basilis5 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 επεσε ενα φυλλαδιο στα χερια μου γερμανου που εχει τις ιδιες τιμες ομως..15€
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν με ειδοποίησαν ούτε σήμερα και αποφάσισα να πάω μόνος απο το κατάστημα. Για καλή μου τύχη υπήρχε ένα κομμάτι φυλαγμένο (πιθανόν να ήταν και το δικό μου) οπότε λέγοντας το όνομα της παραγγελίας το πήρα. Αν δεν σας έχουν ειδοποιήσει λοιπόν περάστε μια βόλτα απο το κατάστημα ή πάρτε τηλέφωνο μη τυχόν και υπάρχει εκεί και το δώσουν αλλού.
ax1ss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Απ' οτι καταλαβα κ εγω ειναι λιγο χαος η κατασταση. Εμενα μου ειχαν πει πως σημερα στη 1 pm θα ηταν τα 2 games μου εκει. Εγω για σιγουρια πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ειναι και για την ακριβεια δεν μου ζητησαν ονομα, αλλα με ρωτησαν ποια games θελω. Τους απαντησα οτι παρηγγειλα τα: bad company 2+buzz. Μου λενε οτι τα εχουν και να περασω να τα παρω. Πηγα απο εκει, αλλα ειχαν κανει λαθος και ειχε μπερδεψει το buzz me to call of duty ! Το θεμα ομως ειναι πως δεν πολυ κοιτανε ποιος παρηγγειλε τι, αλλα τι εχουν τωρα στο καταστημα και οποιος προλαβει το παιρνει. Το εθιξα το θεμα αυτο και μετα αρχισαν να μου τα μασαν οτι τι και πως... Αρα, οπως ειπε κ ο Lionheart περαστε απο εκει και πιο πριν παρτε κανα τηλ να δειτε αν τα εχουν στο καταστημα.
downhill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 εγώ είχα παραγγείλει COD, GoW III, Buzz & Bad Company 2. Μου έστειλαν 2 e-mails : το πρώτο την προηγούμενη βδομάδα, ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημα, και ότι θα τα στείλουν, και το δεύτερο σήμερα, ότι μπορώ να παραλάβω από το κατάστημα! πάω εκεί χαρούμενος και ανακαλύπτω ότι είχαν μόνο GoW III & Buzz. Είχαν μαζί και το Cod-Black Ops και προς στιγμήν χάρηκα ελπίζοντας να "μπερδεύτηκαν", αλλά με προσγείωσε απότομα η πωλήτρια όταν μου είπε ότι κάνει 49.99.. τελικά πήρα τα άλλα 2 & έφυγα. Έχω πάντως να πώ ότι έχει βελτιωθεί ο Γερμανός σε σχέση με πέρσι.. σε παλιότερς παραγγελίες δεν απαντούσαν καν τα e-mail.
Paisley Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Και σε μένα μια απο τα ίδια. Ένα μικρό χάος με τα mail αλλά πήγα από κει και τελικά είχανε το Bad Company 2 και το πήρα. Πάντως θα συμφωνήσω ότι στο Γερμανό έχουν φτιάξει λίγο τα πράγματα.
ipal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 εμενα που με πηραν για το buzz και πηγα σημερα κ το ειχαν δωσει σε αλλον? πηρα το GOW τουλαχιστον. 2 ωρες το κρατησαν μου ειπαν...
pikolini Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εμένα δεν μου ήρθε καμιά ειδοποίηση. Πήρα τηλέφωνο το κατάστημα που είχα επιλέξει να παραλάβω και μου είπαν ότι δεν έχουν το buzz. Έτυχε να περνάω από άλλο κατάστημα και μπήκα μέσα και βρήκα ένα τελευταίο και το πήρα με 14,10 ευρώ (λόγω μειωμένου φπα). Δεν μου ζήτησαν κανένα όνομα ούτε χρειάστηκε να πω ότι έχω κάνει παραγγελία από το ίντερνετ. Από ότι καταλαβαίνω είναι όποιος προλάβει.....
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εμένα δεν μου ήρθε καμιά ειδοποίηση. Πήρα τηλέφωνο το κατάστημα που είχα επιλέξει να παραλάβω και μου είπαν ότι δεν έχουν το buzz. Έτυχε να περνάω από άλλο κατάστημα και μπήκα μέσα και βρήκα ένα τελευταίο και το πήρα με 14,10 ευρώ (λόγω μειωμένου φπα). Δεν μου ζήτησαν κανένα όνομα ούτε χρειάστηκε να πω ότι έχω κάνει παραγγελία από το ίντερνετ. Από ότι καταλαβαίνω είναι όποιος προλάβει..... Aκριβώς έτσι είναι παιδιά, εξήγησα και εγώ παραπάνω πώς κατάφερα να πάρω το COW3 που είχα παραγγείλει απο την Παρασκευή. Έχω την εντύπωση ότι και πέρυσι ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία σε πολύ χειρότερη μορφή όμως. Πιστεύω ότι αν είχα μπεί στον κόπο να περάσω απο το κατάστημα και δεν περίμενα να με ειδοποιήσουν (πράγμα που δεν έγινε ποτέ) ΙΣΩΣ να είχα προλάβει και πέρυσι να πάρω κάποιο απο αυτά που είχα παραγγείλει. Επιπλέον να πώ ότι την ώρα που πήγα περιμέναν 2-3 άτομα να αγοράσουν και ρώταγαν τον πωλητή ποιά έχει διαθέσιμα απο την προσφορά. Θα το ξέχναγα το παιχνίδι αν πήγαινα μερικά λεπτά αργότερα καθώς τα είχε ο άνθρωπος στα χέρια και όταν είπα ότι το έχω παρηγγείλει και έδωσα στοιχεία το έδωσε σε εμένα δικαιωματικά ....
