Ailuros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Το FXAA μια χαρά είναι.. Αν και είναι εκτός θέματος, ότι πληρώνεις παίρνεις. Σε συνδυασμό με MSAA+CSAA+TMAA σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Το κακό με το MLAA/FXAA είναι ότι θολώνουν τα Textures. Εννοείται πως εάν υπάρχει επιλογή για MSAA και MLAA/FXAA, θα διαλέξω το πρώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Η είδηση από το Vr-Zone Take it with a grain of salt. Ailuros, μεγάλος κεπλερ (GK100) πότε παρκάρει στα γκαράζ μας; και τί μπορείς να μας πείς για τον "κινητήρα" του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Τι θα γινει με αυτον τον τσαρλατανο? οι πληροφοριες συμπιπτουν εκτος του TDP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Τι θα γινει με αυτον τον τσαρλατανο? οι πληροφοριες συμπιπτουν εκτος του TDP? ο Τουρκαλάς είναι επαγκελματίας λασπολόγος. Οι πληροφορίες αυτές έχουν όμως υποστηριχτεί μέσες άκρες και από τον Ailuro, οπότε ίσως και να έχουν μια δόση αλήθειας. κάποιοι υποστιρίζουν ότι τα 32 ROPS για 384bit διαυλο δεν κολλάνε. Επίσης κάτω κάτω αντί για EMBARGO λέει EMBAGO.... για μένα το slide είναι fake αλλά στηρίζεται σε πληροφορίες που έχουν κάποια βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ε χαίρω πολύ βγάζω και εγώ ενα άρθρο αύριο που στηρίζεται κατα 80% στην γενικότερη φημολογία και το παίζω ιστορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ε χαίρω πολύ βγάζω και εγώ ενα άρθρο αύριο που στηρίζεται κατα 80% στην γενικότερη φημολογία και το παίζω ιστορίας. Αυτό ακριβώς κάνει ο τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Η είδηση από το Vr-Zone Take it with a grain of salt. Ailuros, μεγάλος κεπλερ (GK100) πότε παρκάρει στα γκαράζ μας; και τί μπορείς να μας πείς για τον "κινητήρα" του; Δυστυχώς ξέχασα τα 3W ελάχιστη κατανάλωση (όταν κλείνει η οθόνη σε πλήρη αδράνεια μόνο) για το Tahiti. Ειδάλλως δεν θυμάμαι να έπεσα πουθενά έξω. Για το Kepler το μόνο παραπάνω που έχω να πω από αυτά που έχω πει ήδη είναι ότι καλό είναι όποιος θέλει να υποθέσει specifications να ξεχάσει παντελώς ότι ήξερε μέχρι τώρα. Μια καλή αρχή είναι να ξεχάσει κανείς τους υπερβολικούς χρονισμούς... ο Τουρκαλάς είναι επαγκελματίας λασπολόγος. Οι πληροφορίες αυτές έχουν όμως υποστηριχτεί μέσες άκρες και από τον Ailuro, οπότε ίσως και να έχουν μια δόση αλήθειας. κάποιοι υποστιρίζουν ότι τα 32 ROPS για 384bit διαυλο δεν κολλάνε. Επίσης κάτω κάτω αντί για EMBARGO λέει EMBAGO.... για μένα το slide είναι fake αλλά στηρίζεται σε πληροφορίες που έχουν κάποια βάση. Kολλάνε. Ανέκαθεν τα ROPs στις Radeon ήταν decoupled από τον ελεγκτή μνήμης. Χέστηκε η αρχιτεκτονική αν έχεις 384μπιτο δίαυλο και αν βάλεις 32, 48 ή 64 ROPs. Για άλλη μια φορά θα υπενθυμίσω ωστόσο ότι ένας στείρος αριθμός μονάδων δεν λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ αν δεν γνωρίζεις η κάθε μονάδα τι μπορεί να κάνει, τι επάρκεια έχει και τι λογική έχει προστεθεί (surrounding logic). Η 580 έχει μόλις 64 ΤMUs έναντι 80 μιας 285. Στο Fermi ωστόσο "χώσανε" τα TMUs μέσα στα SM που σημαίνει αυτόματα αρκετά μεγαλύτερη επάρκεια. To slide είναι 100% αληθινό IMHO (όσων αφορά τα specifications). Τώρα αντιγραφή είναι, μαιμού είναι ότι και να είναι το ίδιο μου κάνει. Μετρήσεις δεν θέλω να δω από καμιά εταιρεία έτσι κι αλλιώς. Για αυτό υπάρχουν οι ανεξάρτητες μετρήσεις από τρίτους. Ε χαίρω πολύ βγάζω και εγώ ενα άρθρο αύριο που στηρίζεται κατα 80% στην γενικότερη φημολογία και το παίζω ιστορίας. Όπως προείπα γνήσιο είναι (αν και τις τελευταίες μέρες ακουγόταν ότι η AMD ίσως να σκεφτόταν και να ανέβει τελικά στο 1GHz αλλά μάλλον μείνανε στα 925). Θα σου πω τι κάνω εγώ όταν θέλω πληροφορίες για τον Α πάω και ρωτάω τον άμεσο ανταγωνιστή και τούμπαλιν. Γι' αυτό και αν πέσω έξω θα είναι είτε γιατί δεν κατάλαβα σωστά αυτά που μου μεταφέρανε είτε γιατί κατά λάθος παρέβλεψα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 AMD moved the paper-launch date from january to next week! 22.12.2011 will be Day-D! