Προς το περιεχόμενο

God of War 3 (PS3) 14,90 στο Γερμανο

gdimoulas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας γραψω και εγω την εμπειρια μου. Εκανα παραγγελια 3 αντιτυπα του Buzz. Ενα για μενα δυο για φιλους. Και στα τρια δεν ηρθε email αλλα με πηραν τηλεφωνο απο τα καταστηματα. Στο πρωτο με πηραν την ιδια μερα που εκανα την παραγγελια και μου ειπαν οτι θα ερθει σε 5 μερες. Σε 2 μερες με ξαναπηραν και μου ειπαν οτι ηρθε πιο νωρις, ελατε να το παρετε. Πηγα, το ειχαν πανω στον παγκο, τους ειπα εχω παραγγειλει το buzz, ουτε ονομα ουτε τιποτα, το πηρα και εφυγα. Στο 2ο (οι παραγγελιες εγιναν σε 3 διαφορετικα καταστηματα), οταν εκανα την παραγγελια δεν με πηραν τηλεφωνο αλλα με πηραν μετα 5 μερες να μου πουν οτι ηρθε. Εστειλα το φιλο μου να το παρει αλλα αργησε 2 μερες και με ξαναπηραν να μου πουν αν θα το παρω, που σημαινει οτι το ειχαν κρατημενο. Πρεπει να το πηρε χθες το απογευμα ο φιλος μου. Το 3ο το παρηγγειλα Κυριακη βραδυ και Δευτερα πρωι με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι εξαντληθηκε...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και σε μένα περίεργα τα πράγματα. Είχα παραγγείλει το GOW 3 την Παρασκευή με κατάστημα παραλαβής ένα κοντά στο σπίτι μου Θεσσαλονίκη. Επειδή ουδέποτε με κάλεσε κανείς χθες έκανα ξανά παραγγελία με κατάστημα παραλαβής αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης.Σήμερα το πρωί λοιπόν σε λιγότερες από 24 ώρες με πήραν τηλ. και πήγα και το τσίμπησα. Τρέχα γύρευε δηλαδή...Από μαγαζί σε μαγαζί η μέρα με τη νύχτα.

Δημοσ.

Και εγω εκανα και δευτερη παραγγελια το bc2 μπας και βγαλω ακρη και το τσιμπησω γιατι οπως και να εχει τα 15Ε ειναι τσαμπα για αυτο το παιχνιδι....

Δημοσ.

εγω τελικά εχασα το Buzz αλλα ευτυχως προλαβα το bc2 , που πραγματικα ειναι παρα παρα πολυ καλο!!

Δημοσ.

Αν και παράγγειλα 2 παιχνίδια στις 21/1 δεν με ενημέρωσε κανείς,ούτε τηλέφωνα ούτε μειλ.

Πάω σήμερα στο κατάστημα και φυσικά δεν υπήρχει τίποτα.Μπορώ να απαιτήσω κάτι ή στου κουφού τη πόρτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...