Προς το περιεχόμενο

amazon.com τελωνειο

djnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα !!

εχω κανει μια παραγγελια απο αμαζον οπου το προιον αξιζει 65 ευρω και 25 τα μεταφορικα .αλλα το αμαζον για κακη μου τυχη τα στελνει με ups . την προηγουμενη φορα με dhl international και δεν περασαν τελωνειο.μαζι με τα μεταφορικα και το φορο μου βγηκαν 95 ευρω αξια .δυστηχως μονο αμερικα υπηρχαν.μου στειλαν μειλ απο ups οτι πρεπει να τα εκτελωνισω.απο αυτα που διαβασα θα πληρωσω κερατιατικα ,περιπου οπως το υπολογιζω 40 ευρω και δεν λεει.να τα αφησω και να σταλουν πισω και να συνενvοηθω με αμαζον να τα στειλει με usps? τι να κανω?αυριο θα μιλησω τηλεφωνικα γτ σημερα δεν τους προλαβα!!επειδη ειμαι και επαρχια το τελωνειο στα σπατα που ειναι ακριβως?

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Δε βλεπω αλλη λυση απο το να πληρωσεις.

Το να το στειλεις πισω και να "συννενοηθεις" απλα δεν παιζει αλλα και να επαιζε ρισκαρεις πολλα και θα και κοστισει παραπανω απο τα 40 που υπολογιζεις.

Μιλησε τηλεφωνικα με τον εκτελωνιστη της ups και δες αν σηκωνει λιγο παζαρι, υπολογισε και την κουριερ να ερθει σπιτι σου το πακετο σαν εξτρα.

Το τελωνειο ειναι στο αεροδρομιο.

Δημοσ.

δεν το ειχε δυστηχως!!θα δειξει αυριο τι θα μου πουν αλλα το να πληρωσω το σχεδον το ποσο αγορας του προιοντος ειναι καθαρη ληστεια!!!αυριο νεοτερα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...