Προς το περιεχόμενο

δώρα για παραμονή στην υπηρεσία από εναλλακτικούς

cyber_katsarida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eντελει ψώνισα με τη δωροεπιταγή ένα ασύρματο ποντίκι λοτζιτεκ, ένα φλασακι 8γκιγκα κι ένα ασύρματο τηλέφωνο για το σπίτι...

Μεσα μπήκα,έδωσα και 7ε απτη τσέπη μου :P :P :P

Δημοσ.
και γιατι να μη παει στη hol που ειναι ποιο σταθερη?
σε τι εννοείς ότι είναι πιο σταθερή?

στο torrent downloading. Τώρα με το traffic shaping που κάνει ξέρεις ακριβώς πόσο αργά κατεβάζεις :mrgreen: :D

Δημοσ.

στο torrent downloading. Τώρα με το traffic shaping που κάνει ξέρεις ακριβώς πόσο αργά κατεβάζεις :mrgreen: :D

Χμμμμ....δεν ξέρω τι κάνει η HOL αλλά στην Forthnet δεν έχω παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο γιατί εγώ σε torrents κατεβάζω ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ με 1.3-1.5MB/Sec και συγχρονίζω γύρω στα 15ΜΒPS!

Άρα σε κάτι κάνεις λάθος! :rolleyes:

Δημοσ.

νομίζω ότι κράζει την hol για το traffic shaping, όχι την forthnet! ;)

Α καλάάάάάά......και η HOL ξεκίνησε να κάνει αυτή την μπ***α;Τι να πω.....είναι άξιοι της μοίρας τους!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
νομίζω ότι κράζει την hol για το traffic shaping, όχι την forthnet!

ναι σε αυτό αναφερόμουν. (τώρα το είδα και πρόλαβα να απαντήσω :) )

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά η HOL έχει τα μαύρα της τα χάλια αυτό τον καιρό, αντιθέτως η Forthnet έχει βελτιωθεί τρομακτικά σε σχέση με το φθινόπωρο...

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με τον φίλο. Τους πήρα τηλέφωνο για μείωση τιμής και περιμένω απάντηση.

Αυτή τη στιγμή πληρώνω 25 ευρώ το μήνα για internet και σταθερό χωρίς δωρεάν κλήσεις, ενώ η wind μου δίνει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με 19,90 το μήνα και 3 μήνες δώρο. Καμία σχέση δηλαδή.

Αν δε μου κάνουν την ίδια τιμή θα φύγω για wind, μιας που έχω και καλές εμπειρίες.

Δημοσ.

χμμμ, δεν είναι κακή η προσφορά!!!

ειδικά αν δεν κάνεις τηλέφωνα και μένει ο λογαριασμός στα 20 euro,

αλλά η wind από internet τι λέει? είναι αξιόπιστη?

ένας λόγος που δεν έφυγα από fnet είναι ότι 1+ χρόνο δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

χμμμ, δεν είναι κακή η προσφορά!!!

ειδικά αν δεν κάνεις τηλέφωνα και μένει ο λογαριασμός στα 20 euro,

αλλά η wind από internet τι λέει? είναι αξιόπιστη?

ένας λόγος που δεν έφυγα από fnet είναι ότι 1+ χρόνο δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

Έχω άριστες εμπειρίες από wind. Στο σπίτι των δικών μου πηγαίνει τέλεια και χωρίς κανένα πρόβλημα, οπότε αν δεν με προλάβει η forthnet θα την κάνω...

Ελπίζω να πιάσω πάνω από 8-9 mbit που έχω τώρα ^_^

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...