Anubis13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Έχουμε και λέμε.. 10/01/12 7970 2048 Shaders 3800M Transistors 128 Rops 925Mhz Core 210W TDP 5500Mhz Memory 264GB/s Ηταν ευκολο..Μου αρεσουν αυτα τα ποστ του Αιλουρου...Μηπως να μας πεις τι γινεται και με τα μικροτερα αυτοκινητα σου Αιλουρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ailouros δουλευεις στην amd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον διαβαζα στο forum της amd και λεγανε καποιοι οτι η 7970 θα τρωει bottleneck (σε αναλογικα ποσοστα) απο εναν i7 επεξεργαστη .Πχ καποιος με 2600k στα 3.4 μπορει να ριχνει τις επιδοσεις της 7970 ενα 20% και το ποσοστο αν μιλαμε για τον δικο μου παλι υποθετικα που ειναι ο 940 στα 2.93 να ριχνει τις επιδοσεις της εως και 50%.Αναρωτιεμαι αν θελησω (που θα θελω) να αγορασω μια ή 2 7970 τον Ιανουαριο τι σοι συστημα θα πρεπει να χτισεις ?Γιατι ετσι οπως τα διαβαζω για να παω να βαλω στο υπαρχον συστημα μου με τον 940 2 τετοια θηρια θα εχω σιγουρα προβλημα και δεν θα αποδωσει σωστα .Μηπως 1 τετοια καρτα ή 2 ή η μετεπειτα 7990 θα πρεπει να συνδυαστουν με εναν εξαπυρηνο 3xxx σε chipset x79 ? Επισης ενδεχεται να μειωνεται η αποδοση μιας 28nm εως και 50% αν δεν χρησιμοποιειται pcie 3.0 στην μητρικη.Νομιζω αυτα ειναι τα επομενα ερωτηματα που πρεπει να απαντηθουν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Κανείς δεν παίρνει i7 χωρίς να κάνει Overclocking. i7 stock = Waste of money Ένα αυτό, δεύτερον.. Με το Bottleneck τα παραλένε, το έχουμε πει τόσες φορές. Εάν παίζεις σε 1920*1080 με AA/AF και με έναν 2500K Stock είσαι μια χαρά. Όσο για το αν θα πέφτουν οι επιδόσεις έως και 50% για όσους δεν έχουν PCIE 3.0 θεωρώ ότι είναι το λιγότερο μπαρούφα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Κανείς δεν παίρνει i7 χωρίς να κάνει Overclocking. i7 stock = Waste of money Σε αυτο βαλε ενα μεγαλο Χ που εγραψες,δεν ισχυει ουτε για αστειο να το πεις σε μια παρεα.Απλα και μονο να σου πω οτι με 2600Κ να τον πας στα 4 στα 4,2 να κερδισεις τι και που? 1fps,2 fps στα παιχνιδια αντε 3.Ολα τα υπολοιπα που κερδιζεις απο stock ειναι αμελητεες ποσοτητες απλα και μονο για να πεις οτι κλοκαρα.Τα ξερεις τωρα μην μπαινουμε σε τετοιες συζητησεις . Στα υπολοιπα σε οτι αφορα το 50% σου λεω οτι διαβασα στο forum της amd ,δεν λεω οτι ισχυει και σαφως μου κανει και εμενα υπερβολικο αλλα απο εκει και επειτα σου ειπα με αναλογικη ισχυ οσα λεγονται και γραφονται να μην ειναι 50% να ειναι 30 να ειναι 20%?Τι να πω ...Αμελητεο παντως δεν νομιζω να ειναι σε σχεση και με τα λεφτα που θα δωσεις για next gen gpu .Σιγουρα τωρα θα πεις υποθετικα μιλαμε και ασε πρωτα να βγουν και μετα βλεπουμε τι αποδιδει το καθε τι ,οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 1-2 FPS ?? Μην το πεις πουθενά αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Στο ξαναλεω οσες φορες θες .Εγω τον ειχα κλοκαρισμενο Psycho τον i7 24/7 στα 3.5 και σχεδον σε ολα τα παιχνιδια με την 295 1920x1200 και σε benchmarks που τα ειχα τρεξει ενα καρο φορες και στοκαρισμενη και αστοκαριστη η 295 απο τα profiles μου κερδιζα το πολυ 3-4 fps ,θυμαμαι ειχα ποσταρει και μετρησεις εδω μαζι με κατι αλλα παιδια.Ακου που σου λεω τωρα ,ασε που στο ετσι και αλλιως το παιχνιδι στις υψηλες αναλυσεις ειναι gpu dependent .Αν σου δωσει πχ μια 6990 bottleneck σε i920 -20% της gpu και ανεβασεις εσυ επεξεργαστη ουσιαστικα στο scaling που αναφερεις και εσυ πιο πανω ,κερδιζεις το 20%(εστω ολοκληρο) το οποιο ομως στο δινει η gpu που θα σου εδινε αν δεν ετρωγες bottleneck και δεν αποδιδεται στον επεξεργαστη η ανοδος των fps .