Προς το περιεχόμενο

Κάρτα τηλεόρασης για Macintosh

Near

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποια κάρτα τηλεόρασης που να είναι συμβατή με MAC;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Elgato γκουγκλαρε

Σ' ευχαριστώ πολύύύύύύύύ...

Είσαι πολύ καλόςςςςςςςς.... :P

Φέρνουμε αυτά τα προϊόντα στην Ελλάδα; Θα το ψάξω, παρόλα αυτά. :-)

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύύύύύύύύ...

Είσαι πολύ καλόςςςςςςςς.... :P

Φέρνουμε αυτά τα προϊόντα στην Ελλάδα; Θα το ψάξω, παρόλα αυτά. :-)

http://www.skroutz.gr/c/17/kartes-tileorashs-video-cards/m/2978/Elgato.html?o=Elgato+

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει κάποια πιο φτηνή λύση είναι και η aver for Mac η οποία δουλεύει άψογα και την πήρα πριν μια εβδομάδα από το πλαίσιο 55

Δημοσ.

Δεν την δοκίμασα ακόμη, αλλά σήμερα παρέλαβα το νέο 13άρι της αδελφής μου για να της το στήσω και πακέτο είναι δώρο η elgato eyeTV DTT(59 ευρώπουλα λέει η ζελατίνα).

Δημοσ.
<br />To elgato (ποιο μοντελο) πιανει τα καναλια της digea - mpg4 ?<br />
<br /><br /><br />

Εγω παντως με το Elgato eye tv hybrid, επιανα ψηφιακα mpeg 4.

(ειναι θέμα software η αποκωδικοποιηση)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημοσ.

Κοιτούσα κι εγώ το elgato για Tv tuner αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι το πως θα παίρνει σήμα στην κεραία. Το mac που έχω είναι αρκετά "χωμένο" και δεν ξέρω αν με ένα tv tuner μπορώ να πιάσω όλους τους σταθμούς. Έχω καλώδιο κεραίας που φτάνει μέχρι κοντα στον υπολογιστή, αλλά δε ξέρω αν αυτά τα tv tuners παίρνουν τέτοια κεραία.

Δημοσ.

Κοιτούσα κι εγώ το elgato για Tv tuner αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι το πως θα παίρνει σήμα στην κεραία. Το mac που έχω είναι αρκετά "χωμένο" και δεν ξέρω αν με ένα tv tuner μπορώ να πιάσω όλους τους σταθμούς. Έχω καλώδιο κεραίας που φτάνει μέχρι κοντα στον υπολογιστή, αλλά δε ξέρω αν αυτά τα tv tuners παίρνουν τέτοια κεραία.

Εγω το έχω συνδέσει με κανονικη κεραία πάντως. Το βύσμα της κεραίας του είναι όπως της τηλεόρασης (μεγάλο/κανονικό).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημοσ.

Ψηφιακά είχα δει σε άλλη περιοχή σε PC Laptop (από θεσσαλονίκη έπιανα σήμα) με άλλο πρόγραμμα (για PC) που έχει μέσα του το Elgato Eye TV Hybrid DVD μαζί με το Eye TV (δεν θυμάμαι πως το λένε το πρόγραμμα για PC που έχει μέσα το Elgato).

Στην περιοχή που μένω δεν έχουν έρθει ακόμα τα ψηφιακά Mpeg 4 για εμάς. Παρόλα αυτά στην περιοχή μου έπιανα και τα Mpeg2 τα κρατικά ψηφιακά.

(η αποκωδικοποίηση mpeg 4 γίνεται μέσω software στα περισσότερα tuners τελικά).

Επειδή δεν είχα δοκιμάσει σε Mac το Eye TV για τα Mpeg 4 κανάλια, αλλά σε PC Laptop με το άλλο πρόγραμμα που είχε μέσα (όχι Eye TV) ειδικό για PC, ας σου επιβεβαιώσει κάποιο άλλο παιδί για τα Mpeg 4 μέσω Eye TV (αν και είμαι σίγουρος κατά 99,99999% οτι θα τα πιάνει και το Eye TV κανονικά τα ψηφιακά κανάλια). Ας σου πεί κάποιος πρακτικά οτι ναι τα πιάνει μια χαρά.

