makhssss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να αλλαξω εταιρια ασφαλισης του αυτοκινητου μου μιας και βρηκα εταιρια που μου προσφερει πολυ περισσοτερα με πολυ λιγοτερα λεφτα,το θεμα ειναι οτι εχει εκδοθει η ασφαλεια μου απο την προηγουμενη εταιρια που ειμουν ασφαλισμενος,ειμαι υποχρεωμενος να την πληρωσω ? επρεπε να ενημερωσω την παλια μου εταιρια πιο πριν οτι δεν θα ανανεωσω το συμβολαιο ασφαλισης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 ρωτα τους..σιγουρα παντως ακομη και ολοκληρο συνολο να δωσεις και οχι για τις χ μερες,οποτε θες φευγεις και σου δεινουν το υπολοιπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 δεν πληρώνεις = ακυρωνεται μετα απο 40 μέρες το συμβόλαιο. Ενημερωσε ακομα και τώρα τον ασφαλιστη σου και κάνε στην καινούργια. Εγω ειχα βγαλει καινουργια και δεν κοστιζε όσο ειχαμε συμφωνήσει και αρνηθηκα να του την πληρώσω και έκανε καινούργια στην τιμή και με τις καλύψεις που του ειχα ζητησει και οχι οτι ηθελε η εταιρεία... επίσης, 1 μηνα μετα τη ληξη του τωρινού συμβολαίου σου εισαι ακόμα καλυμένος απο την προηγούμενη και δεν εχεις να πληρώσεις τίποτα για τις μέρες αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.