Dafnousaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα ψάχνω εναν Free server προκειμένου ανεβάσω μια σελίδα με Joomla, Έχετε να προτείνεται κανενάν ?? Επειδή το κάνω περισσότερο για την πλάκα μου δέν θέλω να πληρώσω
isay Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 freehostia.com Μόνο αρνητικό ειναι οτι δεν επιτρέπει emails απο το site (είναι απενεργοποιημένος ο sendmail για δωρεάν χρήστες)
Dafnousaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μπήκα στην σελίδα, αλλα δεν ξέρω πως να γραφτώ δωρεαν ???
poscaman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 http://www.freehostia.com/hosting.html τόσο δύσκολο;;;
isay Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 @Dafnousaki μάλλον είσαι άτυχη. Από χτες έχουν κάποιο πρόβλημα και έχουν απενεργοποιήσει/κλειδώσει τις εγγραφές. Αν δεν βιάζεσαι περίμενε λίγο, αλλιώς google για free hosting
kinq1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εγώ εχω ανεβάσει το joomla site μου σε free hosting εδώ: -> http://www.000webhost.com/
isay Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εγώ εχω ανεβάσει το joomla site μου σε free hosting εδώ: -> http://www.000webhost.com/ θα το πω για αλλη μια φορα κι ας καταντάω γραφικός. ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ τα sites σας στο 000webhost.com και τα alias τους, διότι ένα πρωινό θα εξαφανιστεί το site σας και ο μόνος τρόπος να ανέβει πάλι ειναι να πληρώσετε πακέτο hosting. Αν θέλετε να βάλετε κάτι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (για 1-2 μέρες) για να δοκιμάσετε κάτι, κάντε το, αλλιώς βρείτε άλλο hosting.
kinq1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 θα το πω για αλλη μια φορα κι ας καταντάω γραφικός. ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ τα sites σας στο 000webhost.com και τα alias τους, διότι ένα πρωινό θα εξαφανιστεί το site σας και ο μόνος τρόπος να ανέβει πάλι ειναι να πληρώσετε πακέτο hosting. Αν θέλετε να βάλετε κάτι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (για 1-2 μέρες) για να δοκιμάσετε κάτι, κάντε το, αλλιώς βρείτε άλλο hosting. Πρώτη φορά τ'ακούω, ευχαριστώ για την προειδοποίηση. Η αλήθεια είναι ότι ανεβασα πριν από 5 περίπου μέρες ένα site σε joomla εκεί, τελείως δοκιμαστικά, χωρίς κανονικό περιεχόμενο, απλά για να δω τι παίζει.
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Τσέκαρε και εδώ www.webs.com, έχει και με Sitebuilder αλλά έχει και να ανεβάζεις δικούς σου κώδικες ...
stergi17 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν θέλετε να στήσετε ένα site δοκιμαστικά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το xampp . Είναι local και τα αρχεία τα επεξεργάζεστε πολύ πιο γρήγορα από ότι σε κάποιον host στο internet!!!
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν θέλετε να στήσετε ένα site δοκιμαστικά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το xampp . Είναι local και τα αρχεία τα επεξεργάζεστε πολύ πιο γρήγορα από ότι σε κάποιον host στο internet!!! Δεν τον ξέρω αυτόν τον hoster πάντως προσωπική μου άποψη όταν απευθύνομαι σε κάποιον να μου φτιάξει το site, να μου το ανεβάσει ή ότι άλλο θα ήθελα το site αυτού να είναι τέλειο και ότι πιο ψαγμένο, επειδή αυτούς τους server κυρίως μόνο με προσωπική εμπειρία μπορείς να το κρίνεις σίγουρα θα διάλεγες με την πρώτη ματιά τον καλύτερο
poscaman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν τον ξέρω αυτόν τον hoster πάντως προσωπική μου άποψη όταν απευθύνομαι σε κάποιον να μου φτιάξει το site, να μου το ανεβάσει ή ότι άλλο θα ήθελα το site αυτού να είναι τέλειο και ότι πιο ψαγμένο, επειδή αυτούς τους server κυρίως μόνο με προσωπική εμπειρία μπορείς να το κρίνεις σίγουρα θα διάλεγες με την πρώτη ματιά τον καλύτερο δεν είναι hoster. είναι σύνολο από προγράμματα/servers οι οποίοι σου χρειάζονται για να φιλοξενήσεις τοπικά στον υπολογιστή σου ιστοσελίδες
stergi17 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 δεν είναι hoster. είναι σύνολο από προγράμματα/servers οι οποίοι σου χρειάζονται για να φιλοξενήσεις τοπικά στον υπολογιστή σου ιστοσελίδες +1 Έτσι αντί να περιμένεις να κάνεις upload τα αρχεία σου σε κάποιον host στο internet απλά και γρήγορα τα κάνεις copy/paste στον σκληρό σου δίσκο.Δες εδώ οδηγίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.