Haldol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ναι, αυτό που διαβάσατε. Έριξαν σ' έναν δρόμο πίσσα εχθές. Πέρναγα το βράδυ, δε κατάλαβα τίποτα (παρά μόνο όταν βρέθηκα πάνω)... και μου 'γινε καινούριο. Κι ενώ πήγα όσο πιο σιγά γινόταν μην τυχόν και πιτσιλίσει, πάλι πουά έγινε το καημένο. Ευτυχώς όχι ιδιαίτερα, σε λίγα σημεία και "μικρά". Ξέρουμε πως καθαρίζει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αν περνάς κοντά από κάποιο Praktiker όλο και κάτι θα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ψάξε και στα μαγαζιά με χρώματα και σιδηρικά. Έχουν τέτοιου είδους καθαριστικά. Εγώ πάντως στους θόλους θα χρησιμοποιούσα καθαρό πετρέλαιο κ μετά πέρασμα με σαπούνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 υπαρχει ειδικο καθαριστικο αυτοκινητου απο πισσα εγω δε πολυπιστευα οτι θα κανε δουλεια,ομως το δοκιμασα και το καθαρισε τελεια 4 ευρω ειχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.