Έχω και iPhone και έχω αγοράσει και το Eye TV για iPhone (οπότε βλέπω μέσω του Mac Pro και τηλεόραση από το iPhone μέσω Wifi ή μέσω internet αν κουμπώσω το iPhone σε άλλο router εκτός σπιτιού δικού μου). Φοβερό Feature αυτό. Ανετίλα και στην TV όπου και να είσαι μέσα στο σπίτι. (έχω αγοράσει και το VLC Streamer για iPhone και μπορώ να κάνω stream και ταινίες DivX στο iPhone, οπότε είμαι καλυμμένος από όλα τα σχετικά με TV/Video/Music (remote.app για iPhone - τηλεχειρίζεσαι το iTunes μέσω iPhone) σε σχέση Mac+iPhone. :D

Επίσης το τηλεχειριστήριο που δίνει το Elgato Eye TV Hybrid είναι πολύ καλό (μεγάλο/κανονικό - όχι μινιατούρα). Η χρήση του σου δίνει το ίδιο Feeling που θα είχες αν χειριζόσουν κανονική τηλεόραση.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο TV Tuner προσωπικά.

Θεωρώ οτι η Elgato βγάζει τα καλύτερα TV Tuner για mac και οτι το Eye TV (το Software για Μac για να παίζεις τηλεόραση είναι εξαίσιο και με πολλές ευκολίες και ανέσεις καθώς επίσης και πολύ άνετο και γρήγορο στην χρήση). (βέβαια και ο Mac Pro έχει και δύναμη σαν μηχάνημα συγκριτικά με Laptop Mac οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω).

Ζεσταίνεται βέβαια το Elgato TV Tuner, αλλά τόσο καιρό που το έχω δεν έχει πάθει τίποτα (κάθε μέρα καρφωμένο μόνιμα στην USB και το έχω να παίζει πολλές ώρες κάθε μέρα, ανοικτό συνέχεια, Muted και Minimized και με Recording Buffer στα 60 GB *(TV Shift περίπου 15-20 ώρες αν θυμάμαι καλά) - δεν κλείνω και σχεδόν ποτέ τον Mac Pro - και όταν γουστάρω βλέπω επιλεκτικά ειδήσεις ή καμιά καλή ταινία αν βάλει ή στα γρήγορα το τι έπαιξε η τηλεόραση κλπ για να μην χάνω χρόνο βλέποντας TV. Γενικά δεν πολυ-βλέπω TV παρότι το Tuner είναι ανοικτό συνέχεια. Επιλέγω ό,τι μου αρέσει και αναλόγως τα κέφια.

Επίσης έχει και Teletext και FM Radio Tuner ενσωματωμένο το Elgato Eye TV Hybrid.

Προσωπικά αν ξανα-έπαιρνα TV Tuner θα έπαιρνα και πάλι Elgato. Από εκεί και πέρα είναι θέμα δικής σου επιλογής. :-)

Εγώ στο συστήνω ανεπιφύλακτα πάντως.

Δημοσ.
Έχω και iPhone και έχω αγοράσει και το Eye TV για iPhone (οπότε βλέπω μέσω του Mac Pro και τηλεόραση από το iPhone μέσω Wifi ή μέσω internet αν κουμπώσω το iPhone σε άλλο router εκτός σπιτιού δικού μου). Φοβερό Feature αυτό. Ανετίλα και στην TV όπου και να είσαι μέσα στο σπίτι. (έχω αγοράσει και το VLC Streamer για iPhone και μπορώ να κάνω stream και ταινίες DivX στο iPhone, οπότε είμαι καλυμμένος από όλα τα σχετικά με TV/Video/Music (remote.app για iPhone - τηλεχειρίζεσαι το iTunes μέσω iPhone) σε σχέση Mac+iPhone

Προσκυνώ. Θα σου ζητήσω αυτόγραφο στο τέλος! :-)

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. με βλέπω για elgato, άνετα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...