Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία σημείων επαναφοράς

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Μέχρι τώρα όταν έκανα εγκατάσταση κάποια ενημέρωση στο Windows update, πριν γίνει εγκατάσταση δημιουργούνταν και ένα σημείο επαναφοράς. Δηλαδή μόλις έκανε λήψη την ενημέρωση αμέσως μετά έγραφε "δημιουργία σημείου επαναφοράς" και μετά γινόνταν η εγκατάσταση.

Από χθές σταμάτησε να δημιουργεί σημεία επαναφοράς στην εγκατάσταση μιας ενημέρωσης.

Επίσης πήγα στην "αποκατάσταση" και ενώ πριν είχε διαθέσιμα 20-25 σημεία επαναφοράς, τώρα έχει μόνο 4 (φυσικό είναι αφού δεν δημιουργεί νέα σημεία με την εγκατάσταση κάποιας ενημέρωσης).

Να πω ακόμη ότι αυτό παρουσιάστηκε από τότε που εγκατέστησα το service pack 1 (αν έχει καμμιά σχέση).

Μήπως ξέρετε κάποια ρύθμιση που μπορώ να αλλάξω και να δημιουργεί ξανά σημεία επαναφοράς όταν εγκαθιστώ κάποια ενημέρωση;

Δημοσ.

Σε ποιο λειτουργικό το SP1; Αν είναι στα 7αρια μπορεί να είναι και κάποιο bug του SP1 μιας και είναι ακόμα σε beta.

Δεξί κλικ - ιδιότητες στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου και επιλέγεις από αριστερά το "προστασία συστήματος" (system protection είναι στα αγγλικά windows που έχω εγώ, στα ελληνικά υποθέτω ότι θα είναι κάπως σαν και αυτό που έγραψα). Από εκεί πατώντας το configure σε αφήνει να παίξεις με κάποιες επιλογές. Για δες πότε δημιουργεί ένα restore point και τι χώρο του έχει δώσει.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω έτσι όπως τα λες.

Εγώ μπαίνω έναρξη > πίνακας ελέγχου > σύστημα > προστασία συστήματος > ρύθμιση παραμέτρων.

Έχει χώρο 4% δηλαδή 18GB και χρησιμοποιεί μέχρι στιγμής το 1,2GB. Φυσικό είναι αφού έχει μόνο 4 σημεία επαναφοράς. Πρίν είχε πάνω από 20 σημεία.

Δημοσ.

Από το restore settings είναι επιλεγμένο το πρώτο; (system settings and previous versions of files λέει σε εμένα)

Edit:

Και τσέκαρε αν η Volume Shadow Service είναι ρυθμισμένη να ξεκινάει κανονικά.

Ότι θυμάμαι χαίρομαι! :P

Δημοσ.

Από το restore settings είναι επιλεγμένο το πρώτο; (system settings and previous versions of files λέει σε εμένα)

Edit:

Και τσέκαρε αν η Volume Shadow Service είναι ρυθμισμένη να ξεκινάει κανονικά.

Ναι όλα έτσι είναι. Πάντα όσο θυμάμαι έτσι ήταν.

Μάλλον κάτι έγινε με το sp1 που εγκατέστησα.

Πάω για format.

Δημοσ.

Με restore προ SP1 δεν κάνεις δουλειά; Ή δεν υπάρχει;

Άλλο εννοώ. Το πρόβλημα εμφανίστηκε εδώ και μια εβδομάδα. Από τότε που εγκατέστησα το Service Pack 1 v.721 των Windows.

Τέλος πάντων θα το κρατήσω καμμιά εβδομάδα ακόμη μπας και είναι κανένα bugs του Service Pack και το φτιάξουν. Αν δεν φτιάξει θα κάνω format.

Θα καταντήσω "ο κύριος format". Σε 1 χρόνο έχω κάνει 57 formats. Αυτό θα είναι το 58ο. :mad:

• Moderators
Δημοσ.

Σε ποιο λειτουργικό το SP1; Αν είναι στα 7αρια μπορεί να είναι και κάποιο bug του SP1 μιας και είναι ακόμα σε beta.

Μια διορθωση,δεν ειναι σε beta,αλλα σε RTM (πρακτικα ετοιμο μ αλλα λογια).Η ερωτηση ειναι ποιο εβαλε ο ts.

Δημοσ.

Yeap! Sorry αλλά μάλλον σε αυτό έμεινα πίσω. Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Έχεις δίκιο. :)

Θα καταντήσω "ο κύριος format". Σε 1 χρόνο έχω κάνει 57 formats. Αυτό θα είναι το 58ο. :mad:

Άντε βρε! Και στα 100 σου εύχομαι! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...