Προς το περιεχόμενο

Ποιό να πάρω;

manelys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειδαμε και την αξιοπιστια του 1.6T της bmw..

οταν λες τον 1.6Τ της bmw εννοεις τον 1.6ΤΗΡ με 150/175ps?

Για διαφώτισε με λίγο περί μη αξιοπιστίας του σε παρακαλώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οταν λες τον 1.6Τ της bmw εννοεις τον 1.6ΤΗΡ με 150/175ps?

Για διαφώτισε με λίγο περί μη αξιοπιστίας του σε παρακαλώ.

Αυτόν τον κινητήρα πρέπει να είναι που φοράει και η Peugeot στο 207 (rallye, gt, rc) και ίσως σε άλλα μοντέλα και γενικά έχουν ακουστεί καλά λόγια.

Αυτο το μοτερ (αν εννοει αυτο ο qsis) ειναι συνεργασια πεζο-bmw και τον φορανε τα μινι 175πς, τα 207 rallye/gt 150πς, RC 175ps, 308GT.

Ψηφιζεται ο κινητηρας της χρονιας επι 3 ή 4 συνεχόμενα χρόνια.

Απλώς περιμένω απτον qsis να μου αναφερει περι αξιοπιστίας επειδή τυγχάνει να γνωρίζω καμμια 50ρια ατομα με τετοιο τυπου κινητηρα,αυτοκίνητο.

Αυτο το μοτερ (αν εννοει αυτο ο qsis) ειναι συνεργασια πεζο-bmw και τον φορανε τα μινι 175πς, τα 207 rallye/gt 150πς, RC 175ps, 308GT.

Απλώς περιμένω απτον qsis να μου αναφερει περι αξιοπιστίας επειδή τυγχάνει να γνωρίζω καμμια 50ρια ατομα με τετοιο τυπου κινητηρα,αυτοκίνητο.

Το 2009 και 2010 κινητήρας της χρονιάς βγήκε ο TSI twincharger της VW. Αυτός δηλαδή πότε βγήκε ;

Το 2009 και 2010 κινητήρας της χρονιάς βγήκε ο TSI twincharger της VW. Αυτός δηλαδή πότε βγήκε ;

Απ'τη μερα που "βγηκε" ,το 07-08-09-10 στις κατηγοριες κινητηρων 1.4-1.8λ.

Αυτος που αναφέρεις ειναι στην κατηγορια 1.0-1.4λ. (αλλα και εχει κερδισει αναμεσα σε ολους τους κινητηρες για τις χρονιες που αναφερεις)

Απ'τη μερα που "βγηκε" ,το 07-08-09-10 στις κατηγοριες κινητηρων 1.4-1.8λ.

Αυτος που αναφέρεις ειναι στην κατηγορια 1.0-1.4λ. (αλλα και εχει κερδισει αναμεσα σε ολους τους κινητηρες για τις χρονιες που αναφερεις)

Είναι και στην κατηγορία 1.0-1.4 αλλά υπάρχουν πολλές κατηγορίες όπως για παράδειγμα "πράσινος κινητήρας της χρονιάς". Ο TSI Twincharger έχει βγει εκτός από καλύτερος κινητήρας για 1.0-1.4 και κινητήρας της χρονιάς.

O bmw-psa βγαίνει πρώτος στην κατηγορία του, αλλά ποτέ κινητήρας της χρονιάς.

http://www.ukipme.co...previous04.html

ελα μωρε εγκαθετιλες λεω :P

καλος ειναι , εμενα μου αρεσει η λειτουργια του, μιας και ειναι πολυ γραμμικος

(την εκδοση με τα 150 εχω οδηγησει περισσοτερο σε 207gt)

απλα το συγκεκριμενο φιλαρακι μου που το εχει, εχει τραβηχτει πολυ στα συνεργεια

ΥΓ τα βραβεια του κινητηρα της χρονιας δεν ειναι και καποιο σοβαρο κριτηριο κατα τη γνωμη μου για πολλους λογους

και το δικο μου μοτερ το εχουν βγαλει για πολλα χρονια καλυτερο της κατηγοριας του, αλλα αυτο δε μου λεει κατι

πολλες φορες βλεπω αξια μοτερ να χανουν και πατατες του μαρκετινγκ (απο διαφορες πλευρες) να βγαινουν κινητηρες και αυτοκινητα της χρονιας, απο δημοσιογραφους που μπορει να μην τα εχουν καν οδηγησει

ελα μωρε εγκαθετιλες λεω :P

Παλιο...εγκάθετε :P :P :P

μεταξύ σοβαρού κι αστείου, το εν λόγω μοτερ ειναι πραγματικά πολύ αξιόπιστο με μεγαλο συντελεστη βελτιωσης οπως φυσικα και τα 1.4τσι της αντιπερα όχθης.

Ο THP εχει αποδειξει τα χρονια που βρισκεται στην αγορά πως "αντεχει" σε βαρβαρη χρηση και σε εξτριμ βελτιωση.

Δεν ειναι λίγα σχεδον 200+ πς με ενα 1ο σταδιο.

Περι ζημιων παλι,καποια αρνητικα ειχε η 1η γενια των κινητηρων αυτων με τον χρονισμου τους και κατι αλλα ψιλολογια.

αναμεσα φυσικα στα πολλα,ολο και καποιο θα βγει ελαττωματικό,ισως να πεσε ο φιλος σου στην περιπτωση.

Υ.Γ. για δωσε πληροφοριες μηπως μπορω να βοηθησω...

Προσωπικα,σαν λειτουργια κινητηρα ουτε μενα μ'αρεσει.Ναι μεν ροπατο κτλ,αλλα ειναι σα ταξι,θελω λιγο ξεσπασμα,ειμαι της παλιας σχολης.Δεν πας ευκολα απο ατμοσφαιρικο σε τουρμπο (ασχετως που η ατμοσφαιρα "πεθανε").

αυτου του χανε πιεση, του αναβε λαμπακι αλλα του ελεγαν απο την αντιπροσωπεια να μην ανησυχει , θα φυγει..

αυτος εν τω μεταξυ δεν τρεχει καθολου και δεν ειχε παρει χαμπαρι τι παιζει και οτι το αυτοκινητο του ειχε χασει καμποσα αλογα :rolleyes:

και μετα απο αρκετες εκατονταδες ευρω -το λαμπακι δεν εφευγε οπως καταλαβαινεις- το εφτιαξε (βασικα ποτε δε καταλαβα ποιο ηταν ακριβως το προβλημα γιατι οι μαστορες του μαλλον ηταν στοκοι και του αλλαξαν πολλα πραγματα χωρις λογο μεχρι να λυθει τελειως το προβλημα.. ή απλα τον μαδησαν γιατι τον βρηκαν χαζο)

το ξεσπασμα εχει τη φαση του, αλλα η γραμμικοτητα ειναι καλυτερη

στην ουσια εκει υστερει το τουρμπο σε σχεση με την ατμοσφαιρα , στη γραμμικοτητα

ευτυχως οι περισσοτερες υλοποιησεις ειναι πολυ γραμμικες

εγω παντως δεν ειχα κανενα προβλημα να παω απο τουρμπο ατμοσφαιρα και δεν το μετανιωνω για κανενα λογο. τα θετικα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα αρνητικα (τα οποια εχουν να κανουν κυριως με προσωπικο γουστο)

και οπως ειπα μου αρεσει κυριως η λειτουργια του συγκεκριμενου κινητηρα

σε cooper s που εχω δει στο δρομο , ειναι αξιοσημειωτα δυνατος

Παιδιά το έκλεισα το Polaki!1.2 TSI !!!

Ανυπομονώ να το πάρω!Κ ελπίζω να μην το μετανιώσω που δεν πήρα το Yaris.

ΥΓ.Το μέλον είναι στα υβριδικά,ηλεκτρικά.Αλλά είναι ακόμα νωρίς κ μας βλέπω σε καμιά 5αρια χρόνια να πέρνω πάλι άλλο κάρο.

Αυτά.Μάλλον πρέπει να αλλάξω τον τίτλο τώρα του thread. :rolleyes:

Παιδιά το έκλεισα το Polaki!1.2 TSI !!!

Ανυπομονώ να το πάρω!Κ ελπίζω να μην το μετανιώσω που δεν πήρα το Yaris.

ΥΓ.Το μέλον είναι στα υβριδικά,ηλεκτρικά.Αλλά είναι ακόμα νωρίς κ μας βλέπω σε καμιά 5αρια χρόνια να πέρνω πάλι άλλο κάρο.

Αυτά.Μάλλον πρέπει να αλλάξω τον τίτλο τώρα του thread. :rolleyes:

ευχομαι το μελλον αυτο να αργησει

καλοταξιδο και πιστεψε με δε θα το μετανιωσεις που δε πηρες yaris..

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλά το εσωτερικό του δεν παίζεται!Καμία σχέση με το Yaris που μου φαίνεται σαν παιχνιδάκι...Χαίρομαι να κάθομαι μέσα!

Μιά απορία,το βιβλιαράκι δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...