poscaman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να συγκεντρώσω τα διάφορα post-it, αρχεια-αρχειάκια με tips - συμβουλες και εύκολες λύσεις, πάνω σε θέματα προγραμματισμού, web design, σκριπτάκια σε κονσόλα λινουξ, κλπ, λύσεις για προβλήματα που συναντώ ξανά και ξανά, (και ξεχνάω την λύση!) σε μια βάση. Να υπάρχει μια αναζήτηση μέσω keywords... Θα ήθελα να ναι αν γίνεται της μορφής ερωτηση-απάντηση, και απαραίτητα να μπορεί να σηκωθεί on-line, για πρόσβαση από παντού. Έχω την γνώση να το φτιάξω, δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου όμως, και ψάχνω κάτι έτοιμο. Θέλω κάτι απλό. Είναι για προσωπική μου χρήση οπότε δεν με ενδιαφέρει να είναι καλαίσθητο κλπ... Έχετε κάτι υπόψιν σας; Ευχαριστώ
_tasos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Γιατί δεν δοκιμάζεις να τα βάλεις όλα αυτά σε ένα blog, π.χ. wordpress. Θέλεις κάποια ιδιαίτερη λειτουργικότητα που δεν την έχουν τα blogs;
poscaman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 χμ, ναι, το ειχα σκεφτει σαν knowledge base... μου πρότειναν wiki, ποιά η γνώμη σας, και ποιο προτείνει ο λαός;
_tasos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικά θα διάλεγα blog. Έχω την αίσθηση πως θα μπορέσεις να κατηγοριοποιήσεις τα άρθρα σου καλύτερα (κατηγορίες + tags).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.