Προς το περιεχόμενο

X-box gamepad με καλώδιο η χωρίς?

zvarthangalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω βρεί σχετικό θέμα και ανοίγω νεο,ας μου πεί κάποιος ποιο ειναι καλύτερο (ποιό σταθερό κατα την διάρκεια gaming) Χ-box 360 gamepad με καλώδιο η

χωρίς γιατί έχω ακούσει πως τα wireless δεν εχουν τόσο καλή απόκρηση όσο με το καλώδιο ας το διαψεύσει καποιος που εχει δοκημάσει και τα δυο. :unsure:

Δημοσ.

Πέρα από το κόστος δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σε απασχολεί κάτι άλλο.

Αυτό μας έλειπε το Wireless να καθυστερεί.

Μόλις παράγγειλα από το Πλαίσιο το Μαύρο. Ελπίζω να το έχουν και να μην είναι ακόμα μία φωτογραφία.

Πούλησα τα Logitech που είχα, αφού απεχθάνομαι τις ρυθμίσεις.

Απ' ότι ξέρω με το XboX Controller για Windows δεν ρυθμίζεις τίποτα στο παιχνίδι, ούτε καν τα κουμπιά, είναι ρυθμισμένα σαν Xbox.

Δημοσ.

Τα wireless έχουν επαναφορτιζόμενες μπατάρίες πως ακριβώς δουλέυουν?

όπως θέλεις φίλε μου (βεβαια με επαναφορτιζόμενες ειναι ποιο οικονομικο στο τελος ;) )

Δημοσ.

Για PC λέμε.

Μου ήρθε χθες το χειριστήριο.

http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Microsoft-XBOX360-Wir-Ess-Controller-Windows-Black-JR9-00007.htm

Για να μη πω η καλύτερη, θα πω από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

Από χθες είναι σαν να έχω μία νέα κονσόλα πέρα από το PS3 που ήδη διαθέτω. Τα παιχνίδια παίζουν αμέσως, χωρίς ρυθμίσεις κουμπιών και τα hints που βγάζει το κάθε παιχνίδι, όπως για παράδειγμα (Press RT for Swing), γίνονται όλα εύκολα!

Μέχρι και το COD 5 παίζει κανονικότατα!

Στα περισσότερα παιχνίδια να τονίσω ότι μπορείς να ελειχθείς στο Menu.

Με το Logitech Rumbepad που είχα πάταγα Start από το χειριστήριο και για να παίξω ξανά πάταγα το πληκτρολόγιο. Φυσικά το Menu στα παιχνίδια κουνιόταν από το πληκτρολόγιο μόνο. Αν κουνιόταν από το χειριστήριο τα κουμπιά πλοήγησης του μενού ήταν άλλα αντί άλλων.

Τέλος όσον αφορά την αίσθηση του XboX Controller, πέρα από το όχι τόσο καλό D-Pad που έχει το Sixaxis, δεν βρίσκω κάτι άλλο.

Ελάχιστα καλύτερα με βολεύει το Sixaxis (10+ χρόνια είναι αυτά), αλλά ακόμα και με το xbox controller παίζω κανονικά σαν να μην άλλαξα ποτέ το sixaxis!!!

Πλέον όποιος ρωτάει για GamePad μονόδρομος το Xbox Controller λόγω συμβατότητας πρώτα και optimization.

PS: Πλέον έχω Playstation 3 και XBoX360!

PS2: Το μόνο που χάνω είναι μερικά Εxclusives από το Xbox...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...