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Που είναι το Metro2033 στο οποίο είναι 100% πάνω ) Ailuros, δεν μου αρέσει αυτό που είπες για το Kepler.. Το περιμένω τούμπανο το GTX680. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Παντως ολοι ειμαστε αφωνοι μετα τους ΒD πλην τις διαρροες λιγοι τολμανε να κανουν εικασιες... Διαβαζουμε αλλα δεν μιλαμε.. ( ωραιο νημα εχετε... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Που είναι το Metro2033 στο οποίο είναι 100% πάνω ) Ailuros, δεν μου αρέσει αυτό που είπες για το Kepler.. Το περιμένω τούμπανο το GTX680. ΄Εχω την αίσθηση ότι ίσως κρατήσουν τα 600-άρια για Fermi low end 28nm shrinks και θα πάνε σε 700-άρια. Ποιός σου είπε ότι δεν θα είναι τούμπανο το GK110; Απλά ανταλλάσσεις χρονισμό με μεγαλύτερο αριθμό μονάδων. Βοηθάει και το marketing μεταξύ άλλων ειδικά όταν ήδη έχει ισχυριστεί ότι το Kepler Tesla θα έχει πάνω από 2.5x φορές περισσότερα FLOPs/Watt για double precision (FP64). Για την πραγματική επάρκεια ανά FLOP απλά δεν γίνεται ιδιαίτερος λόγος Ας ελπίσουμε ότι το GK104 δεν θα στοιχίζει όσο μια βραχονησίδα και ότι η NV θα φανεί πιο έξυπνη. Γιατί 600-άρες δεν δίνω που θα στοιχίσει η 7970. Παντως ολοι ειμαστε αφωνοι μετα τους ΒD πλην τις διαρροες λιγοι τολμανε να κανουν εικασιες... Διαβαζουμε αλλα δεν μιλαμε.. ( ωραιο νημα εχετε... ) Το να έχει κανείς επιφυλάξεις είναι υγιέστατο. Ωστόσο καμία σχέση δεν έχει το τμήμα CPU με το τμήμα GPU. Aν και επίσης πολύ εκτός θέματος, η αποτυχία Bulldozer είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία λαλακισμένων διοικητικών αποφάσεων. ΄Οταν αφήσεις τους τεχνικούς σου με απαρχαιωμένα εργαλεία μην περιμένεις να σου κάνουν θαύματα και φυσικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Απλά θα πρέπει να περιμένουμε. Να περάσει λίγος καιρός να βγάλει και η Nvidia την ναυαρχίδα, να υπάρξει και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα ώστε να έρθουν σε μια ''ισορροπία'' οι τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Απλά θα πρέπει να περιμένουμε. Να περάσει λίγος καιρός να βγάλει και η Nvidia την ναυαρχίδα, να υπάρξει και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα ώστε να έρθουν σε μια ''ισορροπία'' οι τιμές. Πριν το Γενάρη αμφιβάλλω να δούμε διαθεσιμότητα από Tahiti. Tο εκατόν τέσσερα έχει περίπου όσα transistors έχει το GF110, το Tahiti αρκετούς παραπάνω οπότε φαντάσου σε τι μεγέθη θα παίξει το GK100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Πριν το Γενάρη αμφιβάλλω να δούμε διαθεσιμότητα από Tahiti. Tο εκατόν τέσσερα έχει περίπου όσα transistors έχει το GF110, το Tahiti αρκετούς παραπάνω οπότε φαντάσου σε τι μεγέθη θα παίξει το GK100. Διαβαζα παντως Ailuros σε ξενα sites οτι η διαθεσιμοτητα Tahiti ,ο κυριος ογκος τουλαχιστον ,θα υπαρχει Μαρτιο και μετα και παντα αναλογα την χωρα.Λιγο υπερβολικο ομως δεν ειναι για καρτα που θα βγει επισημα στις 10 Γεναρη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα