k_dinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 http://support.you.gr/newsletter/you/You/ithu/ithu_Jan_19_01_2011_Sales/85_NEWSLET_19_01_2011_Sales_.html Για εμενα ξεχωριζει το PANASONIC KX-TG6512GRB στα 39.95euros Τα 'γνωστα' καταστηματα το εχουν 60 ευρω. Ειναι 2 ασυρματα, με μια κοινη βαση http://www.skroutz.gr/s/277412/Panasonic-KX-TG6512-Twin.html?from=suggest&keyphrase=Panasonic+KX-TG6512+Twin Επισης, μου αρεσει και η SLR-LIKE KODAK Ζ981 14MP, αλλα δεν ξερω τι δυνατοτητες εχει... Αν ειμαι μονο στο οπτικο SLR-LIKE και δεν εχει χειροκινιτες ρυθμισεις τι να το κανουμε..
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Επισης, μου αρεσει και η SLR-LIKE KODAK Ζ981 14MP, αλλα δεν ξερω τι δυνατοτητες εχει... Αν ειμαι μονο στο οπτικο SLR-LIKE και δεν εχει χειροκινιτες ρυθμισεις τι να το κανουμε.. Δυστυχως καμια σχεση με ποιοτητα "DSLR", SLR-unlike επρεπε να λεγεται το μοντελο Ποιοτητα εικονας μετριας compact. Δειτε δειγματα εδω: http://www.dpreview....-review-samples (καντε κλικ χαμηλα, στο original) http://www.dpreview....-review-samples Σε 64iso φουλ φωτισμο σε εξωτερικο χωρο ( φανταστειτε χρονος κλειστρου 1/500s με διαφραγμα 5.6) και ο θορυβος ειναι σχεδον λες και βλεπεις φωτο απο κινητο (1:1 δειτε την - οχι μικρη)
sigamhsoupw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Καλη τιμη για την κοντακ, προσοχη ομως, η μηχανη δεν ενδεικνυται για pixel peepers. Ο θόρυβος είναι παρών σε όλο το φάσμα iso, ευτυχως ομως τα σημαντικα της πλεονεκτηματα δικαιολογουν κ με το παραπανω την τιμη. Αν καποιος θελει να αγορασει καμερα για να μαθει τοτε σε αυτη τη τιμη ειναι καλη περιπτωση, δεν βλέπω τον λόγο να πληρώσει υπέρδιπλάσια για να εχει απλως λιγο καλυτερη ποιοτητα στη φωτογραφια των 14 μεγαπιξελ.. ΥΓ. Ιδανική για φονικό όπλο λόγω μεγέθους κ βάρους..
Dannie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Παντως το μονο προιον που γνωριζω την τιμη του πριν τις εκπτωσεις ειναι ο ασυρματος(ο μονος Panasonic) λοιπον γυρω στα 21 ευρω εκανε και πριν τις εκπτωσεις οποτε σε αυτο το προιον ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ....!!!
xetasa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Το Nokia n8 το δίνει πάντως σε καλή τιμή (449). Το έψαχνα πριν μια βδομάδα από επώνυμο μαγαζί (όχι internetoμάγαζο) και το έβρισκα στα 469 (public) κατώτερη τιμή. edit: Καλά οι τύποι στο πλαίσιο είναι φοβερές μαϊμούδες. Τη προηγούμενη βδομάδα το είχαν πάει κι αυτοί στα 469 λόγω του public. Τώρα το κατέβασαν πάλι στα 449 λόγω της προσφοράς του you! Μιμούνται τους πάντες λέμε!
vrwmiaris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 αναμεσα σε n8 και iphone πιο προτεινετε?
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 αναμεσα σε n8 και iphone πιο προτεινετε? Λίγο offtopic βέβαια αλλά τα 2 τηλέφωνα δεν είναι συγκρίσιμα καθώς έχουν διαφορά τιμής γύρω στα €200 (Ποιο ακριβό το iphone4 φυσικά). Από εκεί και πέρα είναι 2 εντελώς διαφορετικά τηλέφωνα με εντελώς διαφορετικό λειτουργικό και δυνατότητες. Εξαρτάται για τι χρήση το θέλεις: Αν προορίζεται για ανελέητο σερφάρισμα πας για iphone. Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία πας για το Ν8...
