vysed Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω ένα καλο κουτάκι για να παίζω wow κύριος και κάνα παιχνιδάκι ακόμα όχι tpt με τρελες απαιτήσεις... το budget m είναι γύρο στα 300-350 ευρώ να επισημάνω πως σ αυτά τα λεφτά φυσικά μιλάω μονο για κουτάκι χωρίς dvd recorder καθώς έχω και επίσης δη με ενδιαφέρει καθόλου το μέγεθος του σκληρού μιας και έχω 3 εξωτερικούς p με καλύπτουν πλήρως, θέλω να χει όσο το δυνατόν καλύτερη μητρική,ram, κάρτα γραφικών και επεξεργαστή...
panosno1com Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Σε ενδιαφέρει intel ή ΑΜD επεξεργαστης ; nvidia or ati ? Γενικα ρωταω
vysed Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 δεν έχω ιδιαίτερο κόλλημα αν και ποτε δen είχα amd έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... για games το θέλω και κύριος για wow!
vysed Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ποια οθόνη έχεις; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156679
pano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 vysed, από ένα μαγαζί http://www.pc1.gr/index.php όλα τα πράγματα, το καλύτερο που μπορώ να σου προτείνω είναι αυτό: Στο συναρμολογούν και στο φέρνουν στον χώρο σου δωρεάν. Υ.Γ Προσωπικά wow δεν έχω παίξει ,γι'αυτό περίμενε και καμμιά άλλη γνώμη,μήπως εγώ είμαι υπερβολικός σ'αυτά που πρότεινα.
rafail1994 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά είναι η σύνθεση του Πάνου +1. Όπως λες και έμενα μου φαίνεται overkill η κάρτα γραφικών για wow
vysed Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά είναι η σύνθεση του Πάνου +1. Όπως λες και έμενα μου φαίνεται overkill η κάρτα γραφικών για wow δηλαδή και με μια φτηνότερη την παλεύω μια χαρά? τώρα αν είναι g κάνα 20ευρώ η διαφορα δη λέει καλύτερα ας πάρο αυτή να παίζω και κάνα game ακόμα
thefirestarta Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά είναι η σύνθεση του Πάνου +1. Όπως λες και έμενα μου φαίνεται overkill η κάρτα γραφικών για wow Το overkill είναι μια χαρά.Όσο βγαίνουν καινούρια Expansions τόσο η blizzard "αλλάζει" πράγματα στα γραφικά.Χώρια που σε Raid/Instances η απόδοση πέφτει αισθητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.