Ο επεξεργαστης δεν δινει τιποτα αν δεν ανεβασει η καρτα ,το πολυ να σου κοψει και αυτο το κοψιμο απλα το επιστρεφει με ενα oc συν οτι extra σου δωσει που οπως σου ειπα ειναι λιγα.Το διαγραμμα σου επομενως ειναι κατι γενικο που μπορει να αποδιδεται σε πολλες παραμετρους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ ξέρω ότι οι νέες κάρτες δεν αποδίδουν όπως πρέπει εάν δεν κάνεις Overclock. Από κει και πέρα, κάτσε με Stock Speeds εσύ.. Θες έναν [email protected] για να πεις ότι βάζεις ότι κάρτα θες με SLI/CF κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super_Vegeta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Έχουμε και τις πρώτες fotos 384 bit δίαυλος , το chip είναι στα μεγέθη του 6970 άρα η amd συνεχίζει την small die strategy, ελπίζω να κρατήσουν και τις τιμές στα ίδια http://vr-zone.com/articles/more-amd-tahiti--hd-7900-pictures/14193.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orifiel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον διαβαζα στο forum της amd και λεγανε καποιοι οτι η 7970 θα τρωει bottleneck (σε αναλογικα ποσοστα) απο εναν i7 επεξεργαστη .Πχ καποιος με 2600k στα 3.4 μπορει να ριχνει τις επιδοσεις της 7970 ενα 20% και το ποσοστο αν μιλαμε για τον δικο μου παλι υποθετικα που ειναι ο 940 στα 2.93 να ριχνει τις επιδοσεις της εως και 50%.Αναρωτιεμαι αν θελησω (που θα θελω) να αγορασω μια ή 2 7970 τον Ιανουαριο τι σοι συστημα θα πρεπει να χτισεις ?Γιατι ετσι οπως τα διαβαζω για να παω να βαλω στο υπαρχον συστημα μου με τον 940 2 τετοια θηρια θα εχω σιγουρα προβλημα και δεν θα αποδωσει σωστα .Μηπως 1 τετοια καρτα ή 2 ή η μετεπειτα 7990 θα πρεπει να συνδυαστουν με εναν εξαπυρηνο 3xxx σε chipset x79 ? Επισης ενδεχεται να μειωνεται η αποδοση μιας 28nm εως και 50% αν δεν χρησιμοποιειται pcie 3.0 στην μητρικη.Νομιζω αυτα ειναι τα επομενα ερωτηματα που πρεπει να απαντηθουν ... Τι άλλο θα πουν.. Αφού για τα μπλουντοζερ μερικοί είπαν ότι δεν υπάρχει η τεχνολογία να τους υποστηρίξει, καθώς και software.. ,Μα συγγνώμη, εάν η amd νοιώθει τόσο αδικημένη από τον πλανήτη, υπάρχουν και γειτονικοί.. Η διαφορετικά, ας μας βγάλει ένα λειτουργικό, 2-3 τίτλους software, μια μητρική, ραμ έχει, cpu εχει, καλώδια, παροχή ρεύματος, ψήκτρα και να μας αποδείξει αυτό που θέλει..και για να μην πουν στο τέλος ότι φταίει το οξυγόνο, ας μας φτιάξουν και ένα κατάλληλο κλιματολογικά περιβάλλον και να τον βάλουν μέσα… Όσοι τα λένε αυτά.. είναι εντελώς ΟΥΦΟ.. από άλλο πλανήτη. Παρεμπιπτόντως.. σας έχω μια πρόταση, με βάση τα λεγόμενα τους.. κρατήστε τα amd για τα δισέγγονα σας.. τότε ΙΣΟς να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες πλήρης εκμετάλλευσης τους. Γιαυτο.. ας μην διαβάζω.. μ#$@, είστε μερικοί απίστευτοι. Τότε θα ανυπομονώ να διαβάσω ρεβιου, δοκιμασμένα με τον νέο bulldozer και όχι i7… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dosas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα που τα παρουσιάζετε μερικοί. Για cpu-bound παιχνίδια όπως το civ5, starcraft2, σχεδόν όλα τα mmo, το IPC και το clock του επεξεργαστή είναι μέγιστης σημασίας για τα minimum framerates. Ειδικά σε φάσεις με πολλούς παίχτες ταυτόχρονα στην οθόνη, pvp/raids/tournaments κλπ, θα δείς τεράστιες διαφορές από τις stock ταχύτητες έστω και με μικρό clock. Για gpu-bound single player παιχνίδια, όντως οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές και ίσως και ανεπαίσθητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 θα ανακοινωθεί στις δέκα του Γενάρη μια εφτά χιλιάδες εννιακόσια εβδομήντα με τα εξής: δύο χιλιάδες σαράντα οκτώ μάντεψε τι που βγάζουν τρις χιλιάδες οκτακόσιες "αποτυχίες", εκατόν είκοσι οκτώ μονάδες υφών, τρέχει με εννιακόσια εικοσιπέντε άλογα και καταναλώνει μόνο διακόσια δέκα γκαζολίνα. Πέντε χιλιάδες πεντακόσια κυβικά αν η μνήμη μου δεν με απατά με χωρητικότητα διακόσια εξήντα τέσσερα λίτρα. 