ax1ss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μα καλα ειναι δυνατον να ειναι τοσο αντιεπαγγελματιες!!! Δηλαδή τι νοημα εχει το online order ? Και αντε δεν εχει νοημα και ειναι για ψυχολογικους λογους, τι μας παιρνουν τηλεφωνο μετα! Να μας πουνε τι ??? ΟΚ τα games ηρθαν, ελα να τα παρεις (αλλα δεν ειναι σιγουρο πως θα τα παρεις εσυ)
T-Rex Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μα καλα ειναι δυνατον να ειναι τοσο αντιεπαγγελματιες!!! Δηλαδή τι νοημα εχει το online order ? Και αντε δεν εχει νοημα και ειναι για ψυχολογικους λογους, τι μας παιρνουν τηλεφωνο μετα! Να μας πουνε τι ??? ΟΚ τα games ηρθαν, ελα να τα παρεις (αλλα δεν ειναι σιγουρο πως θα τα παρεις εσυ) Τον πλήρωσαν ακριβά αυτόν τον αντιεπαγγελματισμό πέρσυ με τις καταγγελίες και τα πρόστιμα, αλλά όπως φαίνεται μυαλό δεν έβαλαν.
George! Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Για το θέμα με τις παραγγελίες φταίνε κυρίως τα καταστήματα που είναι franchise. Για να καταλάβεται έκανα online παραγγελία ένα παιχνίδι και μετά από δύο μέρες πήγα στο κατάστημα Γερμανός στο οποίο είχα επιλέξει να πάει η παραγγελία μου, για να μάθω πότε θα έρθει. Μόλις ρωτάω αυτόν που ήταν μέσα(ο ιδιοκτήτης του καταστήματος) πότε θα έρθει η παραγγελία που έκανα online, άρχισε να μου λέει ενοχλημμένος ότι αυτό που κάνω είναι λάθος και ότι δεν δέχεται τις online παραγγελίες και αν θέλω κάτι να πάω εκεί να κάνω παραγγελία να δώσω προκαταβολή και να μου το φέρει. Όπως καταλάβατε κάποιοι έχουν δει το όνομα Γερμανός τσιφλίκι τους οπότε όσοι περιμένετε ακόμα κάποιο e-mail καλύτερα να πάτε σε κάποιο κατάστημα για να είστε "σίγουροι".
ipal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Το buzz to δικο μου σε τυπο χωρις παραγγελια το δωσαν. Μου ειπαν φεραν 1 buzz, & ενω ειχαν 2 παραγγελιες το ειδε ο "manager" να καθεται και αποφασισε να το βαλει για πουλημα εφοσον το "ζητησε πελατης" (walk in). οτι να ναι... o πωλητης μου ειπε οτι το online ειναι "διευκολυνση " για εμας και οταν εχει κατι πολυ ζητηση ο manager αποφασιζει. Παντως αν θελει κανεις το κανω τραμπα το GΟW που πηρα, με Βυzz. Πειτε πριν το ανοιξω...
zizu10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εγω παρηγγειλα την κυριακη το bc2 και με πηραν εχθες και μου ειπαν οτι εχει εξαντληθει και θα το εχουν στο καταστημα την Πεμπτη, μονο που την Πεμπτη εγω θα λειπω.... Ελπιζω να κατααφερω να το παρω την Παρασκευη Παντως ακολουθουν πολυ κακη πολιτικη πωλησεων...δηλαδη ελεος Στο bc2 οι πιστες ειναι πολυ πιο ανοιχτες και αρκετα μεγαλες και βασιζεσαι κυριως στη συνεργασια με τους αλλους παιχτες για τη νικη.Το mw2 εχει πιο κλειστους χωρους και ειναι πιο ατομικο.Εγω ειμαι fan του battlefield Τελικα παρηγγειλα το bc2 ευχαριστω για την βοηθεια τοσο εσενα οσο και τον προλαλησαντα φιλο....
special Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 παιδια απο οτι ακουσα τα παιχνιδια ολα εφυγαν απο αποθηκες κανονικα προς καταστηματα λογο πολυ στοκ χριστουγεννων το θεμα κολησε στα καταστηματα που ειναι franchise και εκει κανουν οτι θελουν και αμα θελουν.Υπαρχουν καταστηματα που ειναι πολυ τυπικα και αλλα που κανουν οτι θελουν αυτο εχω καταλαβα απο τα λεγομενα ενος πωλητη μια και πιασαμε και κουβεντουλα ρωτωντας καποια προγραματα και τιμες για συνδεση κοσμοτε καθως πηρα και ενα buzz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.