dom94 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Πως μπορώ να ενισχύσω τον ήχο του PC μου..? Δηλαδή να παίζει πιο δυνατά.. Υπάρχει κάποια ρύ8μιση στον υπολογιστή που να πειράξω?
Navu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Θέλεις να δώσεις κάποια στοιχεία για το σύστημά σου? Περί ρυθμίσεων λογισμικού, εκτός του master volume, ίσως κάποια ρύθμιση volume-output να είναι ξεχασμένη σε κάνα 60% στο control panel?... Κατά τα άλλα, ως γνωστόν ο ήχος "βγαίνει" από τα ηχεία, αν έχεις κάνα φορητό με ηχειάκια-μινιατούρες, φυσικό είναι πως δε μπορούν να σε σαρώσουν με επικές στάθμες... Πες απο που και πως ακούς τον ήχο σου και το δουλεύουμε ξανά το ζήτημα!
JohnXarxas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 στο VLC όταν το χρησημοποιήσεις στην ένταση λέει 100% και πάει μέχρι τα 200% αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον απο αυτόν τον τομέα θα καλυφθείς έτσι
dom94 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 στο VLC όταν το χρησημοποιήσεις στην ένταση λέει 100% και πάει μέχρι τα 200% αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον απο αυτόν τον τομέα θα καλυφθείς έτσι δεν εχω το vlc γιατι δεν με εξυπηρετει και πολυ Θέλεις να δώσεις κάποια στοιχεία για το σύστημά σου? Περί ρυθμίσεων λογισμικού, εκτός του master volume, ίσως κάποια ρύθμιση volume-output να είναι ξεχασμένη σε κάνα 60% στο control panel?... Κατά τα άλλα, ως γνωστόν ο ήχος "βγαίνει" από τα ηχεία, αν έχεις κάνα φορητό με ηχειάκια-μινιατούρες, φυσικό είναι πως δε μπορούν να σε σαρώσουν με επικές στάθμες... Πες απο που και πως ακούς τον ήχο σου και το δουλεύουμε ξανά το ζήτημα! λοιπον, κατ αρχην, εχω δυνατα ηχεια αλλα θελω να δυναμωσω την ενταση του υπολογιστη. αυτο με το volume-output δεν το ξερω και σχετικα με το συστημα μου για τι θελεις να σου πω...? windows 7 64 bit αν σε βοηθαει αυτο... :/
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Βασικά, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανεβάσεις την ένταση από το εικονίδιο "ένταση ήχου" στο tray. Κάνε όμως και έναν έλεγχο. Με δεξί κλικ στο ηχειάκι στο tray->Συσκευές αναπαραγωγής, μετά δεξί κλικ στο "Ηχεία"->Ιδιότητες και δες στην καρτέλα Επίπεδα. Επίσης έλεγξε και στην καρτέλα Βελτιώσεις μήπως έχει ενεργοποιημένο κανένα εφέ και αν έχει κλείσ' το. Αν η κάρτα ήχου έχει δικό της Interface πρέπει να ελέγξεις από εκεί τι έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.