mp1lot Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά θέλω τα φώτα σας για άλλη μια φορά. Λοιπόν ακούστε πως έχουν τα πράγματα περνώ internet από τον θείο μου και ξέρω και το user name και το pass για το router τώρα τι θέλω να κάνω έρχεται ο πατέρας μου με το λαπτοπ του και μου μπαστακόνοντε στο σπίτι με τσιγάρα και όλα τα συναφή με αποτέλεσμα να μην με αφήνουν σε ησυχία για να μπορέσω να διαβάσω καθώς είμαι φοιτητής και μαζί με τον θείο μου εδώ γίνετε χαμός πλήρης ομίχλη δεν μπορώ από την κάπνα ούτε να κοιμηθώ γιατί το υπνοδωμάτιο είναι το επόμενο δωμάτιο που πάει ο καπνός και σαν να μην έφταναν όλα αυτά φωνάζουν και μέχρι τις 1 το βράδυ φανταστείτε τι τραβάω το βράδυ που έρχομαι και θέλω να ησυχάσω. Τώρα τι θέλω να κάνω με κάποιον τρόπο (αυτό δλδ θέλω να μάθω)να μπω στο ρουτερ και να του προγραμματίσω να μην δίνει σήμα στο λαπτοπ του πάτερα μου η έστω να έχει χαμηλή ταχύτητα ώστε να του σπάσει τα νευρά ένα από τα 2 άλλα χωρίς να το καταλάβει όπως παλιά που προσπάθησα με γονικό έλεγχο κάπως έτσι και και μόλις πήγαινε η ώρα και του έκλεινε το σήμα του έβγαζε και μνμ στο firefox και του έλεγε και μεγάλα γράμματα γονικός έλεγχος αδυναμία προσβάσεις θέλω κάτι να μην το καταλαβαίνει δεν ξέρει και από αυτά έτσι δεν θα βρει άκρη με τπτ άλλα το θέμα είναι να μην πάει το μυαλό του σε έμενα δλδ όσο λείπω να του κάνει κάνα τέτοιο ώστε να μην με ψηλιαστεί και να του σπάσει λίγο τα νευρά. Τι έχετε να μου προτείνετε μπας και βρω και εγώ λίγο ησυχία να διαβάσω σε 2 βδομάδες που γράφω Υ.Γ. Δεν θέλω να κλίνει το ίντερνετ σε έμενα και το θείο μου μόνο στο συγκεκριμένο λαπτοπ
antonis_man Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 MAC filtering είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Κάθε συσκευή που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, έχει έναν μοναδικό hex κωδικό. Αυτό ισχύει και για το λάπτοπ του πατέρα σου. Έτσι, εσύ μπορείς μέσω του router, να "φιλτράρεις" ποιες συσκευές θα παίρνουν ίντερνετ, δηλώνοντάς τις MAC διευθύνσεις τους.
mp1lot Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 να σε ρωτήσω και κάτι άλλο έχει και με ώρες ρύθμιση δλδ πχ στις 6 να κλείσει και να ανοίξει στις 7 και τι κάνω ακριβώς με αυτό θα το εγκαταστήσω στο pc μου ενσωματώνετε στο router μπορείς να μου πεις μερικά πράγματα να καταλάβω το πως γίνετε και κάτι άλλο μπορώ να μειώσω την ταχύτητα με αυτό ώστε να του έρχεται ένα μικρο και να μην μπορεί να ανοίξει σελίδες γρήγορα
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 για να μειωσεις την ταχυτητα δυσκολο ενα απλο ρουτερ να το κανει.επισης μερικα ρουτερ υποστηριζουν ποιες ωρες θα εχει νετ και ποιες οχι.αλλα δεν ξερω αν το δικο σου εχει.την ταχυτητα θα μπορουσες να την μειωσεις πολυ αμα εββαζες στο λαπτοπ του το Net limiter.τωρα αν το δει και ξερει τι κανει θα παραξενευτει.αν δεν ξερει απο pc απλα εχεις πετυχει μειωση ταχυτητας.το αλλο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να αλλαξεις κανα κλειδωμα και μετα να τοξαναβαζεις στο παλιο κλειδι.οποτε μερικες φορες να μην μπαινει.πες μας τι ρουτερ εχει να δουμε αν εχει κλειδωμα για mac address.αυτο με τι ωρες θα μπαινει το εχω δει μονο με Linksys νομιζω.
mp1lot Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 κοιτά σε 1 fritzbox που είχα το έχει με τις ώρες άλλα σου βγάζει και μνμ στο firefox πχ για γονικό έλεγχο αντί για το μνμ οτι δεν μπόρεσε να συνδεθεί στη σελίδα και τα λοιπά άλλα σε αυτό του θείου μου έχει για mac address που είδα άλλα δεν ξέρω αν εμφανίζει κανένα μνμ και το καταλαβει όπως το άλλο. Tου θείου μου το router είναι net faster αυτό θυμάμαι μόνο
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 αν κοψεις το Pc Με mac address νομιζω δειχνει οτι συνδεθηκε παιρνεις Ip νομιζω αλλα δεν ανοιγει τιποτα.καποιοι αλλοι λενε οτι δεν σε συνδεει καν.οποτε θα κανει λιγο μπαμ και στις δυο περιπτωσεις.
_Anonymous_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ακου φιλε. Επειδη αυτα ειναι πονηριες και επειδη οι αλλοι 2 τυγχανει να ειναι πατερας σου και θειος σου.......... απλα πεστους το προβλημα σου..... και θα βρεθει λυση.
mp1lot Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Τεσπα ευχαριστώ παιδιά κάτι θα σκεφτώ να κάνω που θα μου πάει
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 σωστος ο anonymous.αν τους εξηγησεις κιολας οτι γραφεις σε 2 βδομαδες και δεν μπορεις την φασαρια κτλ δεν νομιζω να μην σε ακουσουν.στο φιναλε καθε γονιος θελει το παιδι του να γραψει καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.