Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Σε μια αρκετά χαρακτηριστική αλλαγή, το Google Maps αναβάθμισε το widget με το οποίο εμφανίζει τα - πάνω από 10 - διαφορετικά επίπεδα πληροφορίας που περιλαμβάνει. Πλέον, το νέο μενού αποτελείται από δύο μεγάλα εικονίδια για την επιλογή του τρόπου προβολής και κάτω από το κάθε ένα περιλαμβάνονται όλες οι διαθέσιμες στρώσεις (layers).

image001d.png

Έτσι, μέσω του ανανεωμένου widget οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν όχι μόνο τον τύπο του χάρτη (δορυφορικός, οδικός) αλλά το αν θα εμφανίζει φωτογραφίες, πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους κ.α.

Επιπλέον, η Google πρόσθεσε «σιωπηρά» στην υπηρεσία και ένα νέο χαρακτηριστικό που αφορά τη δυνατότητα υπολογισμού του κόστους των καυσίμων που απαιτούνται για μια συγκεκριμένη διαδρομή. Οι πληροφορία αυτή εμφανίζεται μέσω της επιλογής “Get Directions” που βρίσκεται στην αριστερή στήλη, στο τέλος της προτεινόμενης διαδρομής.

image002v.png

Η άντληση των πραγματικών τιμών δεν γίνεται από την ίδια την Google αλλά χρησιμοποιείται τρίτη εφαρμογή, ενώ ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τον τύπο των καυσίμων και το είδος του οχήματος ανάλογα με τον όγκο που καταναλώνει.

Link.png Site: Google LatLong Blog

Link.png Site: TechRadar

Δημοσ.

Πολύ ωραίο... Πάντως εμένα δε μου άρεσε καθόλου που απαγόρεψαν το street view στην Ελλάδα. Κάφροι λες και θα γίνει καμιά τρομοκρατική επίθεση από ταλιμπάν.mad.pngmad.png

Δημοσ.

Πολύ ωραίο... Πάντως εμένα δε μου άρεσε καθόλου που απαγόρεψαν το street view στην Ελλάδα. Κάφροι λες και θα γίνει καμιά τρομοκρατική επίθεση από ταλιμπάν.mad.pngmad.png

Ώρες ώρες με αυτό το "προσωπικά δεδομένα" μας τα κάνουν τσουρέκια... :mad:, παρόλο που απ' ότι ξέρω θολώνονται πρόσωπα και πινακίδες αυτοκινήτων.

Δημοσ.

Αρκετά καλό, να βαλουνε να λεει και τιμές διοδίων :P

Και να σου λέει "αν πληρώσεις διώδια είναι .... αν δεν πληρώσεις και περάσεις σηκώνοντας την μπάρα είναι....." :-D

Δημοσ.

Ώρες ώρες με αυτό το "προσωπικά δεδομένα" μας τα κάνουν τσουρέκια... :mad:, παρόλο που απ' ότι ξέρω θολώνονται πρόσωπα και πινακίδες αυτοκινήτων.

Μα το θέμα είχε μείνει στο ότι η Υπηρεσία περίμενε να της δωθούν εξηγήσεις από την Google. Η google το έπεξε ντίβα και δεν ασχολήθηκε άλλο.

Ωστόσο υπάρχει το http://www.kapou.gr/ που τειρεί όλους τους κανώνες της Υπηρεσίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...