volidas2000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα σας.Εχω μια απορια.Στο ps3 το resident evil 5,οταν επιλεγω δευτερο παικτη να μπει,στον πινακα που αγοραζεις και φτιαχνεις τα οπλα,ο δευτερος παικτης δεν μπορει να επιλεξει το bay για να αγορασει και να φτιαξει οπλα.Ενω ο πρωτος μπορει.Τι γινετε;Στο x-box360 το εχω παιξει σε εναν φιλο μου και μπορουσαμε και οι δυο.Σας ευχαριστω ολους!!!!
volidas2000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σας.Εχω μια απορια.Στο ps3 το resident evil 5,οταν επιλεγω δευτερο παικτη να μπει,στον πινακα που αγοραζεις και φτιαχνεις τα οπλα,ο δευτερος παικτης δεν μπορει να επιλεξει το bay για να αγορασει και να φτιαξει οπλα.Ενω ο πρωτος μπορει.Τι γινετε;Στο x-box360 το εχω παιξει σε εναν φιλο μου και μπορουσαμε και οι δυο.Σας ευχαριστω ολους!!!!
__D3mIaN__ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σας.Εχω μια απορια.Στο ps3 το resident evil 5,οταν επιλεγω δευτερο παικτη να μπει,στον πινακα που αγοραζεις και φτιαχνεις τα οπλα,ο δευτερος παικτης δεν μπορει να επιλεξει το bay για να αγορασει και να φτιαξει οπλα.Ενω ο πρωτος μπορει.Τι γινετε;Στο x-box360 το εχω παιξει σε εναν φιλο μου και μπορουσαμε και οι δυο.Σας ευχαριστω ολους!!!! Στο ps3 δε γινεται να κανεις buy με co-op παιχτη. Στην ουσια οταν κανεις co-op με εναν φιλο σου απο την ιδια κονσολα, η sheva ειναι bank character. Δηλαδη εκει που δε θα ειχες χωρο να παρεις items στο invetory του Chris θα εχει η Sheva. Και ειναι καλυτερο απο το να παιζεις με αλλους οταν προκειται να κανεις farm πιστες για να μαζεψεις χρηματα, ammo, οπλα κλπ... στο τελος δλδ μενουν ολα στο κεντρικο μεγαλο invetory σου.
volidas2000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα.Δηλαδη στο ps3 δεν υπαρχει κανενας τροπος οταν παιζουν δυο παικτες,να φτιαχνει ο δευτερος τον χαρακτηρα του (sheva)ε; Ειναι μεγαλη μακακια αυτο...Ποιος ο λογος να εχουν βαλει στο παιχνιδι να παιζεται 2πλο αλλα να μη μπορει να φτιαξει πραγματα και ο δευτερος παικτης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα