manelys Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας! Είμαι σε δίλημμα!Ford Fiesta 1.4,1,6/Ford focus cc 1.6??? H κάποιο άλλο μέχρι 13.000? (κ ελαφρώς μεταχειρισμένο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Οι κλασσικές ερωτήσεις: πως οδηγείς (νευρικά/βαριεστημένα), τι αποστάσεις κάνεις, για τι χρήση το θέλεις (ταξίδια, μεταφορές, πόλη)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εν τω μεταξύ δέν έχουν και καμία σχέση τα αμάξια. Το Fiesta παίζει στην mini κατηγορία,ενώ το Focus στην μικρομεσαία.Το τελευταίο είναι και cabrio με ασθματικό κινητήρα!Το Fiesta με τα 100άλογα είναι μια χαρά αμαξάκι πόλης,ενώ υπάρχει και η (1,6) έκδοση με τα 120άλογα για πιο ζμπόρ καταστάσεις. Αν προσανατολίζεσαι σε μεταχειρισμένο hatch,με 13Κ έχεις πολλές επιλογές,όπως το Vw Golf GT sport με 140 ίππους.Σε αυτά τα χρήματα παίζουν και δίλιτρα Eos Fsi,άλλα τα ασφάλιστρα (κάμπριο γάρ)+τα τέλη θέλουν βαθιές τσέπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εν τω μεταξύ δέν έχουν και καμία σχέση τα αμάξια. Το Fiesta παίζει στην mini κατηγορία.. σουπερ μινι μινι ειναι το mini cooper, το swift, το ka απο ford, το c2.. κτλ.. (αυτα δηλαδη που ειναι στα 3.6 μετρα σημερα, τα σουπερμινι πλεον παιζουν στα 4 οπως η mito και το fiesta και τα μικρομεσαια οπως golf megane στα 4.2-4.3 μετρα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manelys Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ή Polo 1.2 TSI...που μάλλον για εκεί είμαι!Ωραίο σχέδιο,κ πόλη κ εκδρομούλα κ γκάζι κ οικονομικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ή Polo 1.2 TSI...που μάλλον για εκεί είμαι!Ωραίο σχέδιο,κ πόλη κ εκδρομούλα κ γκάζι κ οικονομικό! το χεις πάρει ήδη φίλε μου. μη το σκέφτεσαι καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 βαλτου και ενα DSG (αν αντεχεις οικονομικα) και χτυπα το νυχτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manelys Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Από την αρχή μου άρεσε το σχέδιο,με το που μπήκα μέσα κ είδα την ποιότητα...κ μετά όταν το οδήγησα...έρωτας!Νιώθεις ότι είσαι σε μεγαλύτερη κατηγορία! Το DSG μπορώ να το βάλω αργότερα;Δεν μπορώ να ανέβω στα λεφτά του τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Και βεβαια δε μπορεις να το βαλεις μετα , αλλα και να μπορουσες το κοστος θα ηταν γελοια υψηλο Οτιδηποτε δε μπει απο το εργοστασιο και ζαντες να ειναι σαν ανταλλακτικο το πληρωνεις πολλαπλασιο στην αντιπροσωπεια (βαλε και τα εργατικα που πιθανον να χρειαζεται κατι) Μπορεις να περιμενεις να ανεβει το budget σου για μενα αξιζει και ζηλευω που δεν εχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ή Polo 1.2 TSI...που μάλλον για εκεί είμαι!Ωραίο σχέδιο,κ πόλη κ εκδρομούλα κ γκάζι κ οικονομικό! αλλα δεν παυει να ειναι vw..με ενα αρκετα μεγαλο κοστος στο service..κ αρκετα προβλημα..κ για να προλαβω μερικους..οταν λεω προβλημα μην περιμενετε στα 2-3 πρωτα χρονια που ειναι καινουργιο ακομα...μετα από εκει και περα ξεκιναει το παρτυ.. ωραια η τουρμπινα κ μενα μου αρεσει..αλλα σε αυτα τα αμαξια τα εχουν τραβηγμενα πολυ.. εγω προτεινω το fiesta και οπως ειπε καποιος βγαζει κ τα 120..που ειναι πολυ καλο κ με ωραιο εξοπλισμο... απο εκει κ περα ειναι θεμα γουστου..οτι σαρεσει καλυτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1063291/ ελαφρως μεταχειρο. Αλλιως το ιδιο καινουριο στα λεφτα του πολο πανω κατω. Καλη επιλογη και το προ facelift, γυρω στο 10ρικο. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1197248/ Στα 13 βεβαια, πας και σε Alfa Mito μεταχειρο, http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1153514/ Εγω με 12 χιλιαρικα πριν ενα τριμηνο, πηρα ενα ελαφρως μεταχειρο 150αρι Fiat Bravo, το οποιο σπερνει για τα λεφτα που εδωσα. Διαλεξε οτι σου αρεσει πιο πολυ, αλλα προσωπικα δε θα αγοραζα ποτε καινουριο. Μεγαλη χασουρα και πλεον με cash βρισκεις ΦΟΒΕΡΕΣ ευκαιριες. Απλα θελει λιγο παραπανω ψαξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 αλλα δεν παυει να ειναι vw..