arxaggelos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά χρειάζομαι κατεπειγόντως έναν κωλοπετσωμένο μαραγκό. Κατά προτίμηση κάποιον στην ευρύτερη περιοχή Γ' Σώμα/Φάληρο/Μακεδονία Παλλάς, για να έρθει άμεσα στον τόπο του εγκλήματος. Χρειάζομαι ένα μερεμέτι που πρέπει να γίνει asap. Υπάρχει τίποτε στον ορίζοντα;
marduc812 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου είναι δύσκολα τα πράγματα! Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που οι γιατροί είναι πιο πολλοί απο τους μαραγκούς! Αν θες κανέναν γιατρο ευχαριστως!
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 έχω ένα κούφωμα που χρειάζεται να έρθει στα ίσια του, και δεν μου φαίνεται τόσο απλό ώστε να το κάνω μόνος μου. Μάλλον πρέπει να βγω στη γύρα.
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 εχω θείο επιπλοποιο αν σου κάνει... leonidas ευχαριστώ πολύ για τοε ενδιαφέρον αν θέλεις στείλε διεύθυνση ή κανένα τηλέφωνό του θείου σου με pm. έχω κάποιον που θα περάσει αύριο, να δω τι θα μου πει.
insomniaK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 όταν στραβώνει κούφωμα/πορτα φτιάχει με 2 τρόπους: 1. Τάκο, σφυρί και βία 2. Πλανιάρισμα της πόρτας από κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.