Προς το περιεχόμενο

"αυτομαυτο" backup

ianos666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει καποιος να μου πει πως γινεται "αυτομαυτο" backup ?

δηλαδη να ανανεωνω τον φακελο που θελω, με νεα αρχεια, και ταυτοχρονα να ανανεωνεται και το backup που ειναι σε αλλο εσωτερικο σκληρο δισκο

για να μην το κανω καθε φορα χειροκινιτα και κανω το ιδιο πραμα δυο φορες χανοντας χρονο :huh:

thanks

Δημοσ.

Ναι έχει πολλές δυνατότητες αυτό το πρόγραμμα σχετικά με το back up και όχι μόνο ...(σε σώζει από φορμάτ ουκ ολίγες φορές ) αν το ψάξεις θα βρεις μπόλικο πράγμα.

Δημοσ.

http://www.goodsync.com/

Αυτό κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς. Αριστερά βάζεις το φάκελο που ενημερώνεις χειροκίνητα και δεξιά τον εφεδρικό. Συγχρονίζει τους φακέλους κρατώντας τα αρχεία που αντικαθιστά και στους δυο σε κρυφό φάκελο με όνομα _gsdata_\_saved_ από τον οποίο έχεις τη δυνατότητα να διαγράψεις τα περιεχόμενα καθώς και τα αρχεία .log που δημιουργούνται στον _gsdata_ σε κάθε συγχρονισμό, τόσο στον ένα όσο και στον άλλο φάκελο. Εγώ το χρησιμοποιώ για να έχω backup των αρχείων από το στικάκι μου στον υπολογιστή μου, διότι όχι λίγες φορές το στικάκι με έχει προδώσει. Η διαδικασία γίνεται με δυο κλικ και διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα μόνο. Αρχικά βέβαια πρέπει να κάνεις χειροκίνητη αντιγραφή από τον ένα φάκελο στον άλλο.

Δημοσ.

απαντηση προς cosmos

ο νεος φακελος που δημιουργειτε εμφανιζετε ως κρυφος ??

και ανανεωνετε αυτοματα καθε φορα ?

γιατι με προβληματισε λιγο η διαδικασια δημιουργοντας το backup

Δημοσ.

Πας backup&restore και μετά Μy data.Εκεί διαλέγεις τους φακέλους που θες για back up.Στην αριστερή στήλη σου έχει και άλλες επιλογές εκεί εσύ να διαλέξεις το incremental backup (να σου βάζει μόνο τις αλλαγές)στο Backup method.Στο scheduling να βάλεις το upon event (ή όποιο άλλο σε βολεύει) και είσαι έτοιμος.Το back up αν δεν επιλέξεις εσύ να είναι κρυφό αρχείο ή με κωδικό στο εμφανίζει κανονικα σαν αρχείο εκεί που έχεις επιλέξει να αποθηκεύεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...