7950, η επόμενη καρτα μου, πριν το επομενο καλοκαιρι Αγαπάμε Αιλουρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό περιμένω να ακούσω επίσημα!.. ότι οι νέες αφήξεις θα είναι συμβατές και με το 12.. αλλιώς πεταμένα λεφτά! Σε προσωπικό επίπεδο, μιας και κάρτα dx11 και αρκετά καλή έχω.. Για το νέο σύστημα που θα φτιάξω, από την στιγμή που βγήκε το dx12, δεν νομίζω να επένδυα σε dx11.. EΤσι και αλλιώς μόνο ένα feature έχει το dx11.1 σε επίπεδο hardware. Τα άλλα είναι software. Τον σαρκασμό πως το λένε στο χωριό σου; Σε παραπέμπω να διαβάσεις προηγούμενη συμμετοχή μου σε σχέση με το DX12. Αλλά μάλλον και αυτό θα είναι μάταιο... Τι άλλο θα πουν.. Αφού για τα μπλουντοζερ μερικοί είπαν ότι δεν υπάρχει η τεχνολογία να τους υποστηρίξει, καθώς και software.. ,Μα συγγνώμη, εάν η amd νοιώθει τόσο αδικημένη από τον πλανήτη, υπάρχουν και γειτονικοί.. Η διαφορετικά, ας μας βγάλει ένα λειτουργικό, 2-3 τίτλους software, μια μητρική, ραμ έχει, cpu εχει, καλώδια, παροχή ρεύματος, ψήκτρα και να μας αποδείξει αυτό που θέλει..και για να μην πουν στο τέλος ότι φταίει το οξυγόνο, ας μας φτιάξουν και ένα κατάλληλο κλιματολογικά περιβάλλον και να τον βάλουν μέσα… Όσοι τα λένε αυτά.. είναι εντελώς ΟΥΦΟ.. από άλλο πλανήτη. Παρεμπιπτόντως.. σας έχω μια πρόταση, με βάση τα λεγόμενα τους.. κρατήστε τα amd για τα δισέγγονα σας.. τότε ΙΣΟς να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες πλήρης εκμετάλλευσης τους. Γιαυτο.. ας μην διαβάζω.. μ#$@, είστε μερικοί απίστευτοι. Τότε θα ανυπομονώ να διαβάσω ρεβιου, δοκιμασμένα με τον νέο bulldozer και όχι i7… Δεν ξέρω τι γράφουν στα AMD fora ούτε με απασχολεί (και όχι δεν εργάζομαι ούτε στην ΑΜD που ρώτησε κάποιος άλλος ούτε σε κάποια άλλη εταιρεία), αλλά οποιεσδήποτε καινούργιες GPU θα έχουν θετικότερα αποτελέσματα με ακόμα νεότερα CPUs. Η διαφορά είτε Tahiti είτε GK104 θα είναι εμφανέστατη μεταξύ Sandy & Ivy bridge. Ξέρεις καμιά φορά όταν βγαίνεις και προσβάλλεις τους άλλους καλό θα ήταν να επισκέπτεσαι που και που κανέναν καθρέπτη. Σε αυτόν ακριβώς πήγαινε ο προηγούμενος σαρκασμός για το DX12. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα που τα παρουσιάζετε μερικοί. Για cpu-bound παιχνίδια όπως το civ5, starcraft2, σχεδόν όλα τα mmo, το IPC και το clock του επεξεργαστή είναι μέγιστης σημασίας για τα minimum framerates. Ειδικά σε φάσεις με πολλούς παίχτες ταυτόχρονα στην οθόνη, pvp/raids/tournaments κλπ, θα δείς τεράστιες διαφορές από τις stock ταχύτητες έστω και με μικρό clock. Για gpu-bound single player παιχνίδια, όντως οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές και ίσως και ανεπαίσθητες. Σωστότατος ο παίχτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Με το DX12 πουθενά ακόμη στον ορίζοντα και αν επαληθευτεί το τεράστιο άλμα σε ισχύ από την προηγούμενη γενιά , φαίνεται πολύ δελεαστική μια επένδυση στα 28nm αλλά και η μετάβαση σε ανάλυση 2560x1440. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα που τα παρουσιάζετε μερικοί. Για cpu-bound παιχνίδια όπως το civ5, starcraft2, σχεδόν όλα τα mmo, το IPC και το clock του επεξεργαστή είναι μέγιστης σημασίας για τα minimum framerates. Ειδικά σε φάσεις με πολλούς παίχτες ταυτόχρονα στην οθόνη, pvp/raids/tournaments κλπ, θα δείς τεράστιες διαφορές από τις stock ταχύτητες έστω και με μικρό clock. Για gpu-bound single player παιχνίδια, όντως οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές και ίσως και ανεπαίσθητες. Έτσι είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα