Προς το περιεχόμενο

προβλημα με καρτα γραφικων geforce 6600 gt

vront30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Σήμερα μου ήρθε η κάρτα γραφικών μου geforce 6600 gt.Έχω ένα υπολογιστή pentium 4 sta 2.1ghz με 1.3 ram.Και όταν μέσα στην τρελή χαρά πήγα να την δουλέψω,αφού κατέβασα οδηγούς απ'την ιστοσελίδα της nvidia και μόλις τους εγκατέστησα,έκανα την επανεκκίνηση που μου ζήτησε η εγκατάσταση.Με το που πήγε να μπει στα XP μου,όλα καταστράφηκαν....Τα χρώματα χάλια,η ανάλυση δεν μεγαλώνει με τίποτα....Τσάμπα αγορά έκανα??Τα φώτα σας παρακαλώ για το τι νομίζετε ότι φταίει και αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι οτιδήποτε,ευπρόσδεκτο....Μακάρι δηλαδή να είναι απλό....Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως τα βγαζεις τα παλια drivers?οσο για αυτα που κατεβασα μπηκα στο site της nvidia βρηκα τον τυπο της καρτας μου και εκανα download.

Δημοσ.

καταβασε το driver sweeper

πηγαινε εκει που λεει display drivers και πετα ο,τι εχει εκει περα

εχε κατεβασμενους τους τελευταιους drivers

κανε επανεκκινηση,βαλε τους καινουριους,επανεκκινηση

τελος!

Δημοσ.

λεει nvidia display κλπ,δεν το εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη

το τικαρεις

πατας analyze θα βγαλει ενα κατεβατο(λογικα)πατας clean

περνα καινουριους

τελειωσε

Αν ζητησει πουθενα επανεκκινηση φυσικα και κανεις.

Μολις βγαλεις τους παλιους και μπεις στα win θα τα βλεπεις ολα με χαλια χρωματα και παραμορφωμενα ειναι επειδη δεν εχεις drivers

μολις μπουν οι καινουριοι και ανοιξει το συστημα παλι θα τα βλεπεις κανονικα.

Δημοσ.

οκ την εγκατεστησα αλλα τωρα μου δημιουργησε προβλημα στο call of duty 2 που θελω να παιξω...δεν το ανοιγει καν ενω πριν το επαιζα με μια 64αρα nvidia....μαλλον ειναι θεμα ρυθμισεων,μπορεισ να μου πεις τι να ρυθμισω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...