Προς το περιεχόμενο

δώρα για παραμονή στην υπηρεσία από εναλλακτικούς

cyber_katsarida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω την εξής απορία:

οι εναλλακτικοί πάροχοι δίνουν κάποιο δώρο για να παραμείνεις σ αυτούς μετά τη λήξη του συμβολαίου;

εννοώ κάτι αντίστοιχο με τις εταιρίες κινητής που σου δίνουν επιδοτήσεις ή σου μειώνουν το πάγιο μετά τον πρώτο χρόνο αν ανανεώσεις το συμβόλαιο.

έχει κανείς εμπειρία;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παλιά ήμουν στην TELLAS. Επειδή δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος (συχνές διακοπές και υπερβολικά χαμηλές ταχύτητες internet) μόλις πέρασαν οι 12 μήνες έκανα αίτηση για να φύγω και να έρθω στην HOL. Eπί μια εβδομάδα κάθε μεσημέρι με παίρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν να μείνω στην TELLAS με αντάλαγμα τους επόμενους 6 μήνες δωρεάν (μηδενικοί λογαριασμοί).

Φυσικά αρνήθηκα και τώρα είμαι στην HOL.

Πιστεύω ότι μόνο αν κάνεις αίτηση διακοπής σε κάποιον πάροχο αρχίζουν τα παρακάλια και φυσικά τα δώρα (κάποιοι μήνες δωρεάν).

Δημοσ.

έχω το πακετο των 41,4 της hol με 28 ευρω λογω προβλημάτων στο ιντερνετ, μετα απο αίτηση διακοπής και υπό την συνθήκη οτι θα στρώοσυν εντός τριμήνου...

Αν παρεις και εσυ στο τμημα διακοπων θα κανεις τα παραπονα σου και όλο και κατι θα κανουν...

Δημοσ.

hol έχω, δεν έχω κανένα παράπονο και δεν έχω σκοπό να φύγω.

απλά μου δημιουργήθηκε η απορία επειδή ένας φίλος με forthnet μόλις έληξε το συμβόλαιο του πήγε σε κατάστημα και έκανε παζάρια και θα του δίνανε ένα νέο router αν συνέχιζε.

άρα το συμπέρασμα είναι πως μόνο αν κόψεις τη σύνδεση μπορεί να σου κάνουν κάποια προσφορά να μείνεις αλλά και πάλι όχι πάντα.

Δημοσ.

άρα το συμπέρασμα είναι πως μόνο αν κόψεις τη σύνδεση μπορεί να σου κάνουν κάποια προσφορά να μείνεις αλλά και πάλι όχι πάντα.

Ακριβώς. Δεν πρόκειται να δείς θεαματικές προσφορές.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επίσης η Cyta έχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης βάση του οποίου σου μειώνει (από μόνη της) τα πάγια μετά τους 12 πρώτους μήνες στο δίκτυό της.

Δημοσ.

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι επίσημα ή ανεπίσημα όλοι σου δίνουν το κάτιτις τους για να παραμείνεις, ειδικά αν τους αναφέρεις ότι σκοπεύεις να διακόψεις. Θυμάμαι ότι το καλοκαίρι που ξεκινούσαν τα συνδυαστικά της Forthnet με τη Nova με είχαν πάρει για να μου προτείνουν κάποιο πακέτο δεδομένου ότι έχω αρκετό καιρό forthnet. Αυτό φαντάζομαι πως ήταν μέρος προωθητικών ενεργειών και όχι "επιβράβευση". Σε πολλές περιπτώσεις όμως έχω ακούσει κόσμο να παίρνει πράγματα απλά ζητώντας τα.

Δημοσ.

Εδω και μερικές ημέρες έχει παρέλθει το πρωτο μου 12μηνο στη φορθνετ και μου στειλανε πριν 2 ημέρες μια δωροεπιταγή των 60ε.

Αυτή αφορά ο,τι θέλω να αγοράσω απο κατάστημα φορθνετ, χωρίς φυσικά να έχω πάει σε κάποιο απο αυτά κι ουτε ξέρω τι εμπορεύονται :whistle:

Θα προτιμούσα μια εκπτωση παγίου προσωπικά,αλλα μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.

Δημοσ.

Εμένα μου έστειλαν επιταγή των 30; Τι γίνετε, με κλήρωση έριχναν τα κουπόνια στους φακέλους; Ένα 16άρι φλασάκι πήρα μιας και δεν είχα. Γενικά έχουν τέτοια ψιλοπράγματα, φλασάκια, κανα ρούτερ, τίποτα ποντίκια και ψευτοηχεία... Τηλέφωνα (σταθερά)...

Δημοσ.

όλο και κάτι θα βγάλει ο κάθε πάροχος

η cyta νομίζω πως έχει κάτι λάπτοπ με μειωμένη τιμή αν μείνεις εκεί γύρω στα δύο χρόνια

και πρόπερσυ πήρα πολυμηχάνημα από σύνδεση ΟΤΕ

Δημοσ.

Άσχετο με το topic αλλά θα το πω.

Όταν έκανα σύνδεση στην HOL (πριν 1 χρόνο) έκαναν λάθος και μου στείλαν 3 routers (Netfaster IAD2).

Κάθε εβδομάδα έρχονταν courier και έφερνε από ένα. Φυσικά εγώ "τον κινέζο".

Το 1 το πούλησα και μου μείναν τα άλλα 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...