cyber_katsarida Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 η αποστολή ενός FAX πως χρεώνεται; βασικά κανονική κλήση δεν είναι; άρα χρεώνεται σαν ένα αστικό / υπεραστικό τηλεφώνημα. οπότε αν έχω doubleplay δεν χρεώνομαι τίποτα για FAX (θεωρητικά). στην πράξη στον τιμοκατάλογο της hol η αποστολή FAX χρεώνεται επιπλέον. οι υπόλοιποι πως το χρεώνουν; με ενδιαφέρει περισσότερο για την Hol. με λίγο ψάξιμο στο νετ είδα πως πολλοί αναφέρουν ότι στέλνουν FAX χωρίς χρέωση (doubleplay - hol), αλλά μιλάμε για αναφορές ενός έτους πριν. είναι λογική η χρέωση του; κάποιος με hol που έχει στείλει FAX;
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 καποιες φορες κλησεις προς fax η κλησεις προς εταιρειες συναγερμου επειδη θεωρειται κληση data.Μην με ρωτας πως το χρεωνουν η πως το καταλαβαινουν.για τις κλησεις που κανει ενας συναγερμος το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι επειδη τα δεδομενα πρεπει να περασουν ασυμπιεστα εχουν τα νουμερα για τις εταιρειες οποτε ξερουν οτι εχει γινει απο συναγερμο.τωρα για το fax....
BritGreek Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Εγώ που έχω στείλει περίπου 10 fax στα 2 χρόνια που έχω τη HOL, δεν χρεώθηκα ποτέ. Εκτός αν μου έρθουν αναδρομικά!!
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 μου ήρθε ο λογαριασμός της hol. τελικά τα FAX που είχα στείλει δε μου τα χρέωσε extra όπως λέει στον τιμοκατάλογο αλλά τα πέρασε στα απεριόριστα. οπότε όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.