με ενα αρκετα μεγαλο κοστος στο service..κ αρκετα προβλημα..κ για να προλαβω μερικους..οταν λεω προβλημα μην περιμενετε στα 2-3 πρωτα χρονια που ειναι καινουργιο ακομα...μετα από εκει και περα ξεκιναει το παρτυ.. ωραια η τουρμπινα κ μενα μου αρεσει..αλλα σε αυτα τα αμαξια τα εχουν τραβηγμενα πολυ.. εγω προτεινω το fiesta και οπως ειπε καποιος βγαζει κ τα 120..που ειναι πολυ καλο κ με ωραιο εξοπλισμο... απο εκει κ περα ειναι θεμα γουστου..οτι σαρεσει καλυτερα... Εχεις στοιχεια για αυτα που λες γιατι εγω δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο και εχω περασει τα 2-3 χρονια ή κρινεις απο τις βλακειες που διαβαζεις στο internet? Η φορντ πολυ θα θελε να εχει τουρμπακι, αλλα δεν εχει λεφτα.. το περιμενουμε εδω και χρονια Ατμοσφαιρα μονο επειδη εισαι κολλημενος θα αγορασεις αυτη τη περιοδο, αλλα η ατμοσφαιρα παει μας τελειωσε.. μεχρι και η χοντα θα βγαλει μοτερ τουρμπο και η bmw την εχει ουσιαστικα εγκαταλειψει Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εχεις στοιχεια για αυτα που λες γιατι εγω δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο και εχω περασει τα 2-3 χρονια ή κρινεις απο τις βλακειες που διαβαζεις στο internet? Η φορντ πολυ θα θελε να εχει τουρμπακι, αλλα δεν εχει λεφτα.. το περιμενουμε εδω και χρονια Ατμοσφαιρα μονο επειδη εισαι κολλημενος θα αγορασεις αυτη τη περιοδο, αλλα η ατμοσφαιρα παει μας τελειωσε.. μεχρι και η χοντα θα βγαλει μοτερ τουρμπο και η bmw την εχει ουσιαστικα εγκαταλειψει Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang κρινω απο φιλο ταξιτζη που εχει passat και εχει γινει μονιμος επισκεπτης στο service με συνεχες προβλημα στο dsg..οπως κ απο ενα γνωστο που ειχε vw και ο ιδιο μου πε οτι εχει ημερομηνια ληξης καθως κ μερικα τραβηγματα που ειχε...αν επεσα στις εξαιρεσεις τι να πω.. οσο για την ford βγαζει το νεο focus με turbo... η honda...αν αποφασισει να βγαλει turbo...οσοι εχουν αυτοκινητα αλλα θα πανε να τα πεταξουν μετα...ειλικρινα δεν ειναι ιδια αξιοπιστια honda κ vw... οσο για την ατμοσφαιρα..δεν πιστευω οτι ειναι κολλημα αλλα επιλογη..αν κανεις καποιες σωστες επιλογες θα πηγαινεις μονο για τα απαραιτητα service και τιποτα αλλο.. τελος δεν ειμαι αντιθετος με το turbo...αλλα το σωστο κ οχι το τραβηγμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω ότι μιλάμε για κινητήρες και όχι για κιβώτια. +1 στο polo tsi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 κρινω απο φιλο ταξιτζη που εχει passat και εχει γινει μονιμος επισκεπτης στο service με συνεχες προβλημα στο dsg..οπως κ απο ενα γνωστο που ειχε vw και ο ιδιο μου πε οτι εχει ημερομηνια ληξης καθως κ μερικα τραβηγματα που ειχε...αν επεσα στις εξαιρεσεις τι να πω.. οσο για την ford βγαζει το νεο focus με turbo... η honda...αν αποφασισει να βγαλει turbo...οσοι εχουν αυτοκινητα αλλα θα πανε να τα πεταξουν μετα...ειλικρινα δεν ειναι ιδια αξιοπιστια honda κ vw... οσο για την ατμοσφαιρα..δεν πιστευω οτι ειναι κολλημα αλλα επιλογη..αν κανεις καποιες σωστες επιλογες θα πηγαινεις μονο για τα απαραιτητα service και τιποτα αλλο.. τελος δεν ειμαι αντιθετος με το turbo...αλλα το σωστο κ οχι το τραβηγμενο... και γω με τη σειρα μου ξερω ατομο που πηρε το μοτερ του s2000 στο χερι.. αυτα δεν εχουν να λενε, οπως και δεν εχει λογικη μια εταιρεια να επενδυει τοσο πολυ στο τουρμπο ξεροντας οτι ολα τα αυτοκινητα της θα παραδωσουν συντομα πνευμα (καποια στιγμη βεβαια ολα τα συγχρονα αυτοκινητα παραδιδουν πνευμα, τα 300.000 χλμ δυσκολα θα ξεπεραστουν, τα ταξι που ειναι ντιζελ και δουλευουν πολλες ωρες συνεχομενα και χαλαρα ειναι αλλη περιπτωση, δεν ειναι σαν τα δικα μας που τα βαζουμε μπροστα και τα σβηνουμε μετα απο μιση ωρα) αλλωστε δε νομιζω οτι χαλουσαν τοσο συχνα οι 20vt που κυκλοφορουν εδω και απειρα χρονια.. σε αυτο το τομεα τουλαχιστον εχουν περισσοτερη εμπειρια απο τους περισσοτερους κατασκευαστες ειδαμε και την αξιοπιστια του 1.6T της bmw.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.