Προς το περιεχόμενο

God of War 3 (PS3) 14,90 στο Γερμανο

gdimoulas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλη η τιμη για το παιχνιδι http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52457&selectedCategoryId=623 .Εχει και διαφορες αλλες προσφορες και για PS3 και για Xbox.Για να δουμε βαλανε μυαλο μετα τα προστιμα η θα κανουνε παλι τα ιδια! :eek:

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πραγματικα εξαιρετικα παιχνιδακια με 15 ευρω. προχθες παρηγγειλα batman:aa, gow3, bad company 2 και ο υπαλληλος μου ειπε πως την παρασκευη θα τα εχω στα χερια μου. πολυ φοβαμαι μην ειναι καμια platinum εκδοση ομως...... την ειχα πατησει με resistance 2 που ελεγε στο φυλλαδιο κανονικο παιχνιδι και μου εφεραν το platinum

Δημοσ.

πραγματικα εξαιρετικα παιχνιδακια με 15 ευρω. προχθες παρηγγειλα batman:aa, gow3, bad company 2 και ο υπαλληλος μου ειπε πως την παρασκευη θα τα εχω στα χερια μου. πολυ φοβαμαι μην ειναι καμια platinum εκδοση ομως...... την ειχα πατησει με resistance 2 που ελεγε στο φυλλαδιο κανονικο παιχνιδι και μου εφεραν το platinum

Καλησπερα. Τι διαφορα εχει το Platinum απο τα αλλα;;;

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι στο εξωφυλλο και το κουτακι που ειναι γκρι.Κατα τα αλλα τα παιχνιδια ειναι το ιδιο.Το God of war ομως ειναι το κανονικο καθως δεν εχεi βγει ακομα σε platinum,αλλα και τα υπολοιπα πιστευω τα κανονικα θα ειναι.Στη τελικη κανεις τη παραγγελια σου και οταν πας να το παρεις απο το καταστημα, αμα δε σου αρεσει δε το αγοραζεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση,το God of War είναι στη τιμή της Αγγλίας,το Battlefield τα ίδια αλλά το Buzz Music quiz σε καλύτερη. :rolleyes:

Γενικά καλές τιμές σε αυτά τα 5-6 παιχνίδια που έχει,για 360 δεν είδα κάτι...

Δημοσ.

Holy craB (lol)! Το bad company 2 15 eura!!!

Τι εννοεί ο ποιητής με το "ενδεικτική τιμή"...μήπως κρύβεται κάτι που δεν το βλέπω?

p.s. Μα πραγματικά τις θηκες platinum για καλό τις βγαζουν?? Μα πόσο χάλια και κιτς ειναι τελος παντων!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση,το God of War είναι στη τιμή της Αγγλίας,το Battlefield τα ίδια αλλά το Buzz Music quiz σε καλύτερη. :rolleyes:

Γενικά καλές τιμές σε αυτά τα 5-6 παιχνίδια που έχει,για 360 δεν είδα κάτι...

Tιμη Αγγλιας;Δε θα το λεγα καθως απο κει το φτηνοτερο εχει κοντα στα 25 ευρω.Λογικα ειδες την τιμη που εχουν για το platinum η οποια ειναι για preorder αφου δεν εχει κυκλοφορησει ακομα αλλα βγαινει 25 Μαρτιου!Κι εγω το buzz τσιμπησα αφου το gow το εχω.

Δημοσ.

Tιμη Αγγλιας;Δε θα το λεγα καθως απο κει το φτηνοτερο εχει κοντα στα 25 ευρω.Λογικα ειδες την τιμη που εχουν για το platinum η οποια ειναι για preorder αφου δεν εχει κυκλοφορησει ακομα αλλα βγαινει 25 Μαρτιου!Κι εγω το buzz τσιμπησα αφου το gow το εχω.

Τσίμπησα και εγώ ένα buzz (προσοχή τα buzzers είναι ενσύρματα). Το θέμα είναι αν θα είναι η ελληνική έκδοση και αν η προσφορά δεν είναι μούφα :rolleyes:

Το φτηνότερο στο skroutz πάντως κοστίζει 27 ευρώ χωρίς buzzers.

Σε ευχαριστούμε gdimoulas για την ενημέρωση!

Δημοσ.

Μολις με πηραν απο Γερμανο, την τριτη παραλαμβανω Buzz. Αν φυσικα ειναι το ελληνικο, εχω και εγω μια αμφιβολια! Παντως εξω το ιδιο πακετακι (με το αγγλικο Buzz φυσικα) ειναι πολυ φτηνο, γυρω στις 18 λιρες.

Δημοσ.

Παλικάρια λένε να μην είναι το ελληνικό μουσικό κουίζ?Αφού η φώτο έχει το ελληνικό και γράφει για τα ενσύρματα.

Φίλε καλά λες για το God έβλεπα το Platinum.Πάντως και Modern 2+Assasin 2 είναι σε εξαιρετική τιμή.Άριστα παιχνίδια αν δεν τα έχετε.

Δημοσ.

Παιδες να ενημερωσω οτι χθες το απογευμα εκανα την παραγγελια εγω και παρελαβα σημερα κατα τις 18:00 απο το καταστημα.Το Buzz music quiz πηρα οπως προειπα και ειναι η ελληνικη εκδοση και εχει μεσα και τα 4 ενσυρματα buzzers.Ειναι μεταγλωττισμενο στα Ελληνικα κανονικα και οι ερωτησεις μενου κλπ. ειναι παλι ολα Ελληνικα.Νομιζω οτι και μονο για τα buzzers ειναι τσαμπα η τιμη και ευτυχως δεν ηταν αλλη μια μουφα προσφορα!

Δημοσ.

κανενας αλλος εδωσε παραγγελια;πηγαινω να δωσω αλλα μου ριχνει συνεχεια ακυρα,πως παρουσιαστηκε προβλημα και να πατησω επιστροφη και να ξανα δωσω παραγγελια. Και το κανω και συνεχεια το ιδιο μηνυμα ,και για διαφορετικους τιτλους.Γνωριζει κανεις κατι;Αυτο ηταν,οσοι προλαβαν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...