαλεία.

Αυτό είναι για σένα. Να ξέρεις θα σου κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά αν το κάνεις σωστά, δε θα χαλάσει ποτέ!

http://www.youtube.com/watch?v=OiETlYskTrY

Δημοσ.

thanx εντυπωσιακό φάινεται αλλά το βλέπω πως θα θέλει καθάρσμα κάθε φορά που θα κάνω ντούζ που θα μένουν άλατα πάνω του, στις διάφανες επιφάνειες θα φαίνονται ιδιαίτερα

Δημοσ.

Το μονο ευκολο ειναι οι μερσεντεδες. 2 τρυπες θα ανοιξεις και τελος! Αλλα γιατι να μη το κανεις με τα θαλασσια κοντρα πλακε , να φαινεται και πιο καλο. :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...