zoranb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά εκτιμώ τις συμβουλές σας αλλά πιστεύετε πως θα αντέξει ένα αμφιβόλου ποιότητας ντουλάπι που θα πιτσιλιέται από τα νερά της ντουζιέρας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Πως να κάνω το καζάνι του θερμοσίφωνα ανοξείδωτο αλλά και μη τοξικό; Θα ναι το πρώτο ερώτημα. Βάλε πλαστικό ντουλάπι ή αλουμινιένο με καθρέφτη ή αμμοβολή. Η ακόμα καλύτερα, υπάρχουν κάτι όμορφα σαν καλάθια στο χρώμα του οξειδωμένου μπρούτζου... Επιλογές υπάρχουν. Γενικά πιστεύω πως αν πάρεις κάτι λακαρισμένο από ικεα ότι θα παίξει μπάλα για πάρα πολύ καιρό. Κοίτα στον κατάλογο του, από τι υλικό φτιάχει τα έπιπλα γύρω από τους νιπτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Πως είσαι σίγουρος ότι το ντουλάπι του ικεα, που είναι εταιρία παγκοσμίου βεληνεκούς είναι αμφιβόλου ποιότητος και το MDF που θ αγοράσεις απ τον κυρ μήτσο το μαραγκό ας πούμε είναι η ελίτ των πεπιεσμένων ξύλων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παντως απτο ικεα αν θες τη ταπεινη μου γνωμη , μην αγορασεις ! Θα φουσκωσει μετα απο λιγο καιρο ! Ασε που δε θα εχεις την χαρα οτι το εφτιαξες μονος σου ! Σιγα σιγα μπορεις να φτιαξεις μονος σου τα πραγματακια που χρειαζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 για να το φτιάξει και όντως να είναι καλή κατασκευή χρειάζεται να επενδύσει σε εργαλεία και να μαθητεύσει δίπλα σε κάποιον που ξέρει για 2-3 χρόνια. Μέχρι τότε που θα βάζει την οδοντόβουρτσα του όμως;;; Και κάτι ακόμα, δεν είναι κακό να μην ξέρουμε κάτι και το google να μην έχει μία απάντηση. Είναι ανθρώπινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέχρι τότε που θα βάζει την οδοντόβουρτσα του όμως;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Πως είσαι σίγουρος ότι το ντουλάπι του ικεα, που είναι εταιρία παγκοσμίου βεληνεκούς είναι αμφιβόλου ποιότητος και το MDF που θ αγοράσεις απ τον κυρ μήτσο το μαραγκό ας πούμε είναι η ελίτ των πεπιεσμένων ξύλων; μα δεν θα βάλω mdf, κόντρα πλακέ θαλάσσης θέλω να βάψω με τη λάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα σε αυτο εχεις ενα δικαιο. Απλα με τι θα την βαψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ε θα την δώσω έξω, τί να κάνω; για γυαλιστερή λάκα πρόκειται και δεν το διακινδυνεύω να το κάνω μόνος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugata Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ρε μαν, 150 ευρά θα σου πάρουν για τη λάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ρε σεις, αφού βλέπετε ότι δεν καταλαβαίνει. Γιατί δεν τον αφήνετε να κάνει ό,τι θέλει; Τι κι αν θα του πάρει περισσότερο χρόνο; Τι κι αν θα του πάρει περισσότερα λεφτά; Τι κι αν δεν είναι ίδιας ποιότητας με το ΙΚΕΑ; Θα έχει την ικανοποίηση ότι το έφτιαξε μόνος του. facepalm.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ρε μαν, 150 ευρά θα σου πάρουν για τη λάκα. θα παζαρέψω για 100max, +30 τα ξύλα, +κάποια μπιχλιμπιδάκια, πομολάκια, μεντεσέδες, σιλικόνες, ξυλόκολα max να μου πάει 150euros... καλά δεν είναι; και θα το έχω κάνει μόνος μου... βέβαια μέχρι τότε θα σας τα έχω κάνει τσουρέκια και συγνώμη γιαυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 έχει και section με έπιπλα μπάνιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ME THN KAMIA. Στοίχημα εδώ και τώρα πως θα αγοράσεις και δεύτερη φορά τα ξύλα. Πριν αγοράσεις οτιδήποτε, βρες λουστραδόρο που θα δεχτεί να κάνει το μερεμέτι με λάκα και τριψίματα και διπλές στρώσεις πάνω σε κόντρα πλακέ. Μόνο το χρώμα, οι στόκοι και τα διαλυτικά θα πάνε πάνω από 40ευρά και το συγκεκριμένο λούστρο δε νομίζω να είναι ανθεκτικό στο νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.