Craven Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Το Nokia n8 το δίνει πάντως σε καλή τιμή (449). Το έψαχνα πριν μια βδομάδα από επώνυμο μαγαζί (όχι internetoμάγαζο) και το έβρισκα στα 469 (public) κατώτερη τιμή. edit: Καλά οι τύποι στο πλαίσιο είναι φοβερές μαϊμούδες. Τη προηγούμενη βδομάδα το είχαν πάει κι αυτοί στα 469 λόγω του public. Τώρα το κατέβασαν πάλι στα 449 λόγω της προσφοράς του you! Μιμούνται τους πάντες λέμε! You: Διαθεσιμότητα μετά απο 14 μέρες απ ότι μου είπαν καθώς δεν υπάρχει Πλαίσιο: Υπάρχει σε 2-3 καταστήματα (Καλλιθέα,Σύνταγμα κτλ) μόνο σε πράσινο (1 κομμάτι x 2-3 καταστήματα) ή σε εκθεσιακό (αυτό που πειράζουν όλοι αλλά το πλαίσιο σου λέει εγώ το δίνω ίδια τιμή ή άντε να κόψω 10-20 ευρώ) ενώ δεν γνωρίζουν για ημερομηνία νέας παραλαβής ... έτσι λοιπόν κάνω και εγώ προσφορές ..
xetasa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 You: Διαθεσιμότητα μετά απο 14 μέρες απ ότι μου είπαν καθώς δεν υπάρχει Πλαίσιο: Υπάρχει σε 2-3 καταστήματα (Καλλιθέα,Σύνταγμα κτλ) μόνο σε πράσινο (1 κομμάτι x 2-3 καταστήματα) ή σε εκθεσιακό (αυτό που πειράζουν όλοι αλλά το πλαίσιο σου λέει εγώ το δίνω ίδια τιμή ή άντε να κόψω 10-20 ευρώ) ενώ δεν γνωρίζουν για ημερομηνία νέας παραλαβής ... έτσι λοιπόν κάνω και εγώ προσφορές .. Ρώτησες υπάλληλο στο Πλαίσιο ή τηλεφωνικά στο είπαν? Σε ρωτάω γιατί πριν μια βδομάδα που είχα πάει στο πλαίσιο σύνταγμα, είχε μόνο το πράσινο και όταν του είπα ότι θέλω το dark grey πήρε τηλέφωνο στην αποθήκη (Μαγούλα?) και θα του το έφερναν την επόμενη μέρα.
Craven Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Πίστεψε με ρώτησα ΚΑΘΕ κατάστημα πλαίσιο που υπάρχει στην Αττική.. δεν μπορείς να φανταστείς καν πόσο έψαξα.. τελικά υπήρξε ένα και μοναδικό κομμάτι απο ακύρωση παραγγελίας στο κατάστημα Γλυφάδας αργά το απόγευμα το οποίο και πέρασα και πήρα (μάλιστα είχαν λάθος τιμή στο σύστημα τους στα 489 ευρώ και έγινε ολόκληρο θέμα απο εμένα μέχρι να το πάρουν χαμπάρι αφού επέμεναν ότι εγώ είχα λάθος ) ΊΣΩΣ υπάρχει και ένα ασημί εκεί ακόμα Για νέα παραλαβή δεν έχουν ιδέα.. μπορεί την άλλη βδομάδα μπορεί όχι δεν ήξερε κανείς! περίμεναν παραλαβή 15 του μήνα η οποία δεν ήρθε ποτέ χωρίς ειδοποίηση για νέα ημερομηνία απ την αντιπροσωπεία όπως είπαν. Τώρα ότι πράσινο έχει μείνει σε μερικά καταστήματα έχει μείνει γιατί πολύ απλά το είδα από κοντά και είναι ψιλοάθλιο Τώρα επειδή το είδα σε λειτουργία να πω πως για όσους έχουν συνηθίσει τα menu των iphone και android είναι αρκετά διαφορετική φιλοσοφία (κάτι ανάμεσα σε αυτά και τα κλασσικά menu των παλιών κινητών) εμένα δεν ξέρω τελικά αν μου πολυάρεσε αλλά δεν ήταν για μένα οπότε who cares . Τώρα αν το έχουν παραλάβει στις αποθήκες τους και δεν το έχουν στείλει στα καταστήματα.. τι να πω αλλά τα υπόλοιπα με pm για το Πλαίσιο γιατί εδώ είναι για το You που εκεί όπως είπα μου το ξεκαθάρισαν πως ούτε σύνδεση με τις αποθήκες των καταστημάτων έχουν απ τα κεντρικά και πως στα κεντρικά το περιμένουν τις επόμενες 2 βδομάδες.. πάντως όπως είπαν αν δεν το έχουν στις αποθήκες είναι σχεδόν αδύνατο να το έχει κατάστημα!! (και όντως 2-3 που πήρα έτσι δειγματοληπτικά δεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.