patsi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα cd player για το αυτοκίνητο που φυσικά να παίζει και mp3.Έκανα μια έρευνα αγοράς και δεν έχω αποφασίσει ακόμα.Με ενδιαφέρει να έχει και θύρα usb και η τιμή να μην υπερβαίνει τα 70-80 ευρώ.Είχε μια καλή προσφορά στα Lidl σήμερα αλλά 09:00 το πρωί που πήγα σε 2 καταστήματα της Θεσσαλονίκης είχε εξαντληθεί.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 http://www.hxokinhsh.gr/products/PIONEER-DEH%252d2220UB.html# Στα 89 βέβαια..
panosno1com Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εχει πετυχει κανει σας ενα guide που υπηρχε παλια που εδειχνε με εικονες πως να το "περάσεις" μονος σου ; Απ οσο θυμαμαι ειναι περιπου σαν να αλλαζεις dvd recorder στο pc ,περιπου τετοιο στυλ ,αλλα δε μπορω να το βρω πουθενα αυτο το guide αν το χει πετυχει καποιος ας δωσει link
nikos1071 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα σου πρότεινα Kenwood KDC-4047UA Πιστεύω ότι αξίζει το παραπάνω δεκάρικο.... Η πλάκα είναι ότι πριν τις εκπτώσεις ο Κωτσος το είχε στα 69 σαν προσφορά φυλλαδίου και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν το τσίμπησα (τώρα το πήγε 99!!). Αν δε βιάζεσαι μπορεί να το ξανακατεβάσουν.
patsi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 χαχαχα σαν να βλέπω εμένα ακριβώς έτσι την πάτησα και εγώ με το συγκεκριμένο.Το έχω στα υπόψιν μου αλλά όπως είπες θα περιμένω μήπως πέσει ξανά η τιμή του.ευχαριστώ πάντως
tarantules Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Η πλάκα είναι ότι πριν τις εκπτώσεις ο Κωτσος το είχε στα 69 σαν προσφορά φυλλαδίου και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν το τσίμπησα (τώρα το πήγε 99!!). Αν δε βιάζεσαι μπορεί να το ξανακατεβάσουν. Άρα να ξέρουμε να ψωνίζουμε ΠΡΟ εκπτώσεων στον Κώτσο... Μάλον πρέπει να τους πάει κάποιος φυλακή τους τύπους.Άλλωστε το ζητάνε και μόνοι τους από τη διαφήμιση...
patsi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Χαχα σωστος φίλε μου το χρειάζονται για να στρώσουν. Βρήκα αυτό: http://www.skroutz.gr/s/80538/F-U-CD-3615.html#review_container αλλά δεν ξέρω αν αξίζει
nikos1071 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν και σε αυτήν την κατηγορία τιμής, οι διάφορες πηγές δε διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους από άποψη ποιότητας εγώ θα προτιμούσα ένα πιο επώνυμο. Αν θεωρείς ότι αυτό που ανέφερα παραπάνω είναι αρκετά ακριβό ή αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, τότε θα πρότεινα το Pioneer DEH2200UB Είναι 10 ευρώ ακριβότερο από αυτό που προτείνεις αλλά μέσα στα όρια του αρχικού σου μπάτζετ. Θα πρότεινα επίσης να περιμένεις λίγο, μήπως εμφανιστεί καμιά προσφορά αυτήν την εποχή. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με το φίλο tarantules ότι πολλές φορές η πολιτική των καταστημάτων είναι εξοργιστική. Ας είναι καλά το διαδίκτυο και η δυνατότητα που δίνει να ψάχνει κανείς λίγο παραπάνω αυτό που τον ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.