christos.p25 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Πληροφορίες για το κινητό Εδώ είναι δυνατόν να έχει τέτοια διαφορά στην κάμερα το pro σε σχέση με το κανονικό;;.. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=3125&nSuggest=1
basilis5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 ενας φιλος μου πηγε να το κλεισει και του ειπαν πως η τιμη ειναι μονο για συνδεση με παγειο 15 ευρω (για καποιο λογο τους πηρε τηλ΄και τους ρωτησε τι και πως και του το ειπαν-γνωριζει πως ειναι web προσφορα για αγορες μεσω νετ) τι κανει ο οτε παλι;
RoRo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 ενας φιλος μου πηγε να το κλεισει και του ειπαν πως η τιμη ειναι μονο για συνδεση με παγειο 15 ευρω (για καποιο λογο τους πηρε τηλ΄και τους ρωτησε τι και πως και του το ειπαν-γνωριζει πως ειναι web προσφορα για αγορες μεσω νετ) τι κανει ο οτε παλι; Εννοείς σε κατάστημα; Μήπως τους είπε για την κορνίζα, γιατί έκανα λάθος στην αρχή αλλά το διόρθωσα, δηλαδή η κορνίζα είναι μόνο με πρόγραμμα.
basilis5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 οχι σκετη συσκευη. του ειπαν πως η προσφορα του ιντερνετ (145€) αφορα σε νεες συνδεσεις
RoRo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 οχι σκετη συσκευη. του ειπαν πως η προσφορα του ιντερνετ (145€) αφορα σε νεες συνδεσεις Τι να σου πω ρε basilis5. Εγώ και τα παιδιά από πάνω το πήραμε κανονικά χωρίς σύνδεση οπότε δεν ισχύει αυτό που σου/ του είπαν. Εγώ λέω να κάνει την παραγγελία του από εδώ και θα τον πάρουν τηλέφωνο. Αν το μετανιώσει την ακυρώνει, αλλιώς καλορίζικο!
manosfp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 κι εγώ το χτύπησα.Νομίζω πρέπει να αλλαχτεί ο τίτλος γιατί αναφέρει και τη δωρεάν κορνίζα. Ελπίζω να κάνει λάθος το you και όχι ο ΟΤΕ...
deadp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 @manosfp: Ευτυχώς λάθος κάνει το you. Τα links σου όμως... (bad habit).
basilis5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Τι να σου πω ρε basilis5. Εγώ και τα παιδιά από πάνω το πήραμε κανονικά χωρίς σύνδεση οπότε δεν ισχύει αυτό που σου/ του είπαν. Εγώ λέω να κάνει την παραγγελία του από εδώ και θα τον πάρουν τηλέφωνο. Αν το μετανιώσει την ακυρώνει, αλλιώς καλορίζικο! οκ ευχαριστω παιδια
PCharon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 είναι δυνατόν να έχει τέτοια διαφορά στην κάμερα το pro σε σχέση με το κανονικό;;.. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=3125&nSuggest=1 Γιατί εμένα μου φαίνεται πως η φωτό από το x10 mini pro είναι πειραγμένη με εφέ; Εμφανίζεται περίγραμμα όπου υπάρχει έντονο κοντράστ (πχ λευκό γύρω από τα σκούρα σε ανοιχτό φόντο και μαύρο γύρω από τα ανοιχτά σε σκούρο φόντο) σημεία που δίνει αίσθηση sharpen/αυξημένου contrast (το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε κάποιες τηλεοράσεις από το engine) και τα χρώματα φαίνεται σα να έχουν surface blur λες κι έχει μειωθεί τεχνητά το πιξελάρισμα. Δε λέω πως το έκαναν για κάποιο λόγο επίτηδες, φαίνεται όμως να το κάνει το κινητό από μόνο του κατά την αποθήκευση του αρχείου. Πάντως δε μου φαίνεται καθόλου μα καθόλου φυσική η φωτό...
manosfp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 @manosfp: Ευτυχώς λάθος κάνει το you. Τα links σου όμως... (bad habit). δεν το'πιασα; (αλήθεια)
Sentilon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εμένα με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι η συσκευή έχει το λογότυπο της κοσμοτε και το μενού στο τηλεφωνώ είναι πάλι της κοσμοτε. Στην συσκευασία του περιλαμβάνονται και cases για και τα άλλα χρώματα; Δεν ξέρω τι ισχύει. Αν μπορεί κάποιος να μ,ε διαφωτίσει θα του είμαι ευγνώμων. Υ.Γ.Σε σύγκριση με το ZTE blade και το ΙDEOS U8150 τι λέει;
RoRo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εμένα με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι η συσκευή έχει το λογότυπο της κοσμοτε και το μενού στο τηλεφωνώ είναι πάλι της κοσμοτε. Στην συσκευασία του περιλαμβάνονται και cases για και τα άλλα χρώματα; Δεν ξέρω τι ισχύει. Αν μπορεί κάποιος να μ,ε διαφωτίσει θα του είμαι ευγνώμων. Υ.Γ.Σε σύγκριση με το ZTE blade και το ΙDEOS U8150 τι λέει; Καλά το menu My View application είναι άρα πιθανό να διαγράφετε, android είναι αυτό. Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου δεν το έχω δει. Οπότε αν κάποιο παιδί το έχει πάρει ας μας πει.
antnatal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Υ.Γ.Σε σύγκριση με το ZTE blade και το ΙDEOS U8150 τι λέει; Ζτε διαλέγω. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3391&idPhone2=3513
nek4d Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 να ξεκαθαρισω οτι δεν εχει κανενα λογοτυπο/menu cosmote και επιπλεον φοραει ήδη το android 2.1. (τουλαχιστον αυτο που παρελαβα). Επισης το ηχείο δωρο της Sony φαινεται πολυ καλο! ειναι κ ημι-αδιάβροχο για οσους το θελουν για παραλια κλπ
max_iths Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα πηρα και εγω το κινητακι και γενικα ειναι οκ κατι ασχετο ομως με το ηχειο δεν μπορω να το συχρονισω πως γινετε ? το εκανε καποιος απο εδω και αν ναι ας μου δωσει τα φωτα του στο θεμα...και γενικα με το μπλε δοντι υπαρχει ενα θεμα μιας και ενα lg990 δεν μου το ευρισκε και με το παλιο μου κ800ι δυσκολευτηκε να κανει συνδεση. υπαρχει καποιο προγραμμα γιαυτο μηπως και γινει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.