Radiatedsoul Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εχω φτιαξει ενα site στο sites.google.com επεισης κατοχειρωσα σημερα μια διευθυνση π.χ www.paradeigma.gr πληρωσα 25 ευρω την κατοχειρωση. πως μπορω να κανω συνδεση ετσι ωστε οταν παταει καποιος το ονομα www.paradeigma.gr να του πεταει το site που εχω φτιαξει στο sites.google.com? γινεται καταρχας ή οχι? να σας πω οτι μετα απο διαφορα εμαιλς που εστειλα στην εταιρια που εκανα την καταχειρωση μου δωσανε πληρη ελεγχο στο dns και μπορω να προσθετω και να αφαιρω dns, χωρις ομως να το κατεχω και πολυ. οι οδηγιες που δινει το sites.google.com ειναι οι εξης "Depending on your domain registrar, you may need to make changes to your CNAME record in order for your site to be mapped: Sign in to the site where you control your own site with custom URL. Navigate to your Domain Name Server (DNS) management page. The location and name of this page varies by host, but can generally be found in the Domain Management or Advanced Settings section. Find the CNAME settings and in the section 'CNAME value or alias,' enter the sub-domain you'd like to map the URL to. The sub-domain for www.example.com would be www. Set the CNAME destination to the following address: ghs.google.com Save your changes with your domain host." θα με βοηθουσατε αν μου λεγατε περιπου τι ψαχνω να βρω στην σελιδα με τα dns, πρεπει να προσθεσω μια νεα εγραφη ή να κανω επεξεργασια μιας υπαρχουσας εγραφης και να την κανω ghs.google.com ? υπηρχε μια εγραφη στα dns με ονομα www.paradeigma.gr type:CNAME και η τιμη της ηταν paradeigma.gr την αλλαξα σε www.paradeigma.gr type:CNAME με τιμη ghs.google.com αλλα δε δουλεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.